Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן איוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדוע נדיר כ"כ למצוא את הרכב הנ"ל על הכבישים בארץ ? מה הסיבות שגורמות לחוסר ההצלחה במכירות שלו ?

אפילו ביד 2 אין רכב אחד למכירה.

פורסם

אולי כי הוא יקר מדי ויש אלטרנטיבות אחרות באותו מחיר?

מיאטה עולה 100000 ש"ח פחות.

S2000 עולה אותו דבר.

פורשה בוקסטר עולה 100000 יותר, ואם אתה קונה בוקסטר בן שנתיים זה רכב הרבה יותר טוב ועולה אותו דבר.

הייתי מעדיף את כל אחד מאלו על האיוס.

פורסם

הכוונה שלי הייתה לקבריולה 4 מקומות לא לרודסטר.

רק להחזיק פורשה יעלה פי 2 מהרכב עצמו...זה לא משתלם לכל אחד.

פורסם

יש את הפיג'ו 206CC ואת ה307CC.

שניהם עולים חצי ממה שעולה האיוס ולמרות ששניהם לא ספורטיביים בעליל (כבדים יותר מהלגאסי שלי...), הם אופציה יותר טובה.

אני גם מזכיר לך שאם אתה הולך שנתיים אחורה, אתה יכול לקנות BMW 330 קבריולט באותו מחיר של האיוס.

הוא פשוט לא האלטרנטיבה הכי טובה בשוק.

אגב, ראית את הוולוו C70 קבריולט? הוא עולה אותו דבר, ועם זה אמרתי הכל.

volvo_c70_front_04_10_06.JPG

פורסם

זה לא ממש משנה, כמו עם האחרות, אפשר ללכת אחורה שנה או שנתיים.

עם הצורה שבה מתחזקם את הרכבים האלו כשהם חדשים, אין סיבה שלא.

תזכור שאם אתה קונה רכב בן שנה-שנתיים, עדיין יש לך אחריות וסביר להניח שהמצב שלו יהיה כמעט כמו חדש.

זה לא בדיוק לקנות רכב בן 7 שנים שמתחיל להתפרק.

פורסם
הכוונה שלי הייתה לקבריולה 4 מקומות לא לרודסטר.

רק להחזיק פורשה יעלה פי 2 מהרכב עצמו...זה לא משתלם לכל אחד.

אתה מחדש לי, לא ידעתי שהאיוס קיימת בשתי ורסיות.

האיוס אינה נמכרת כאן בכמויות בדיוק מאותה סיבה שמתחרותיה לא נמכרות כאן באלפים. מדובר בפלח שוק קטן מאוד שהמיאטה למשל בכלל לא שייכת לו. המכונית היחידה אגב, שהובאה כאן בשרשור המהווה מתחרה ישירה לאיוס, היא ה C70.

פורסם

יש ורסיה אחת לאיוס (במקרה היא חונה אצל השכנים שלי).. אין מה להשוות אותה ל307 ובטח לא ל206 שמאחורה נכנסים אולי ילדים קטנים..

ב.מ.וו קבריולט יותר יקרה וגם מעבירה מסר אחר..

C70 היחידה שבאמת מתחרה על אותו שוק למרות שגם היא טיפה יותר יקרה ובינהם זה כבר עניין של טעם..

פורסם

כל הרכבים שהוזכרו כאן פשוט כישלונות על גלגלים לדעתי, פוזה נטו, ובינינו כולם מכוערים (לא כולל את המיאטה).

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

הפלח שוק של הEOS ושל ה307CC הוא בדיוק אותו פלח שוק. כך גם הC70 של וולבו.

ובכל מקרה, כמו שאתה לא רוצה 307CC ולא C70 בכמויות ענקיות על הכבישים ובלוחות המכירה - כך גם לא תראה הרבה EOS.

פלח השוק הזה גם ככה מצומצם, ומי שכבר קנה את הרכב, סביר להניח שלא ימכור אותו שנה אחרי שקנה (במקרה הטוב, חודשים ספורים במקרה הפחות טוב).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

היא ממש לא נראית מצוין, יש לה מנוע שני ליטר עם 145 כ"ס ומבפנים היא נראית בדיוק כמו פוקוס רגילה - למה שמישהו יקנה פוקוס במחיר שהוא גבוה פי שתיים מדגם ה-2.0 ל' הרגיל?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כי יש לה גג נפתח, ויש אנשים שמוכנים לשלם על זה הרבה. אגב, גם ב 307, ה CC עולה כמעט פי שתיים (למרות שחשוב לציין שהרגילה מגיעה עם מנוע 1.6, וה CC עם מנוע 2.0).

לגבי איך שהיא נראית- עניין של טעם. לדעתי היא נראיתץ הרבה יותר טוב מה 307 CC ומהאיוס.

יש עכשיו גם את הפוקוס CC ועוד מעט תגיע הפאסאט CC, לפחות הפוקוס נראית מצויין ויותר זולה מה-EOS.

הפאסאט CC היא קופה, לא קופה קבריולה (או במילים אחרות- הגג שלה לא נפתח, אאל"ט יש לה סאנרוף).

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...