Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אבא שלי מחליף מכונית בליסינג. הוא יכול לבחור את אחד מן הרכבים הבאים :

מאזדה לאנטיס 323, אימפרזה 1.6, ניסאן אלמרה פרפקט 1.8, פוקוס או שבורלט אופטרה.

מכיוון שהוא לא מבין הרבה במכוניות הוא ביקש ממני לבחור את סוג הרכב.

אשמח לדעת את דעתכם בנוגע למכוניות הללו.

אני נהגתי באימפרזה ובלאנטיס ולא כל כך התרשמתי. חוץ מהאמינות והאחיזה הסבירה שיש להם על הכביש לא מצאתי משהו מיוחד. הבלמים גרועים וגם כאשר מתחילים לנסוע בסביבות 120 האוטו קופץ מכל דבר קטן בניגוד לניסאן שמשייטת לה ב120 קמ"ש. לא נהגתי על פוקוס ואשמח לדעת את דעתם של אלה שנהגו בו. שוב אני מציין שהפוקוס הוא 1.6 לעומת הניסאן שהיא 1.8. נכון לעכשיו אני פחות או יותר סגור על האלמרה. דווקא המכונית שהפתיעה אותי הייתה השבורלט אופרטה. למרות המראה החיצוני שלה הוא לא משהו, נתוני המנוע שלה הם הכי גבוהים. 120 כ"ס ו17 או 16 מומנט לעומת 14 בלאנטיס או 15 בניסאן, תקנו אותי אם אני טועה. אשמח לדעת את דעתכם גם לגבי האופטרה שלא נהגתי בה..

בתודה טל

עם נשים לא נוהגים בשביל זה יש חברים. ידני או אוטומט אני לא עולה עם בת. לא משנה כמה היא יפה, אחרי התאונה לא יזהו את הגופה. יש לי כלל, אני עם נשים לא עולה בכלל. גבר!!! תקשיב לי טוב ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק.

פורסם

הפוקוס רמה מעל כל המכוניות שהזכרת , גם בנוחות, גם בהנעה מנהיגה, גם במרחב פנים , בקיצור, בהכול.

לא אותה ליגה.

זה שהמנוע של האלמרע הוא 1.8 לא הופך אותה לטובה או טובה יותר, סה"כ מדובר ברכב מיושן ומשעמם.

הפוקוס היא הבחירה הברורה.

פורסם

אמממ, עדיין לא הבנתי מה לא כל כך טוב הניסאן. יצא לי לנסוע עם מישהו בפוקוס, הדבר היחיד שלא אהבתי הוא שהמנוע עובד רוב הזמן בטורים גבוהים.... יותר מזה אני לא זוכר.....

עם נשים לא נוהגים בשביל זה יש חברים. ידני או אוטומט אני לא עולה עם בת. לא משנה כמה היא יפה, אחרי התאונה לא יזהו את הגופה. יש לי כלל, אני עם נשים לא עולה בכלל. גבר!!! תקשיב לי טוב ואל תצחק, לנהוג עם נשים זה לא משחק.

פורסם
אמממ, עדיין לא הבנתי מה לא כל כך טוב הניסאן. יצא לי לנסוע עם מישהו בפוקוס, הדבר היחיד שלא אהבתי הוא שהמנוע עובד רוב הזמן בטורים גבוהים.... יותר מזה אני לא זוכר.....

אתה בוחר אתה מה שטוב, לא את מה שלא רע.

הניסאן רכב מיושן, משעמם וחסר כל אופי, כנראה שהיתרון הכי גדול שלו זה שאין לו ממש חסרונות או יתרונות.

פורסם

אני צריך בדחיפות דעה על המיצובישי לאנסר החדשה....

• תוכן חדש...