Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן איוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפאסאט CC היא קטגוריה אחרת לגמרי.

היא בסגנון של המרצדס CLS וממש לא בקטגוריה של ה307CC או הEOS.

לגבי הפוקוס, כמו שרוני אמר - היא עולה פי 2 מדגם ה2 ליטר הסטנדרטי ולא מציעה הרבה יותר מגג נפתח.

או כמו שאמר מישהו ב"אוטומוטור" - פחות דלתות, פחות גג, פי 2 כסף :)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מאוד פשוט.

הEOS דווקא נמכרת יפה ביחס ליעדים שאליהם כיוונו אותה!

הEOS נכללת כרכב נישה והמתחרה היחידה מולה (פחות או יותר) היא באמת הוולבו שנמכרת פחות ממנה...

נ.ב: איפה אתה מוצא ייתרון בוולבו על הEOS??

נ.ב 2: הEOS מגיע בשני מנועים - 2.0T 200כ"ס.

V6 3.2 250 - מנוע עם סאונד ורצועת כוח מדהימה !

הרכב הינו רכב עם גג קשיח אשר יש לו בנוסף סאן רוף גדול.

אני אישית לא ניתקלתי בלקוח אשר השווה את הEOS לרכב אחר באולם (דבר אשר קורה כמעט עם כל רכב אחר..).

מצאתי משהו :

http://kvishim.co.il/Articles.asp?id=552

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

הוולבו יותר יפה ואני משער שלמרות הלוק ה"ספורטיבי", אלו לא רכבי ספורט.

ההבדלים בביצועים אולי משמעותיים (באמת שאין לי מושג) אבל הייתי מעדיף את הוולבו.

תזכור שהפוזה זה מה שמשנה פה.

פורסם
הוולבו יותר יפה ואני משער שלמרות הלוק ה"ספורטיבי", אלו לא רכבי ספורט.

ההבדלים בביצועים אולי משמעותיים (באמת שאין לי מושג) אבל הייתי מעדיף את הוולבו.

תזכור שהפוזה זה מה שמשנה פה.

ומה עם המיקרה CC? 8)

פורסם
ומה עם המיקרה CC? 8)

צודק, אם כבר רכב CC אז מיקרה. פשוטה, יפה, ביצועים נחמדים ביותר, הבחירה שלי.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

היא כשלון קלאסי של פולקסווגן במכירות לפלחי היוקרה. המקום היחידי, והלחלוטין-לא-מוסבר בו הצליח להם, זה עם הטוארג. וגם הוא לא כזה להיט בעולם הגדול. לך תבין.

כשלעצמה, היא מכונית יפהפיה, איכותית ומאוד פרקטית. כשמסתכלים עליה כמו על פאסאט עם מנוע V6, גג נפתח והרבה מאוד אבזור, היא שווה כל שקל, בטח כשהדבר הכי קרוב (ב.מ.וו 330) עולה 50% יותר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
ואם מסתכלים עליה כעל גולף עם גג קשיח מתקפל?

אתה יודע מה, גם בסדר. זו עדיין עסקה לא רעה בכלל - ה307CC נראית כמו בדיחה לידה (ויזואלית וטכנית), והבימר יקרה הרבה יותר. בסך הכל, בתור קרוזר מאובזרת איכותית וחזקה עם גג נפתח, אין יותר טוב במחירים האלו.

הדבר היחידי שהייתי שוקל במקום הוא 135i, אבל לזו אין גג קשיח, היא מאוד מכוערת (לדעתי) ואפילו לא מתקרבת מבחינת מרווח הפנים. והיא גם עולה משמעותית יותר עם אבזור דומה. יש לה יתרונות אחרים, מצד שני...

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

וולו (מאיר חברה למכוניות) ידועים בארץ גם בזכות ההנחות שניתן לקבל באולם התצוגה. הרבה יודעים שכל קשר בין מחיר

המחירון המפורסם בקטלוגים רחוק מאוד מהמחיר עליו ניתן לסגור אחרי משא ומתן. יבואנים רבים נותנים חבילות אבזור, הנחות

קטנות וצ'ופרים לרוכשים (אני מדבר על יבואני יוקרה ופרימיום כמובן) אבל בוולו ניתן לקבל הנחות מטורפות. בזמנו, הציעו לנו

בVOLVO הנחה על הS80 של למעלה מ15%+ רמת אבזור גבוהה יותר מהרגיל ולא על שנת מודל-אחת חדשה של שנת המודל הנוכחית. בקיצור, הם עובדים חכם-נותנים מחיר גבוה, מחיר הרבה יותר נמוך באולם התצוגה ואתה הלקוח יוצא מרוצה שקיבלת "הנחה מיוחדת"-כזאת שניתנת לכל אחד שמראה קצת רצינות ובאמת בא לקנות וולו.

צ'מפיון לעומת זאת, לפחות ככל הידוע לי בנושא VW , לא ממהרים לתת הנחות במחיר הרכב. המקסימום שאנחנו הצלחנו להוציא בעבר

היה הנחה מאוד קטנה+תנאי מימון מאוד נוחים, וגם זה היה עבור רכב יקר ולא רכב סטנדרטי.

לכן, למיטב ידיעתי, אפשר לקנות את הוולו במחיר נמוך יותר מהמחיר של הEOS.

Lexus CT200H

פורסם
ואם מסתכלים עליה כעל גולף עם גג קשיח מתקפל?

אי אפשר להסתכל עליה לפי בקשתך מכיון שבניגוד ל C70 שהיא S40 עם גג קשיח מתקפל, 307CC ואחרות שהובאו כאן, היא שונה מאוד בעיצובה מהגולף. גם האמירה הנחרצת שהופיעה כאן לפיה ה C70 יפה יותר וממתוגת גבוה יותר, נצרכת יותר לראיה מאשר לסתם דיעה.

• תוכן חדש...