Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספורטיבית עד 80K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6597 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן בטח...

הסנריו הזה קרה אולי בחלום שלך.

חבר'ה, חלאס עם ההגזמות. הקליאו אולי חסכונית יחסית למכונית ספורטיבית, אבל עדיין אין לה צריכת דלק כמו של טויוטה פריוס.

אנשים מנסים לעזור כאן ולא לזרוק שטויות לא מבוססות

לפריוס אין צריכת דלק כמו שכולם חושבים אלא אם כן אתה נוסע רק בעיר ורק על חשמל ככה שהיא צורכת 0 קמ"ל-בנסיעה משולבת או בינעירונית אתה לא תעבור את ה13..

אם היית קורא לא רק מה שאני כתבתי אלא מה שאחרים בעלי קליאו ספורט(שלך כנראה אין כי אתה לא נמצא אצלינו בפורום רנו) כתבו-היית מבין שזה לא תצרוכת סטנדרטית על בסיס יומי אלא רק בגמיעת מרחקים ארוכים בנהיגה רגועה(120 נחשב רגוע מאוד בקליאו)

בוא אני אבעס אותך עוד קצת , גם הביטוח שלה זול משמעותית משאר הספורטיביות ,אני משלם 3700 מקיף כולל חובה...

עכשיו בוא תגיד לנו כמה הHGT שלך עושה - כדי שפותח השרשור אולי יחשוב לרכוש אחת כזו.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

pickiki, אני קיבלתי לא פעם אחת 1:15.5 ק"מ לליטר עם הפיאט.

אחת מהפעמים כללה נסיעה למצפה רמון ובחזרה עם שארית דלק במיכל שהספיקה לשבוע+ נסועה עירונית רגילה.

!AWDSOME

פורסם
צודק...:shock:

אכן ב80K יש לך רק MK2 , WRX ,והאיביזות למינהן...

בגלל זה אתה לא סומך עליהם ועל תצוגת התצרוכת הרגעית L\100KM אלא עושה חישוב פשוט של כמה קילומטרים חלקי כמה ליטרים

קח סנריו - 2 מבוגרים+2 ילדים+ציוד +מזגן מנתניה לכיוון אילת +מיכל מלא+נסיעה של 120קמ"ש = 700 קילומטר למיכל של 44 ליטר , תידלקתי בחזרה רק ליד קריית גת....

יש לך קליאו ספורט או סקסו דיזל? כי כנראה שאתה צורך אפילו פחות דלק מסקסו דיזל...:shock:

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

אישית יכול לדווח על צריכה של 13.5 ק"מ לליטר בנסיעה בינערונית רגילה בלי שום מאמץ לחסוך (130+/- קמ"ש).

מצד שני, התגרזנות רצינית תביא גם לצריכה של 7 ק"מ לליטר.

אצלי הממוצע עומד על 11.5 ק"מ לליטר כאשר 50% עירוני.

Veni Vidi Vici

פורסם

כן, אבל כאן מדובר על נסיעה רגילה (לא רגועה) לצפון כולל הרבה עליות + מזגן.

בנסיעה רגועה אכן ניתן לראות מעל 15 ק"מ לליטר.

בכלל, באותה צורה שאתה טוען שזה לא הגיוני, גם אני יכול לטעון ש-HGT עושה 10 ק"מ לליטר. אבל מה, לא היה בבעלותי רכב כזה ולכן מה שאני כותב הוא השערה/שמועה מאחד החברים ולא בהכרח מידע נכון.

אף אחד לא מנסה ליפות נתונים (ואני מכיר את כל בעלי הקליאו שהגיבו) אלא כותב מניסיון. זה שזה לא נראה סביר בעינייך לא אומר שבעלי הקליאו משקרים.

Veni Vidi Vici

פורסם
pickiki, אני קיבלתי לא פעם אחת 1:15.5 ק"מ לליטר עם הפיאט.

אחת מהפעמים כללה נסיעה למצפה רמון ובחזרה עם שארית דלק במיכל שהספיקה לשבוע+ נסועה עירונית רגילה.

נו אז למה שבקליאו זה לא יהיה אפשרי? הרכב שוקל טון וב120 +- אתה נמצא ב3000 סל"ד - למה שלא ייעשה 1:16?

יש לך קליאו ספורט או סקסו דיזל? כי כנראה שאתה צורך אפילו פחות דלק מסקסו דיזל...:shock:

מתי כבר תקנה קליאו ותבין שזה רכב מופלא :)

פורסם

לא יצאתי נגד הנתונים שרשמת. רק באתי לתמוך בזה ולהראות שאפילו עם יש מנוע גדול (יותר מה-1.6 זה הכי אחי), זה לא אומר שהרכב לא חסכוני.

יחס הכח למשקל + גיר משחק כאן תפקיד משמעותי.

!AWDSOME

• תוכן חדש...