Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בסחיבה - אופל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
"יש לי אופל קורסה שנת 2000 ויש לה בעיה בזמן האחרון שהיא קצת מקרטעת בנסיעה ובזינוקים היא איטית מאוד (בערך 100 מטר עד שהיא מתחילה לתפוס תאוצה)..

הייתי במוסך מורשה ואמרו לי שצריך לעשות ניקוי ראש מנוע או "אינפוזיה" - ניקוי ע"י הזרקת חומר מסויים..

הבעיה התחילה בעיקר אחרי שהרכב קיבל תוסף לדלק (בשביל בדיקת גזים)

אמרו לי שניקוי ראש מנוע עולה בסביבות ה1600 + ש"ח

מה כדאי לעשות?? ומה העלות המינימלית לניקוי ראש מנוע ברכב כזה?

יש לציין שהרכב קמ"ש סביר של 105,000. 1400 סמ"ק.

תודה מראש!"

זאת ההודעה הקודמת שלי...

עשיתי ניקוי ראש מנוע אבל זה לא פתר את הבעיה..

הרכב פשוט לא סוחב בהאצה ומידי פעם יש רעידות...

מה לעשות??

פורסם

שלום רב !

כפי שידוע לי הומלץ לך בשאשור הקודם , על ידי חובבי רכב, לא מקצועים, להחליף תחילה מסנן דלק, וזאת לאחר שצייינת בפרוש שבעיית הסחיבה החלה לאחר שימוש בתוסף דלק, הוצע לך על ידי חובבן נוסף,לבדוק אפשרות של חיישן חמצן וחיישן נוסף לא תקין,

ובכל זאת בניגוד להמלצת חובבי הפורום, החלטת " לנקות ראש מנוע" במקום לבצע אינפוזייה, שתבצע אותו עבודה, עם יעילות טובה יותר עם עלות קטנה בהרבה, ונתת למסך עלום שם , לפעול בשיטת" מצליח" "והתוצאות" מדברות בעד עצמם!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

כנראה לא שמתי לב ורשמתי בטעות ניקוי ראש מנוע אבל לא!!!

עשיתי אינפוזיה וזה לא עזר אז מה לעשות עכשיו???

סליחה על הטעות..

• תוכן חדש...