Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מאזדה 3 5 דלתות שנת 2005 ויש לי רעידות, קפיצות קטנות, במהירות של 100 קמ"ש, מעל המהירות הזאת או מתחת אין רעידות וגם הרעידות לא תמיד מופיעות.

זה רכב שקניתי לפני חודש ויש לו 2 צמיגים חדשים מקדימה (שבעל הרכב הקודם שם) ומאחורה אני הרכבתי צמיגים חדשים לפני שבועיים. הרעידות הן מהיום שקניתי את הרכב. שהחלפתי צמיגים אחוריים ביצעו לי איזון גלגלים רק מאחורה.

בבדיקה של הרכב אמרו לי שהזוית ציר האחורי פגומה.

מה זה בדיוק אומר והאם כיוון פרונט מאחורה (אמרו לי שיש כזה דבר) יפתור את הבעיה?

תודה מראש :smile:

פורסם

שאלה : האם הרעידות הן בהגה או שאתה חש אותן "בישבן" ? (במושב). אם הרעידות הן בהגה זו בעיה של צמיגים/חישוקים ואם הרעידות הן במרכב (אתה מרגיש שהטוסיק רועד) אזי הבעיה בהעברת הכוח או בגלגלים האחוריים (צמיגים/חישוקים).

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אם מדובר ברעידות בהגה - יש לבצע איזון גלגלים עלות 60 ש"ח לכל 4 הגלגלים.

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

דבר ראשון תודה לכולכם על העזרה,

הרעידות הן יותר קפיצות קטנות שאני מרגיש יותר בישבן (בכיסא) ולא בהגה.

לפי מה שאני יודע הרכב עבר תאונה שהחליפו בה דופן אחורית אבל לא משהו רציני.

שהחלפתי צמיגים מאחורה (זה רכב שמגיע עם צמיגים רחבים-מגנזיום) ביצעו איזון גלגלים לשני האחוריים, האם צריך לבצע איזון

לכל הצמיגים ביחד?

האם יכול להיות שזה ציריות פנימיות משוחררות? ככה אמר לי מישהו שמתעסק עם כיוון פרונט

תודה שוב פעם :-)

פורסם

קשה לי לנחדש משהו שמתואר כ"קפיצות בישבן שבאות וחוזרות", מצטער.

לגבי שאר הדברים שהזכרת, הם לא יגרמו לכאלה תיאורים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני סובלת מאותה בעיה כשנה וחצי ואין פתרון באופק

יש לי מזדה 3 2009 ובנסיעה במהירות 50, ו-95 יש רעידות המורגשות בדוושת הגז ולא בהגה (האוטו נכנס לויברציות).

המוסכים המורשים - כולל המוסך המרכזי בניר צבי שיחק עם איזונים, הצלבות גלגלים, ושום דבר לא עזר!

בשלב מסויים החלו להגיד שאין שום בעיה ולהתנער (האוטו עוד באחריות)

הלכתי למומחה לכיוון פרונט (פרונט ארביב) שנסע באוטו ואמר שיש בהחלט בעיה ושאולי זו ציריה ימנית.

לאחר שהתעקשתי היום החליפו לי ציריה ימנית אך הבעיה ממשיכה (ואני צריכה להחזיר את הציריה).

המוסך אומר שאחליף את הגלגלים, אך בבדיקה אצל צמיגאי וגם במכון פרונט הגלגלים הקדמיים לא נמצאו עם בעיה כלשהי.

באחד הגלגלים האחוריים נמצא פגם כלשהו אך כשהחלפנו אותו באחר (לתקופת ניסיון) הבעיה לא נפתרה.

בקיצור, שנה וחצי סביב אותו נושא.

מה עושים?

תודה

פורסם

1. הוחלפה דופן אחורית

2. זוית ציר אחורי פגומה

למה נראה לי שהתאונה שעבר הרכב שלך רצינית / התרשלו בתיקון שלה?.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם
1. הוחלפה דופן אחורית

2. זוית ציר אחורי פגומה

למה נראה לי שהתאונה שעבר הרכב שלך רצינית / התרשלו בתיקון שלה?.

אני גם חושד שהתאונה פגעה בסימטריות של השילדה והמרכב.

פורסם
אני סובלת מאותה בעיה כשנה וחצי ואין פתרון באופק

יש לי מזדה 3 2009 ובנסיעה במהירות 50, ו-95 יש רעידות המורגשות בדוושת הגז ולא בהגה (האוטו נכנס לויברציות).

המוסכים המורשים - כולל המוסך המרכזי בניר צבי שיחק עם איזונים, הצלבות גלגלים, ושום דבר לא עזר!

בשלב מסויים החלו להגיד שאין שום בעיה ולהתנער (האוטו עוד באחריות)

הלכתי למומחה לכיוון פרונט (פרונט ארביב) שנסע באוטו ואמר שיש בהחלט בעיה ושאולי זו ציריה ימנית.

לאחר שהתעקשתי היום החליפו לי ציריה ימנית אך הבעיה ממשיכה (ואני צריכה להחזיר את הציריה).

המוסך אומר שאחליף את הגלגלים, אך בבדיקה אצל צמיגאי וגם במכון פרונט הגלגלים הקדמיים לא נמצאו עם בעיה כלשהי.

באחד הגלגלים האחוריים נמצא פגם כלשהו אך כשהחלפנו אותו באחר (לתקופת ניסיון) הבעיה לא נפתרה.

בקיצור, שנה וחצי סביב אותו נושא.

מה עושים?

תודה

תבקשי בדיקת תושבות מנוע + גיר!

התושבות במאזדה נחלשות משמעותית במהלך השנים.

ושלך כבר עוד מעט 4 שנים על הכביש.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
תבקשי בדיקת תושבות מנוע + גיר!

התושבות במאזדה נחלשות משמעותית במהלך השנים.

ושלך כבר עוד מעט 4 שנים על הכביש.

למה שתושבות המנוע ייצרו ויברציה בדוושה במהירות ספציפית בלבד? תושבות בלויות באות לידי ביטוי במצב סרק ובמהירויות הנמוכות מאשר במהירויות הגבוהות יותר.

פורסם

אז בוא אני יחדש לך משהו!...

תושבת גיר קרועה יכולה ליצור ויברציות במהירות גבוהה גם כן.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם
אז בוא אני יחדש לך משהו!...

תושבת גיר קרועה יכולה ליצור ויברציות במהירות גבוהה גם כן.

חידשת. :) אם כי מעולם לא ניתקלתי במצב שהתושבות היו בלויות בגלל מאפיינים שכאלה וכן ניתקלתי במאפייני נסיעה שכאלה.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

הרכב שלי קיבל איזו מכה בצד שמאל מזרוע מחסום שירדה עליו. אך לדעתי הרעידות היו בו קודם כך שלא קישרתי בין הדברים. שולי

• תוכן חדש...