Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי אשם בתאונה ? + תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6603 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עם הBMW מגיע לתוך מקום שאין לי שדה ראיה.

אני מתקדם ומגיע לסככה שממנה יוצאת ההונדה.

הוא נכנס לי בכנף השמאלית ופוגע עם הטמבון ועם האמצע שלו,כלומר הוא נכנס בי ולא אני בו אחרת הייתי אני נכנס בכנף שלו.

מה אתם אומרים?

לי כמעט ואין נזק,וגם לו כמעט ואין יש לו כיפוף קל בטמבון שאפשר ליישר על "יבש" אבל הוא טוען לנזק.

באופן כללי,מי לדעתכם אשם?

1copy.jpg

12.jpg

פורסם

קשה...

אבל כמו שאמרת לפי המיקום של המכה...

נראה כי הוא נכנס בך..

והוא יצא מחנייה ל"כביש".. בלי להסתכל לכן הוא האשם.. עד כמה שידוע לי

טוב שצילמת.

תעביר את זה לביטוח.

ותקבל את התיקון על חשבון הברון...:lol:

פורסם

א) הוא עשה רוורס ולכן חובת הזהירות עליו (תתנחם בעובדה שלפחות הוא לא יוכל לטעון שהגעת במהירות מופרזת ולכן הוא לא שם לב אלייך).

ב) ציינת שאתה עצרת לפניו וזה פרט חשוב (וכדי שיהיו לך הוכחות שהוא מודה בזה) שמראה שהוא לא הסתכל במראות כשהוא נסע אחורה אחרת הוא היה רואה אותך ומספיק להגיב (שוב, הוא לא היה פה במהירות שצריך להכניס למשוואה את המוסג "מרחק בלימה").

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אם הוא עשה רוורס ופגע לך בכנף אני חושב שזה בטוח אשמתו.

כשעשיתי רוורסים בשיעורי נהיגה המורה כל פעם אמר "אם אתה רואה שבא רכב, קודם כל תעצור". כששאלתי למה, הוא אמר שאם אני נוסע ברוורס ומישהו נכנס בי זה אוטומטית אשמתי.

פורסם

בוא נתחיל מזה שהוא עשה רברס, הוא האשם המלא.

היה מצב אפילו של מישהו שאני מכיר שהוא עשה רברס להיכנס לחניה ומישהי באה מאחורה

ונכנסה בו אחרי שהוא עצר כבר והוא יצא האשם.

דבר שני הייתם שניכם במקום סגור זה כבר מעיד שלא הגעת במהירות והגורם האחרון והכי חשוב

הוא שהוא יצא מחניה סגורה ואתה היית בכביש ככה שהואהאשם המלא ואין לך מה להיות לחוץ.

פורסם

תראה לביטוח איפה הוא פגע בך, אם אכן הוא פגע בך בכנף הקדמית, הרי שאין סיכוי שאתה נכנסת בו אלא אם מושהו דחף את האוטו שלך במצב אנכי לאוטו שלו. כל אחד עם קצת שכל יכול להבין מאזור הפגיעה מי אשם.

כסף הוא ביקש כי ראה איזה רכב עומד מולו וחשב שיש לך כסף ושאתה גם פראייר.

גש עם כל הפרטים לביטוח שלך והם כבר ידאגו לתקן לך את הרכב על חשבון בעל ההונדה.

פרטים לפחות הוא נתן לך?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
מה שעוד הכי אבסורדי,שהוא אומר

"טוב תן לי 7,000₪ ונסגור עניין"

בטח, הוא חושב שאתה פראייר, ובגלל שיש לך בימר הוא המציא סכום דמיוני.

תעביר לחברת הביטוח שלך את כל הפרטים עם מידע מלא על אופן התאונה ושהם ישברו את הראש.

זאת אשמת בעל ההונדה.

:evilbat:
פורסם

תודה לכל החברים על התגובות התומכות.

החוצפן כבן 70 ,ככה שאני כיבדתי אותו ולא התחלתי להכנס איתו לויכוח מילולי.

פורסם

בלי קשר לרוורס, רכב שיוצא מחניה (חצרים לצורך העניין, או איך שזה מוגדר בחוק), חלה עליו חובת מתן זכות קדימה, ואם ישנה תאונה, הווה אומר שהיא נגרמה בעקבות אי מתן זכות קדימה שלו.

ולא, לא תמיד הרוורס אשם (במקרה הזה כן), שלא יכניסו אותך לסרטים.

Xbox12341

פורסם
בלי קשר לרוורס, רכב שיוצא מחניה (חצרים לצורך העניין, או איך שזה מוגדר בחוק), חלה עליו חובת מתן זכות קדימה, ואם ישנה תאונה, הווה אומר שהיא נגרמה בעקבות אי מתן זכות קדימה שלו.

ולא, לא תמיד הרוורס אשם (במקרה הזה כן), שלא יכניסו אותך לסרטים.

אם היית במהלך נסיעה רברס אפילו על חצי קמ"ש ובא מישהו מאחורה ונכנס בך אתה אשם,

ככה שרברס תמיד אבל תמיד אשם.

• תוכן חדש...