Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד לפני פחות משבועיים הייתה לי פיאט טמפרה 1600 שמכרתי בעיקר ביגלל בגודל שלה(גדולה מידי בשביל נהג צעיר) וביגלל צריכת הדלק איזה רכב הייתם ממליצים לי לירכוש עד 7 אלף חשבתי בכיוון פיאט אונו 1400 הזרקה איך האוטו מבחינת אמינות יותר אמינה מהטמפרה?

איזה עוד רכבים אחרים הייתם ממליצים לי בתקציב הזה משנת 94' ומעלה והזרקה?

שיהיה חג שמח וכשר

נהג

פורסם
תודה על התשובות המליצו לי בחיר הזה על פיאט אונו ies70 שנת 95 איך האוטו בסה"כ האם הוא אמין וחיסכוני?

ידידי אוטו שנת 95 לא יהיה אמין, מן הסתם הבלאי שהרכב צבר יתנקם בך במוקדם או במאוחר,

אומנם תשקיע 7K ברכב, אבל בטיפולים שוטפים תשקיע הרבה יותר.

פורסם

פורד פיסטה - 95-96 אוטו מעולה עושה את העבודה ויותר טוב מהפונטו והאונו

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

תנזה ללכת בכיוון של השרייד והסוויפט.. די מאינות למרות שבשנתון שלהם (וגם לא תוכל לרכוש נראהלי 94 בסכום כזה) הם כבר עשו את שלהם.

פורסם

מה דעתך על סיטרואן ZX?

מחירים נמוכים ואצלנו היא היתה אמינה מאוד (היתה אצלנו בדיוק שנתיים) וכל החלפים זולים גם כן.

אני רק לא יודע לגבי עניין הגודל. מתאים לך?

פורסם

מצתרף להמלצה על ZX. זה יהיה רכב הכי נוח ומהנה למחיר כזה. ללכת רק על גיר ידני.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

פג'ו 205 מנוע 1400 שנים 93-94 ואולי גם 95 תוכל למצוא במחיר הזה.

אוטו די אמין ומעולה , צריכת דלק 12/13 על 1.

אונו כמו שרשמתה גם יכול להיות נחמד אבל היא פחות אמינה מהפג'ו.

Tuning:lol:

פורסם

על סמך אתה מחליט שהאונו אמינה פחות מהפיג'ו?

שתיהן טובות ואמינות אם טופלו כראוי, ושתיהן מכוניות נפוצות של צעירים\סטודנטים עקב צריכת הדלק הטובה ומחירם הזול של החלפים\תיקונים.

פורסם

אני ממליץ לך לא להתמקד בדגם אחד. תחפש פיאסטה,205,ZX 1.4,אונו אולי גם ג'אסטי למרות שהיא פחות נוחה ונעימה מהאחרות,ותקנה את הדגם שתמצא במצב הטוב ביותר.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

המחירון של ה ZX נמוך משל ה 205 והרכב שימושי ומודרני יותר (יחסית לתקופה)

בכל מקרה אל תוותר על בדיקה של הרכב אצל מכונאי (מכון בדיקה יישחט רכב מהמודל הזה ולא תצליח להבדיל בין תפל לעיקר)

• תוכן חדש...