Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6627 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מערכת אתם ממליצים לרכבים קטנים? כדוגמת פיגו 106, פולו וכדומה.

כלומר - ממה המערכת צריכה להיות מורכבת, ועוד יותר אשמח לדעת קצת דגמים.

אני שומע את כל סוגי המוזיקה למעט רוק.

תודה מראש,

חביב.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

אין הבדל בין רכב קטן לרכב גדול מבחינת רכיבים,צריך את אותם רכיבים,זה ישמע שונה לא בהכרח יותר חזק.

מערכת צריכה להיות מורכבת מHU - רדיו דיסק ,מגבר,קומפוננט,וסאב.

הכול עכשיו תלוי בתקציב שלך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אין הבדל בין רכב קטן לרכב גדול מבחינת רכיבים,צריך את אותם רכיבים,זה ישמע שונה לא בהכרח יותר חזק.

מערכת צריכה להיות מורכבת מHU - רדיו דיסק ,מגבר,קומפוננט,וסאב.

הכול עכשיו תלוי בתקציב שלך.

רכב קטן, הכוונה שיהיה מקום בבגאז' ולא הסאב יתפוס הכל.

עכשיו שמעתי המלצה על אלו:

סאב - ES250 כי הוא קטן וטוב.

קומפפונט - של מוראל.

מגבר - GTO75.4, Z4200

מה אתה אומר?

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

בתכלס? אני מחפש עוצמה, אבל שיהיה איכותי כזה, לא ממש רועש רועש ומסריח.. אני מקווה שאתה מבין למה אני מתכוון.

פורסם

יותר מידי עוצמה לא תהיה מהסאב הזה אבל איכות ודיוק דווקא כן אני אישית שמעת יסאב ID10 בפג'ו 206 ולומר את האמת הוא נשמע מצויין למרות שהוא 10 אינץ הוא היה די חזק ומאוד מדוייק מה גם סאב כזה יכול לשבת בתיבה מאוד קטנה שזה יתרון

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...