Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות מחשב חדש באיזור ירושלים.

מכיוון שהמחשב הנוכחי גרם לי להמון כאב ראש, אני מעוניין לקנות במקום שהשירות בו טוב, והוא נמצא בעיר.

(במחשב הנוכחי, חוץ מהחוטים והמארז, הוחלפו כל החלקים -אחד אחרי השני)

התקציב הוא 3000 ש"ח.

אין צורך במסך, מקלדת, ורמקולים.

רצוי שיהיה בעל כרטיס מסך חזק.

מישהו מכיר חנות טובה שנותנת שירות טוב ומספקת חלקים איכותיים ?

פורסם

יש לך העדפה לחנות? כי יש חנויות מסויימות מראשון לציון וכו' שניתן להזמין דרכם את המחשב, או לאסוף.

להכין לך מפרטון ביינתים שתדע מה בערך המקסימום שניתן להוציא ב- 3 אלף? בדגש על כרטיס מסך חזק?

שאלה אחת, אתה בעל ידע במחשבים קצת? בתחום האובר קלוק וכו'? זה יעזור לדעת אם אפשר לקחת מעבד לא יוקרתי ולהמהיר אות ולקבל מעבד יוקרתי, או ישר לקנות מעבד יוקרתי.

פורסם
יש לך העדפה לחנות? כי יש חנויות מסויימות מראשון לציון וכו' שניתן להזמין דרכם את המחשב, או לאסוף.

להכין לך מפרטון ביינתים שתדע מה בערך המקסימום שניתן להוציא ב- 3 אלף? בדגש על כרטיס מסך חזק?

אני יודע שיש אחלה חנויות באיזור המרכז. אבל אני מחפש חנות בירושלים.

אני לא מעוניין לנסוע מחוץ לעיר בכל פעם שיש תקלה עם המחשב.

פורסם

אוקיי, ומה עם השאלה השנייה שהכנסתי בעריכה?

לא מכיר חנויות, אבל אוכל לתת לך מפרט עם מחירים נמוכים ואמיתיים שלא יחרטטו אותך למשל.

פורסם

מה דעתך על המפרט הזה ?

מעבד:

AMD ATHLON 64 5000+ BLACK EDITION X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.6GHz 1MB CACHE - ADO5000DSWOF - BOX ₪442

לוח אם:

ABIT AX78 ₪429

כרטיס מסך:

TWINTECH PCI-EX 2.0 GeForce 9600GT 512MB DDR3 - RETAIL ₪716

דיסק קשיח:

SEAGATE BARRACUDA 7200.10 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 NCQ - ST3250410AS ₪290

צורב DVD:

SAMSUNG SH-S203B x20 SATA BLACK ₪147

זיכרון:

GEIL 2048MB DDR2 ULTRA 800 (1024X2) CL 4-4-4-12 : GX24GB6400C4UDC ₪260

מארז:

COMPUCASE 6A19B + HEC 400TRT ₪364

הרכבת מחשב:

הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ₪0

פורסם

מפרט לא רע בכלל, אבל אם תוכל לענות לי על שאלת האובר קלוק והידע שלך בתחום? שנדע יותר כיוונים.

כעיקרון, חישבתי, הכל יוצא לך 2600 וקצת, מה שאומר שנשאר לך עוד קצת מקום בתקציב, מה שנאי ממליץ, אם אתה באמת רוצה כרטיס טוב לעתיד, תחליף לסדרת ה- 8800GT 512MB של חברת ג'יגבייט או של TWINTECH כמו שיש לך עכשיו במחיר של 950 או 1050 של אחת החברות, מאוד מאוד משתלם לעתיד וכרגע האפשרות הכי טובה, מכיוון שה- 9600GT מעולה גם כן, אבל ברזולוציות גבוהות ופילטירים וכו' ה- 8800GT לוקח, במרווח די גדול לפעמים. אבל ברזולוציות של מסכי 17 או 19 אינצ' או 20 אינצ', אין בינהם כמעט ולפעמים בכלל הבדל, אז תעשה את החישוב.

הארד דיסק, תכף יקפצו פה המורידים הסדרתיים ויגידו שזה קצת, השאלה היא, מה השימוש שלך באמת? אתה מוריד כבד? יש לך סרטים HD על המחשב? אתה מתכנן לראות HD בעתיד? בכללי, מכיוון שנשאר לך תקציב גם לשדרג טיפה כרטיס מסך וישאר לך גם טיפה להעלות להראד דיסק של 320 ג'יגה, מכיוון שבאמת, היום יש משחקים של 8 ו 10 גי'גה בהתאם.

כל השאר מעולה. הספק דרך אגב HEC 400 יחזיק ללא כל בעיה 8800GT. יש לי את הספק הזה פשוט והכרטיס שלי מומהר גם כן אז בכלל.

מה שכן, אם אתה אובר קלוקר, או רוצה לעשות, אז כדאי לחשוב ללכת לכיוון אינטל ולעשות המהרה, שם תקבל יותר ביצועים.

אבל זה הכל החלטה שלך, המעבד הזה מעולה גם כן.

פורסם

תגיד, בתור ממליץ לאוברקלוקינג סידרתי -חשבת פעם למה אינטל או AMD לא הפעילה במקור את המעבד בתדר אליו אפשר להגיע ב OC ?

אולי יש משהו מאחורי זה, ולא כדאי לקנות מעבד חלש מראש , ולסחוט ממנו את המיץ?

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הקטע עם המעבדים החלשים הוא בכך שיש בהם פגם, בזכרון הפנימי, או פגם אחר, לכן על מנת לא לזרוק אותם, מחליטים להוציא מעבדים "מוחלשים", כמו כן, מעבדים שעברו המהרה לא קירה להם כלום, ישנם מעבדי לאנשים שעברו המהרה כבר כמעט 6 שנים ועדיין הכל מצויין, מעבדה וא מעבד, הרי שםא משהו לא מסתדר, ישנם אמצעים לכיבוי המעבד בטמפ' גבוהה, לוח האם לא יעלה, וכו'.

אין שום דבר מאחורי זה, פשוט יש פגם בואתו מעבד, קאש זכרון מכובה ויש רק מגה במקום 4 וכו'.

בכדי ללמוד יותר אפשר להכנס לגוגל וללמוד, העניין מאוד מרתק.

פורסם

אין לי ידע בכלל באוברקלוקינג.

אני לא חושב שיש לי צורך ביותר מ 250GB. היום אני מסתדר יפה עם 80GB. (חוץ מזה, תמיד אני יוכל להוסיף)

חשוב לי רק שהמחשב יריץ טוב את GTA4, ואת StarCraft 2.

אני צריך חומרה שתריץ משחקים גם בעתיד הקרוב. (בשנה-שנתיים הקרובות).

עם המחשב הנוכחי הרצתי משחקים ברמה טובה עד שהוא היה בן שנתיים וחצי בערך. (בלי שידרוג)

וקניתי אותו במחיר דומה.

אני לא מעוניין להשתמש במחשב לסרטי HD. (אין לי מסך HD, ואני לא מתכוון לקנות בזמן הקרוב).

אבל הכי חשוב זה שהחנות תתן שרות בלי לעקם את האף. במחשב הנוכחי הייתי צריך להתווכח בכל פעם שהיתה תקלה עם מנהל החנות, שטען שאני עושה אוברקלוקינג.

כמו כן אני רוצה מארז שקט. המחשב נמצא בחדר שלי, ובדרך כלל אני משאיר אותו בלילה פועל.

פורסם

הדברים שעלייך להתמקד לפי מה שהבנתי ממך הוא: כרטיס מסך טוב וחזק, ספק כוח איכותי ויציב ומעבד טוב.

פורסם

אייל - סידרת הBE מיועדת במיוחד לOC.

ומעבדי INTEL בשנים האחרונות עם קירור טוב וספק טוב גם עושים OC נפלא.

זה שלמשתמש הביתי לא שווה להתעסק כ"כ , נכון , אבל מצד שני בBE הם מקבלים את המעבדים כנראה היותר איכותיים.

מה שכן לירן - למפרט שכתבת - הייתי מחליף את הלוח אם לM3A של אסוס, ולא הייתי שוכח! להוסיף מאוור.

גירסאות הBE של AMD מגיעות בלי מאוורר מקורי כי הן מיועדות למאווררים משופרים מראש.

CEYAL מניסיוני האישי בשנתיים האחרונות KSP ממזמן לא כמו IVORY והשיפור אצלהם הוא עצום לעומת לפני כמה שנים.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו-יכול להיות, אבל בסניף הירושלמי שלהם, אתה מקבל יחס כאילו אתה צריך לתת שירות למוכר ולא להיפך - וזה אחרי שהטיפוס הואיל בכלל להסתכל עליך.

נוסיף את העובדה שאת הציוד אתה מקבל עטוף (במקרה הטוב) בניילון אנטי סטטי בלבד - וזה לא OEM.

במפורש ראיתי אותו מוציא כרטיס מהעטיפה, שומר את העטיפה בצד עם כל הדרייברים והכבלים ונותן לקונה כרטיס ערום.למה? אפשר רק לנחש..

מאחר שפותח השרשור חיפש בירושלים וזה המצב כאן - ראיתי לנכון להזהיר.

מאד יכול להיות שבמקום אחר ההתנהגות אחרת.

פורסם

רכשתי מהם צורב של LG, קיבלתי דגם שלא מופיע בכלל באתר של LG, לבסוף אחרי חיפושים ארוכים בגוגל התברר שהצורב מיועד לשווקים בארצות מזרח אירופה ולא לאיזורינו או למערב אירופה, בכל מקרה מיותר לציין שהצורב לא מתפקד טוב.

• תוכן חדש...