Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

יש לי קסרה 1.9 2004 (לא טורבו) בחודשים האחרונים היא סובלת מבעיה רצינית של פליטת עשן שחור במהלך נסיעה (במיוחד בעליות), אבדן כח (האוטו חלש יותר) ו... במידה ופותחים חלון אחד באוטו, הוא מתמלא בריח של דלק שרוף. עשיתי לפני חודש טיפול והמוסך אמר שהבעיה זה צינורית כלשהיא שהייתה סתומה והוא החליף לי אותה. כמובן, שזו לא הייתה הבעיה והעשן ממשיך לצאת...

מה לעשות?

פורסם

לך למוסך מקצועי שיודע למצוא תקלה ולתקן אותה, ולא לנחש.

אם תאמר את מקום מגוריך יוכלו להמליץ לך על מוסך טוב קרוב.

התקלה יכולה לנבוע משלל סיבות וביניהן משאבת הזרקה בסוף דרכה, מזרקים משתינים, חיישנים תקולים וכו' וכו'.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

א. את הטיפולים אני מבצע המוסך המרכזי של סטרואן בירושלים.

ב. אני מאזור ירושלים.

ג. גם מוסך באזור רמלה זה טוב לי - קרוב לעבודה.

ד. מה עדיף מוסך של סיטרואן או מוסך מומחה לדיזל?

פורסם

אני מתנצל על הבורות אבל, במכון דיזל הם יודעים להחליף/לתקן חלקים שקשורים לחברות שונות או שהם מפנים אותך לטיפול במוסך מורשה לאחר אבחון תקלה?

פורסם

עשן שחור , בעיה במערכת ההזרקה , יותר סולר מהאוויר , בד"כ הסיבה במשאבת הזרקה Fuel metering valve , ניקוי מזרקים על הדרך לא יזיק , כל האמור בתנאי שמסנן האוויר חדש (נקי)

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

תודה על כל הרעיונות.

בכל מקרה, הלכתי לדיזל רמלה ע"פ עצתו של רפי לין.

הוא אמר לי שהבעיה היא שהמזרקים מזריקים יותר מדי וצריך להחליף.

החליף והאוטו לא מעשן יותר.

(האוטו היה אחרי טיפול במוסך מורשה שבו החליפו פילטרים ולכן הסיבה לא היתה פילטר מלוכלך וכדומה)

האכזבה היחידה שלי מבאסם זה שהוא אמר שצריך גם לקדם את המשאבה קצת בכדי שלאוטו יהיה יותר כח.

את הקידום, הוא מסרב לעשות ואומר לבקש ממוסך מורשה ושהוא (באסם) ינחה אותם טלפונית מה לעשות...

• תוכן חדש...