Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב שרוני אהרונוביץ היטב לבטא את מצבה של עיתונות הרכב המקומית , כל המוסיף גורע.

ואו. אתה מזכיר לי את מל גיבסון בתיאוריית הקשר. אני מקווה שאתה לא כזה חשדן גם בשאר תחומי החיים. מה שעשית כאן זה פשוט להיתפס לעניין פעוט, שכלל אין לך מושג אם קיבל או לא קיבל חשיפה כזו או אחרת במגזין, ויותר מזה - אין לך שום מושג באשר לערך העיתונאי האמיתי שלו - פשוט החלטת שיש לו ערך כזה, ושבגלל שבאוטו, למשל, לא כתבו על זה כלום (שוב - אני משוכנע שאתה לא יודע בוודאות אם כתבו או לא כתבו) - אז אוטו מושחתים, סוגדים לרכבים יפנים (קשקוש מוחלט) ושמעל לכל - אהרנוביץ, הגורו הגדול, צודק בכל מילה שהוא כותב (שזה, תסלח לי, מגוחך לא פחות).

תראה מה עשית, בגלל שכתבתי לך תגובה לא הספקתי לקפוץ לבנק להפקיד את הצ'ק שטויוטה שלחו אלי :-P

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מוזר, בעולם שלי החלפת דעות היא הגדרה מצויינת לדיון. קצת מוזר גם שאתה בא אלי בטענות על ירידות אישיות: מי שירד כאן לפסים אישיים עם כל מיני רמיזות זה אתה, לא אני.

ולגבי השאלה מנין אתה בא - מבית מדרשו של ר' אהרנוביץ'. זה מספיק לי להבין שאין כל טעם בדיון איתך.

טל

אהה, הבנתי , העולם שלך הוא שחור ולבן אילו שעם אהרונוביץ ואילו שלא..

אני לא מגיע מבית המדרש, רחוק מזה , אין לי אפילו רב.

בכול הקשור לאוביקטיביות של עיתונות הרכב אני מסכים בהחלט עם דעתו של אהרונוביץ, עם הרבה דברים אחרים שהוא אומר אני נמצא בדיוק בצד השני.

אבל הרי לך זה לא משנה , קיטלגת אותי על פי השקפת עולמך, יבושם לך.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
ואו. אתה מזכיר לי את מל גיבסון בתיאוריית הקשר. אני מקווה שאתה לא כזה חשדן גם בשאר תחומי החיים. מה שעשית כאן זה פשוט להיתפס לעניין פעוט, שכלל אין לך מושג אם קיבל או לא קיבל חשיפה כזו או אחרת במגזין, ויותר מזה - אין לך שום מושג באשר לערך העיתונאי האמיתי שלו - פשוט החלטת שיש לו ערך כזה, ושבגלל שבאוטו, למשל, לא כתבו על זה כלום (שוב - אני משוכנע שאתה לא יודע בוודאות אם כתבו או לא כתבו) - אז אוטו מושחתים, סוגדים לרכבים יפנים (קשקוש מוחלט) ושמעל לכל - אהרנוביץ, הגורו הגדול, צודק בכל מילה שהוא כותב (שזה, תסלח לי, מגוחך לא פחות).

תראה מה עשית, בגלל שכתבתי לך תגובה לא הספקתי לקפוץ לבנק להפקיד את הצ'ק שטויוטה שלחו אלי :-P

מל גיבסון, למה לא נפנה ישירות לרצח JFK ??

יותר עסיסי , הרבה יותר מסתורי, ועם ספקולציות מפה ועד הודעה חדשה.

הסיפור על הקורולה רוני הוא רק קוריוז קטן, יש הרבה מעבר לזה, אבל עייפתי, אין לי שום צורך לנהל איתך או אם מר שביט ויכוח על עיתונות הרכב בארץ, זה הרי מקור הפרנסה שלכם, והצורך להגן עליו ברור לי לחלוטין.

לא ברור לי מהיכן לקחת את שלל התיאורים לגבי דרך מחשבתי על ירחון אוטו, אני לא קורא אותו באופן קבוע אלא כאשר נופל ירחון לידי, בעיקר בטיסות שלי לצרכי עבודה, וכאשר נופלים לידי ירחונים אילו (לא רק אוטו), אני למד , טוב עזוב למה להכביר מילים.

כמו שכתבתי למר שביט (אני רואה שהגורו הוא נקודה כואבת אצלכם), אני בהחלט לא נמנה עם תומכי האדם , אבל בנושא הספציפי של ירחוני הרכב אני בהחלט בדעתו, כאחד אשר היה מנוי לטורבו מגליון מ"ס 1 (אשר שמור אצלי עד היום), ולגיליונות אוטו בתקופת אהרונוביץ, דעתי היא שיש בהחלט שיפור ברמה הגרפית של העיתון ובהגשה , אבל בהחלט לא בתוכן ובמלל, מה לעשות זו דעתי.

מה שצד את עיני הוא המדור הנוסטלגי שראיתי לראשונה לפני כשבועים, משום מה לצד כתבה שאינני זוכר על מה היא היתה, טרח הכותב להכניס קטנה לעורך "דאז" על נושא כלשהו, מה אגיד , בהחלט תאם את רמת הגיליון כולו.

פורסם

היאריס הפסיקה להימכר כיוון שהיבואן חשב שהישראלי הממוצע יהיה מספיק מטומטם ולשלם על הרכב הזה 115K ש"ח, כמחיר משפחתית מקבילה, לאחר מכן הגיע סיפור הגיר הרובוטי.

גם היום דורש היבואן 108K על הדגם עם 4כ"א וללא ESP, כאשר המתחרות מציודות ב 6כ"א + ESP במחירים אשר נעים בין 105-106 א"ש.

.

אז לפי דבריך רוכש הרכב הישראלי הממוצע הוא לא כזה מטומטם ועיוור, אז אולי בכל זאת הוא לא כזה טמבל?

אני חייב להודות שבנתיים היחיד בשירשור הזה שסובל מתסמונת הערצת דגל הוא רק אתה. בכך שאתה מתייחס לכל היפאניות כיחידה אחת, ומשווה אותה ליחידה אחרת (צרפתיים) אתה חוטא בדיוק בדברים שאתה מנסה להילחם בהם.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
מל גיבסון, למה לא נפנה ישירות לרצח JFK ??

יותר עסיסי , הרבה יותר מסתורי, ועם ספקולציות מפה ועד הודעה חדשה.

הסיפור על הקורולה רוני הוא רק קוריוז קטן, יש הרבה מעבר לזה, אבל עייפתי, אין לי שום צורך לנהל איתך או אם מר שביט ויכוח על עיתונות הרכב בארץ, זה הרי מקור הפרנסה שלכם, והצורך להגן עליו ברור לי לחלוטין.

לא ברור לי מהיכן לקחת את שלל התיאורים לגבי דרך מחשבתי על ירחון אוטו, אני לא קורא אותו באופן קבוע אלא כאשר נופל ירחון לידי, בעיקר בטיסות שלי לצרכי עבודה, וכאשר נופלים לידי ירחונים אילו (לא רק אוטו), אני למד , טוב עזוב למה להכביר מילים.

כמו שכתבתי למר שביט (אני רואה שהגורו הוא נקודה כואבת אצלכם), אני בהחלט לא נמנה עם תומכי האדם , אבל בנושא הספציפי של ירחוני הרכב אני בהחלט בדעתו, כאחד אשר היה מנוי לטורבו מגליון מ"ס 1 (אשר שמור אצלי עד היום), ולגיליונות אוטו בתקופת אהרונוביץ, דעתי היא שיש בהחלט שיפור ברמה הגרפית של העיתון ובהגשה , אבל בהחלט לא בתוכן ובמלל, מה לעשות זו דעתי.

מה שצד את עיני הוא המדור הנוסטלגי שראיתי לראשונה לפני כשבועים, משום מה לצד כתבה שאינני זוכר על מה היא היתה, טרח הכותב להכניס קטנה לעורך "דאז" על נושא כלשהו, מה אגיד , בהחלט תאם את רמת הגיליון כולו.

שוב - נורא קל לקחת דבר אחד קטן (או שניים, איך שתרצה) ולהפוך אותו ל"הרבה". וכמובן שאפילו יותר קל להגיד "עייפתי" כשאין לך יותר מה לומר - במיוחד אחרי שאתה הוא זה שהסיט את כל הדיון לכיוון הנתעב הזה.

מה לעשות, כנראה שאתה משתייך לזן הלא קטן של האנשים שמנסים מסיבה כזו או אחרת לפגוע כמה שניתן בעיתונות הרכב הישראלית. ואבי הזאנר הוא לא אחר מאשר אהרנוביץ ידידנו, שעושה זאת ממניעים אגואיסטיים לחלוטין (תסכול, אולי?) ומצליח לעורר הדים רק מפאת התעקשותו הרבה וחריצותו הרבה עוד יותר (ויש רבים שישאלו - לא נמאס?).

וכמו כל האחרים - גם אתה שמח לקטרג ולהאשים כשגם אתה, מה לעשות, קורא מזדמן שמדי פעם נופל לידיו גיליון והוא מחפש מתחת לאדמה דברים שליליים להאחז בהם. ואם מחפשים מספיק - תמיד מוצאים. אבל תשאל את עצמך למה זה כל כך חשוב לך.

דבר נוסף - אתה היית מנוי לטורבו ולאוטו בתקופת אהרנוביץ. לי יש עד היום בבית את כל הגיליונות ואפילו יוצא לי לעיין בהם מדי פעם, גם היום. על ה"שיפור ברמה הגרפית ובהגשה" בכלל אין מה לדבר - מדובר בעשרות רמות למעלה, אבל זה לא חוכמה. אבל גם בתוכן ובמלל, תן לי לחדש לך, חל שיפור אדיר. כיום יש הרבה יותר מידע, הרבה יותר מקצועי, מגוון גדול יותר של תכנים וכמובן גם הרבה יותר עמודי תוכן. אפשר להתווכח על יכולות כתיבה כאלו ואחרות (ואינני טוען לרגע שאהרנוביץ לא מוכשר מאוד) אבל אבסולוטית - יש שיפור משמעותי באיכות של מה שעובר לקוראים.

אגב - המדור הנוסטלגי שראית - באיזה גיליון מדובר? זה שלפני חודש? (267) או משהו מוקדם יותר? אתה זוכר כתבה אחרת מאותו העיתון, אולי? מעניין אותי לדעת.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

משהו לגבי התחזיות... בתור אחד שמתפרנס מקרן לחקר הנפט של האגודה האמריקאית לכימיה... דעתי היא כי מחיר החבית לא יעלה מעל 170 דולר ולא ירד מתחת ל-90 בעתיד הנראה לעין. כך שאינני צופה בתרחישים אפוקליפטיים. יתרה מכך, אינני חושב כי המחיר יגיע ל-150 תרם הבחירות בארה"ב. אחרת כמובן לא הייתי חושב על וולוו :-P.

אני מכיר מקרוב את החוקרים שעובדים על פיתוח הרכבים החשמליים. נכון להיום הפיתוח נמצא במבוא סתום. יתכן מאוד כי הבעיה היא בלתי פתירה בעשורים הקרובים. אך יתכן מאוד שבשנים הקרובות יוכלו להתגבר על בעיות הבטיחות של סוללות ליטיום ובכל זאת יוכלו לשפר את הרכבים ההיברידיים. אני מאמין כי בקרוב גם יהיה ניתן להתנע ברכבים חשמליים בתוך העיר ומסביב לה. אך בתור אחד שגר באריאל ולא בת"א, אינני מודד את החליפה החשמלית על עצמי.

למרות שמקורות העתיקים כגון הסטרבונוס (מאה ה-2 לספירה) הוזכר כי ים המלח היה מלא נפט, לדעתי כיום אין סיכוי למציאת נפט בנגב.

פורסם
גבי, אתה באמת לא מבין שבחרת י ב-כ-ו-ו-נ-ה בדוגמאות מופרכות ומוגזמות כדי להמחיש את האבסורד בדבריך? מציאת שדה נפט בתחומי ישראל היא אולי יותר סבירה מאשר מתקפת ציפורים, אבל עדיין רחוקה מאד מלהיות אפילו קרובה לסבירה על פי כל קנה מידה. "המצאת רכב חשמלי טוב"? מתי בפעם האחרונה התרחשה המצאה שחוללה מהפכה בן לילה בעולם הרכב, דוגמת (נניח) מהפכת הסלולרי בעולם התקשורת? מתי בפעם האחרונה הומצא משהו שיצר מדרגה משמעותית, חד-משמעית ומהירה בעולם שלנו, ששינה את הדרך בה אנו מתנייעים? לומר "זה יתכן" זו דמגוגיה, לא יותר. ברמה העקרונית, הכל יתכן - אבל יש רמות שונות של סבירות. "יתכן" שפתאום ימציאו, בן לילה, מצבר בעל קיבולת ענק שנטען בתוך שניות, יחזיק מעמד 50 שנה ויעלה גרושים. יתכן, אבל אף אחד בעולם לא מתכנן תכניות לפי זה כי זה מ-א-ד לא סביר. "יתכן" שמחר יומצא תא-דלק מהפכני וזול שיאפשר לכל המכוניות להתנייד בלי לזהם כלל את הכדור שלנו, ובלי להזדקק לפריסת תחנות-מימן מסובכת ויקרה. יתכן, אבל מאד לא סביר ואף אחד לא מתכנן תכניות לפי האפשרות הזו. ובאותה צורה בדיוק, אפשר בהחלט להעריך - כמו שעושים המגזינים הבריטיים המאד-מכובדים שהזכרתי - איך תהיה שמירת-הערך של מכונית מדגם X (הם יורדים לרזולוציה של אחוז בודד, אגב). כמו שאמרתי, זו לא תעודת ביטוח - אבל לגיטימי לקבל החלטות לפי זה. ואם אפילו CAR, שאף אחד לא יאשים אותו (אני מקווה) בהיותו לוקה בשרלטנות מרשה לעצמו לנקוב בערכים הללו, כנראה שזה לא כל-כך מוקצה מחמת מיאוס כפי שאתה מנסה להציג זאת; כנראה שזה לא עד כדי כך פוגע בתשתית הערכים של חדוות הנהיגה ואהבת המכונית - אלא אם אתה חושב שגם CAR "מעודד חשיבת עדר" או איך שקראת לזה. ובכלל, תעשה חיפוש בגוגל על Car residuals - שמירת ערך - ותראה כמה מקובל בבריטניה לדבר על זה ולהתייחס לזה. בריטניה, מן הסתם הדוגמה שעומדת לנגד עיני רובנו כאשר מדברים על תרבות נהיגה...

אז אני רק יכול לומר לך שוב - תפעיל את הראש ותפסיק להתייחס לקלישאות ולדעות קדומות. וזה גם כולל התיחסות ל'אוטו'. הייתי מספיק פעמים בדיונים מהסוג הזה ואין לי שום כוונה להכנס שוב לדברים שקרו לפני 15 שנה ללא כל קשר אלי, כשהייתי במקום אחר לחלוטין. אם אתה רוצה להתייחס ליושר העיתונאי האישי שלי - סבבה. אם אתה מסוגל להתייחס ישירות לדברי ולא בעקיפין ובאמירות חסרות-תוכן כגון "אני מכיר את 'אוטו' מהתקופה ההיא" - מצוין (תזכורת: שאלתי האם קראת דברים שכתבתי; ציינתי את העובדה שכל רכב שנבחן ב'אוטו' ובמגזיני רכב אחרים נבדק על פי אמות מידה פונקציונליות ברורות, כולל התנהגות כביש והיגוי ושאר פרמטרים המתיחסים להנאה מנהיגה, ולא לפי אמינותו המשוערת או שמירת הערך הצפויה שלו).

במלים אחרות, אין לי בעיה להמשיך את הדיון הזה כל עוד הוא ישאר על פסים רציונליים וענייניים.

טל

מר שביט, ראשית כל תרשה לי לציין, אין לי שום בעיה אישית איתך, אנני מכיר אותך,מעולם לא שוחחנו, מעלם לא נפגשנו, ומאוד יתכן שלעולם לא ניפגש.

יותר מזה, גם עם "אוטו" למעשה אין לי שום בעיה, ומה שיש - השלמתי מזמן.

אי לכך ברור שהנני מתעקש לשמור את הדיון הזה על סגנון נורמאלי, ופרגמטי.

נצא ברשותך מתוך הנחה, שהדוגמאות של שנינו הן אבסורד מוחלט.

לי הייתה רק מטרה אחת:

להמחיש ששוק הרכב העתידי נמצא בשינוי מתמיד, הוא מושפע מהמון גורמים, הוא יכול להישתנות באופן קיצוני וגורף בתוך פרק זמן קצר.

ניתן לנסות לנבא את השוק העתידי של כלי הרכב, אבל להערכתי זה מיותר. (כי בינינו, הפתעות רבות ומרעישות לא צפויות ובטח לא

במחירים של עד 150000 ש"ח).

אני בטח שלא נשען על דעות קדומות, ההפיך הוא הנכון.

אני במקרה יליד אירופה, נולדתי באחת המדינות, גדלתי שם , מכיר קצת את הרגלי הנהיגה, את תרבות המוטורית, וגם את השיקולים בעת רכישת רכב.

שם שאלה הראשונה תתיחס לבטיחות, והאם הוא מתיאם לצרכיי.

מה לדעתך השאלה הראשונה של מר ישראלי?

אני בטוח שכולם יודעים.

מה ירידת הערך, ואיך ניתן למכור אותו בעוד 3 שנים.

וגם מה עם האמינות. (על זה הוא מקבל תשובה חכמה : האוטו הזה לא רואה מוסך)

מר שביט , הרי שנינו יודעים שזה המצב כאן, לכן אנני מקבל שום השוואה בין נהגי בריטניה, לבין נהגי הארץ.

ואתם העיתונאים, יש לכם את כלי לנסות ולהשפיע לטובה, לגרום לאנשים לשכוח מסיסמאות מטומטמות.

בינתיים אין שינוי במגמה, וזה חבל.

אבל אל לנו לאבד תקוה!

פורסם

אתה משווה מדינה שבה מחיר הרכב שווה למשכורת של כמה חודשים למדינה בה מחיר הרכב הוא המשכורת של כמה שנים. לכן גם השאלות במהלך הרכישה הן שונות. אך לדעתי שאלות האלה הן משניות. השאלה העיקרית או ההבדל העיקרי בין המדינות - עד כמה האזרחים מסוגלים להתארגן ולהזכיר למערכת הון-שלטון מיהו למעשה הרבעון והרי כאן לכך לא יהיה סיכוי. אז מי שרוצה תרבות מוטורית - העולם הוא גדול והגירה לקנדה הרי דבר יחסית קל. ולגבי הירחון כמו אוטו... אינני איש עסקים ואינני מקבל מזומנים במעטפות. לי זה לא חשוב ולא אקטואלי מהי הגרסה האחרונה של BMW וביצועים של הדגם ההוא אחרי מטיחת פנים.

פורסם
אתה משווה מדינה שבה מחיר הרכב שווה למשכורת של כמה חודשים למדינה בה מחיר הרכב הוא המשכורת של כמה שנים. לכן גם השאלות במהלך הרכישה הן שונות. אך לדעתי שאלות האלה הן משניות. השאלה העיקרית או ההבדל העיקרי בין המדינות - עד כמה האזרחים מסוגלים להתארגן ולהזכיר למערכת הון-שלטון מיהו למעשה הרבעון והרי כאן לכך לא יהיה סיכוי. אז מי שרוצה תרבות מוטורית - העולם הוא גדול והגירה לקנדה הרי דבר יחסית קל. ולגבי הירחון כמו אוטו... אינני איש עסקים ואינני מקבל מזומנים במעטפות. לי זה לא חשוב ולא אקטואלי מהי הגרסה האחרונה של BMW וביצועים של הדגם ההוא אחרי מטיחת פנים.

קשה לך לקבל, ששם זה לא עניין כספי, אלא חשיבה אחרת לגמרי.

יפה מצדך שאתה שולח אותי למדינה אחרת, יחד עם זאת בשלב זה אעדיף להישאר- כמובן באישרך.

פורסם

עוד קרל מארקס אמר כי ה"קיום קובע את ההכרה", שיננתי זאת בעל פה בבית הספר, וקשה לי להתעלם מי כך עד עצם היום הזה.

ואכן בשביל להיות חובב התרבות המוטורית ושהתוכן של בטעון ה"אוטו" יהיה רלוונתי - לא חייבים לאו דווקא להגר לקנדה, אלה מספיק להרווח כאן כך, שמחיר הרכב החדש אכן יהיה שווה למשכורת של כמה חודשים, אומנם מבחינתי האופציה הראשונה הרבה יותר קלה לביצוע :-P

אך מאחר והתענוג יום יום לצפות בגיבעות התנ"כיות בשבילי יותר חשוב מהנ"ל, אעדיף לוותר עליו ואסבול את כל הקשיים המוטוריים של מדינה זו.

פורסם
אז לפי דבריך רוכש הרכב הישראלי הממוצע הוא לא כזה מטומטם ועיוור, אז אולי בכל זאת הוא לא כזה טמבל?

אני חייב להודות שבנתיים היחיד בשירשור הזה שסובל מתסמונת הערצת דגל הוא רק אתה. בכך שאתה מתייחס לכל היפאניות כיחידה אחת, ומשווה אותה ליחידה אחרת (צרפתיים) אתה חוטא בדיוק בדברים שאתה מנסה להילחם בהם.

מעולם לא טענתי שכול היפניות רעות, ושכול הצרפתיות מעולות.

יש ויש בדיוק כמו בכול תחומי החיים, היצרן היחידי שאני מודה שיש לי חולשה אליו הוא זה שמופיע אצלי בסימלון.

הייתי שמח למצוא DS ואו CX25GTI לשים אצלי בחניה , ואני אף עושה מאמצים להביא אחת כזו מצרפת..

פורסם
שוב - נורא קל לקחת דבר אחד קטן (או שניים, איך שתרצה) ולהפוך אותו ל"הרבה". וכמובן שאפילו יותר קל להגיד "עייפתי" כשאין לך יותר מה לומר - במיוחד אחרי שאתה הוא זה שהסיט את כל הדיון לכיוון הנתעב הזה.

מה לעשות, כנראה שאתה משתייך לזן הלא קטן של האנשים שמנסים מסיבה כזו או אחרת לפגוע כמה שניתן בעיתונות הרכב הישראלית. ואבי הזאנר הוא לא אחר מאשר אהרנוביץ ידידנו, שעושה זאת ממניעים אגואיסטיים לחלוטין (תסכול, אולי?) ומצליח לעורר הדים רק מפאת התעקשותו הרבה וחריצותו הרבה עוד יותר (ויש רבים שישאלו - לא נמאס?).

וכמו כל האחרים - גם אתה שמח לקטרג ולהאשים כשגם אתה, מה לעשות, קורא מזדמן שמדי פעם נופל לידיו גיליון והוא מחפש מתחת לאדמה דברים שליליים להאחז בהם. ואם מחפשים מספיק - תמיד מוצאים. אבל תשאל את עצמך למה זה כל כך חשוב לך.

דבר נוסף - אתה היית מנוי לטורבו ולאוטו בתקופת אהרנוביץ. לי יש עד היום בבית את כל הגיליונות ואפילו יוצא לי לעיין בהם מדי פעם, גם היום. על ה"שיפור ברמה הגרפית ובהגשה" בכלל אין מה לדבר - מדובר בעשרות רמות למעלה, אבל זה לא חוכמה. אבל גם בתוכן ובמלל, תן לי לחדש לך, חל שיפור אדיר. כיום יש הרבה יותר מידע, הרבה יותר מקצועי, מגוון גדול יותר של תכנים וכמובן גם הרבה יותר עמודי תוכן. אפשר להתווכח על יכולות כתיבה כאלו ואחרות (ואינני טוען לרגע שאהרנוביץ לא מוכשר מאוד) אבל אבסולוטית - יש שיפור משמעותי באיכות של מה שעובר לקוראים.

אגב - המדור הנוסטלגי שראית - באיזה גיליון מדובר? זה שלפני חודש? (267) או משהו מוקדם יותר? אתה זוכר כתבה אחרת מאותו העיתון, אולי? מעניין אותי לדעת.

רוני

רוני,

אין לי כל רצון להתנצח איתך, אתה זכאי לדעתך ואני לדעתי.

אין לי שום רצון למסע נקם והשמצות כלפי עיתונות הרכב העברית, ואהרונוביץ בהחלט מתנהג בצורה מוזרה בהחלט גם בניהול אתר האינטרנט שלו, וכנרא משלם על כך בחשיפה הולכת ופוחתת לאתר האינטרנט שלו.

דרך אגב, כאשר נפל לידי גליון אוטו, אני לא מחפש דברים להרע, פשוט התחברתי לכתבות הנוסטלגיות בעמודים האחורים, ואותם קראתי בעיון.

אין לי מושג על איזה גליון מדובר , ובשביל העניין, אני אחפש את הגליון הנ"ל בטרקלין אל על שם הוא נח לו לפני שבועים כשאצא ביום א הקרוב לחו"ל.

באם אמצא אשמח לעדכן אותך במה מדובר.

פורסם
רוני,

אין לי כל רצון להתנצח איתך, אתה זכאי לדעתך ואני לדעתי.

מוזר, לא נשמעת כך כמה הודעות למעלה.

בקשר לכתבות "החודש לפני 20 שנה": הסתכלתי בכמה גיליונות האחרונים. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו כ"עקיצה" לעורך של אותן השנים הוא הקטע על רכב הפרס (לנצ'יה דלתא) שבגיליון שהוכרז עליו היו גם 16 עמודי מערכת (מתוך 64) שכולם שיר הלל ללנצ'יה. כתוב שם ש"האם היו אלה ניצניו של "תוכן שיווקי" בתמורה להגרלת רכב הפרס? כנראה שלא נדע."

אה, וגיליון לפני זה השער היה מבחן צמיגים עם בחורה מעורטלת, ועל זה נכתב במגזין "מה הקשר בין הצמיגים לבחורה המעורטלת על שער המגזין, חוץ מאשר חיבתו של העורך לפורנוגרפיה רכה?" - זה, אם תשאל אותי, דווקא משהו לזכותו :wink:

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני עם טל בדיון הזה. טובי המגזינים בעולם עושים סקרים. התוצאות חוזרות על עצמן.

דוגמא: http://www.whatcar.com/news-special-report.aspx?NA=229285&EL=3223735

http://www.whatcar.com/news-special-report.aspx?NA=232612

אגב, מדוע שלא יוחלפו מצברים גמורים בפריוס ע"י מצברים משומשים במצב טוב, כמו במקרה של מנועים ? בטוח שבאירופה/ארה"ב יש פריוס מתאונות שהמצברים שלהם נתנים לשימוש להחלפת מצברים גמורים במחיר דומה מנוע משומש.

גם מנוע חדש עולה עשרות אלפי שקלים.

• תוכן חדש...