Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בלמים חורקים במזדה 323

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8466 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי מאזדה 323 שנת 93 שעברה 97K קילומטר

כאני משתמש בברקסים יש רעש של חריקה כמו ציפצוף כזה מצמרר קצת כאילו מתכת נוגעת במתכת ובבלימות חזקות כשאני במהריות אפסית ממש לפני עמידה במקום יש רעש והרגשה מאיפושהוא מקדימה מאזור המנוע כאילו דברים זזים ועושים רעש מוזר (אין לי מערכת אי בי אס)

מחכה לתגובה

בתודה

מזדה

פורסם
שלום

יש לי מאזדה 323 שנת 93 שעברה 97K קילומטר

כאני משתמש בברקסים יש רעש של חריקה כמו ציפצוף כזה מצמרר קצת כאילו מתכת נוגעת במתכת ובבלימות חזקות כשאני במהריות אפסית ממש לפני עמידה במקום יש רעש והרגשה מאיפושהוא מקדימה מאזור המנוע כאילו דברים זזים ועושים רעש מוזר (אין לי מערכת אי בי אס)

מחכה לתגובה

בתודה

מזדה

כמה אופציות:

1. גמרת את הברקסים

2. אלו רפידות תחליפיות ולכן הן משמיעות קולות מוזרים. מאזדות מאוד רגישות לנושא, משום מה

3. הברקסים סתם שורקים. קורה. אין מה לדאוג

אף על פי כן, גש למוסך בכדי לשלול את 1.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

ברקסים כל 20000 ק"מ או פחות, זה באג ידוע של מזדה

באג נוסף בשנת הדגם הזו- החיווט של החלון החשמלי הקדמי ימני נסלל מסביב לאוטו (כן, כן- מדלת הנהג דרך הבגאז' וחזרה :shock: ) מה שגרם איכשהו לעומס ולחלון להפסיק לעבוד כל כמה שבועות, חיווט חדש פתר את הבעיה.

פורסם
ברקסים כל 20000 ק"מ או פחות, זה באג ידוע של מזדה

באג נוסף בשנת הדגם הזו- החיווט של החלון החשמלי הקדמי ימני נסלל מסביב לאוטו (כן, כן- מדלת הנהג דרך הבגאז' וחזרה :shock: ) מה שגרם איכשהו לעומס ולחלון להפסיק לעבוד כל כמה שבועות, חיווט חדש פתר את הבעיה.

אני לא חושב שיש מקום להשוואה בין הלאנטיס F מודל 1996 ל 323 שנת 1993.

מניסיון של חבר קרוב על אחת כזו (323F שנת 93) - הבלמים אצלו ממש _לא_ הלכו בקצב הזה (מה שגם שלהערכתי ה 323 אמורה להיות קלה יותר מהלאנטיס 96).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק לפי מה שידוע לי הF שוקלת יותר מהלנטיס (לא יודע איך ייתכן...)

מהצצה ברישום ברשיון הרכב כתוב משקל כולל: 1540 ק"ג.

ואצלי הברקסים הלכו תוך חצי שנה.

L'amour Toujours

פורסם
איציק לפי מה שידוע לי הF שוקלת יותר מהלנטיס (לא יודע איך ייתכן...)

מהצצה ברישום ברשיון הרכב כתוב משקל כולל: 1540 ק"ג.

ואצלי הברקסים הלכו תוך חצי שנה.

את מי מעניין המשקל הכולל ?

תשווה נטו מול נטו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אני לא יודע איך אתה נוהג שהצלחת לגמור ברקסים ב20 אלף קילומטר

אבל בזמנו שהיה לי לאנטיס שנת 2000 הברקסים שלי הרזיקו 45 אלף קילומטר

עמית

נולדתי עם הגה!

פורסם

2000 =! 1996 דגם שונה לגמרי, אמי חיסלתי ברקסים יותר מהממוצע, אבל עדיין ההחלפות תכופות מהממוצע הכללי (יש כזה ?)

• 4 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...