Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6633 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שי אתה צודק.

אבל זה ממש מתחיל להימאס עליי.

עם הגיל מתחילים להיתפנק.

האם כאשר אני מפרק לצורך החלפה את היוניט לחץ ,בורח לי הגז.

או שניתן להחליף מבלי שאני יצטרך לבצע ווקום ומילוי גז אח"כ?

mush

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

ברמת העיקרון צריך להיות וינטיל אשר נלחץ ברגע שמבריגים את החישן ורק אחרי שהוא נלחץ מגיע גז לחיישן.

הבעיה היא שיש נקודת חפיפה שבה הוינטיל לחוץ אבל החיישן עדיין לא סגור לחלוטין כך שבזמן הפירוק בורח גז. במידה והמערכת מלאה הגז שבורח יוצא בלחץ אדיר.

אם תבריג מהר תאבד פחות גז. כל עוד יש גז במערכת משמע אין סיכויי שיכנס אויר ואז אין צורך בואקום.

דבר נוסף יתכן ואין וינטיל או שהוא לא תקין כי יכול להיות שמשהו הוציא אותו בגלל חוסר התאמה של החיישן

במידה והכן כך הדבר והמערכת מלאה בגז,השסתום יעוף בעוצמה חזקה. וזה מסוכן מאוד וגם עלול להסב נזק למה שהוא יפגע בו.

כדיי להימנע מסיכון הדבר הנכון והתקין לעשות (גם אני לא אוהב שאומרים לי את זה)הוא להתחבר למכונת מחזור לרוקן את הגז להחליף את השסתום ולהחזיר את הגז חזרה.

לפני שאתה מחליף את השסתום בדוק לחצים. יתכן מאוד שחסר מספיק גז כדי שהשסתום ינתק אך עדיין לקרר בעקיפה

שי.

פורסם

טוב אז כך

החשד לטרמוסטט תקול

הוחלף טרמוסטט לאחד מפרוק וגם זה ל עובד

אבל

חשוב מאוד ומכוון לכיוון טרמוסטט תקול.

לטרמוסטט יש 4 חוטים בנוסף לשתיים של היוניט.

כחול > מתח

חום > מינוס

שחור > לא יודע לאן הולך אני מניח לאזור הממסר.

ירוק > לא מחובר לכלום ..לא יודע למה(לא מוצא שום קונקטור באויר)

בעת ביצוע קצר בין הכחול לשחור.

המעגל נסגר הכל עובד יופי

רק אין טרמוסטט.

מה אנו מבינים מזה?

טרמוסטט תקול

אני מחר יחבר טרמוסטט מכני

ויסגור עניין.

אם מישהו מבין משהו לגבי צבעי החוטים או כל פרט שיכול להוסיף..זה יהיה במקום

איך אני מחבר מכני אני מניח שייש לחבר אותו לשחור ולכחול.

כך שבעת ירידת טמ"פ ינותק המעגל החשמלי.

צריך לחבר לו גם מינוס?

כמה רגליים יש לו?

תודה

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

למה שלא תקפוץ למזגנייה שפעם היתה שייכת למצת אור?

לפי מה שהבנתי המזגניסט שעבד שם בתקופה של דני (אולי קראו לו צביקה?) עדיין מנהל את המזגנייה והוא תותח. בטוח הוא יוכל לפתור לך את השאלה ואני בטוח שאתה תופתע מאוד מהמחיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...