Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת שמן מנוע - LIQUI MOLY.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קניתי היום שמן של LM 10W40 אחרי חיפושים רבים של המלצות בפורום.

כשחזרתי הביתה סקרן אותי לדעת אם פספסתי נושא שקשור בשמן הנ"ל, ולהפתעתי מצאתי נושא עמוס תגובות, וביקורות בנוגע לחברה LM

http://www.carsforum.co.il/vb/showth...ght=liquy+moly

המצב שאני נמצא בו ממש זהה למצב שפותח הנושא היה בו, רק שאני לא פתחתי עדיין את השמן.

יש לי כמה שאלות,

דבר ראשון קניתי ב- ACE את הגלון 5 ליטר בצבע זהב של LM, עלה לי 99 ש"ח + מגבוני ווקס.

לא פתחתי עדיין את השמן, ואני יכול עוד להחליף אותו. השאלה אם כדאי? יש כ"כ הרבה תגובות שמשכנעות שהשמן טוב ולא טוב :\

אני רוצה להחליף השבוע שמן במנוע, ואני רוצה להיות בטוח שאני מחליף לשמן איכותי.

הייתי שמח לדעת מאנשים שהשתמשו/משתמשים בשמן הזה, האם אחרי החלפת השמן ל- LM, היה שינוי לטובה/לרעה במצב של המנוע?

ד"א, שמעתי שהרבה אנשים גם ממליצים על השמן של חברת ESSO, ודווקא השמן הזה עלה פחות כסף מ- LM.

מה אתם אומרים, כדאי לי להחליף את ה- LM ולקחת ESSO?

אני בסה"כ רוצה שהמכונית שלי תרגיש טוב =]

המון תודה,

סופ"ש נעים :wink:

פורסם

הקוואליר והאאודי אצלי נוסעות על השמן הזה. אני לא מרגיש בבעיה כלשהי (למעט צריכת שמן מסויימת באאודי, אבל אני לא בטוח שאפשר להאשים בזה את השמן).

בכ"ז , זה לא שמן קקיוני נוסח "אמריקן איגל" ודומיו.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

שמן טוב, גם הESSO שמן מצויין ביוצר.

פג'ו סיטרואן ממליצים אליו.

Never argue with idiots, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

פורסם

אני אמנם משתמש ב 5W40 סינטטי, אבל אתה מדבר על חששות מ LM בכללי ולא על הצמיגות הספציפית, אז אני יכול להגיד לך שאני מרוצה ואפילו המנוע יותר שקט בסל"ד סרק (בסל"ד גבוה הוא עדיין טרקטור :| אבל אף שמן לא יפתור את זה)

אני מצטרף להמלצה החמה לעבור לאותו שמן באריזה האפורה - שהוא קצת יותר יקר אבל מתוסף עם MOS

פורסם

התוסף מוריד את מקדם החיכוך ומצפה את החלקים הנעים כך שבהתנעות הקרות השחיקה תיהיה נמוכה יותר עד שיבנה לחץ השמן במנוע.

פורסם

אין מה לחקור המון המון יותר מדי אודות השמן.

אני משתמש בשמן הזה לקורסה שלי ולא שמעתי אף פעם אדם אחד שהתלונן אודות השמן.

שיהיה בהצלחה.

• תוכן חדש...