Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות חשמל ב-306 XSI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את הרכב לא מזמן, מתחיל ליישר קו עליו.

כרגע יש שתי בעיות:

1. התנעות ארוכות מאוד, משהו כמו 8-10 שניות, כשהמנוע חם מתניע בשנייה, למרות שקרה לי פעמיים שהתניע בשנייה שהמנוע קר, וזה היה רק בלילה. אני מדליק את הסוויץ' ונותן לו 10 שניות בערך לפני שאני מתניע.

2. איתות צד שמאל לא עובד 90% מהזמן. כלומר הנורה עובדת. המוט איתות ממשיך לעבוד רגיל, קופץ חזרה כשצריך והכל, רק הנורה לא נדלקת.

אתמול בלילה נסעתי עם האוטו, והוא שוב פעם התניע בשנייה, כשהמנוע קר! אז מה קורה פה?

וחוץ מזה גם האיתות עבד פתאום....לבערך 2 דקות, ואז חזר לסורו.

אז מה זה אומר? שתי הבעיות קשורות?

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

אני אמליץ לך לנסות לשאול גם בפורום של פיג'ו סיטרואן רנו - יש שם אנשים שאולי עברו את הבעיה שלך

www.psi.co.il

שבוע טוב,

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

ממליץ לך לחפש מוסך מורשה שאינו מוסך יבואן, אלא מוסך רשת.

מהיכן אתה בארץ?

אני מטפל במורשה והמחירים לא יוצאים יותר יקרים מכל חשמלאי או מכונאי אחר.

פורסם

פעם ראשונה אני שומע על הבדל בין מוסכים מורשים...תוכל לפרט יותר?

אני מקרית חיים

יצא לי להיות לחוות דעת על הרכב במוסך צמרת, ובגזית - שניהם במפרץ חיפה.

למי ששאל - לגבי ריח דלק, אכן יש, בלי קשר לתדלוק.

קורה בד"כ אחרי שאני מתניע - אבל בקשר לזה החשד שלי הוא לגבי הגומיות בדלתות, אולי גם בבגאז' שלא אוטמות טוב.

פורסם
קניתי את הרכב לא מזמן, מתחיל ליישר קו עליו.

כרגע יש שתי בעיות:

1. התנעות ארוכות מאוד, משהו כמו 8-10 שניות, כשהמנוע חם מתניע בשנייה, למרות שקרה לי פעמיים שהתניע בשנייה שהמנוע קר, וזה היה רק בלילה. אני מדליק את הסוויץ' ונותן לו 10 שניות בערך לפני שאני מתניע.

יש לבדוק מצב מצתים ולחץ דלק. במיוחד האם לחץ שיורי במערכת נשאר להתנעת בוקר.

2. איתות צד שמאל לא עובד 90% מהזמן. כלומר הנורה עובדת. המוט איתות ממשיך לעבוד רגיל, קופץ חזרה כשצריך והכל, רק הנורה לא נדלקת.

תחליף נורת איתות ועל הדרך בדוק כי המגעים של הנורה במצב תקין.

אתמול בלילה נסעתי עם האוטו, והוא שוב פעם התניע בשנייה, כשהמנוע קר! אז מה קורה פה?

וחוץ מזה גם האיתות עבד פתאום....לבערך 2 דקות, ואז חזר לסורו.

אז מה זה אומר? שתי הבעיות קשורות?

ראה תשובה לבעיה 1.

פורסם

צמרת וגזית זה בעצם אותו מוסך...

אני מטפל במוסך מורשה אחר, "מוסכי גליל" מול לב המפרץ, שלדעתי הוא יותר טוב מבחינת רמת שירות.

בכולם עובדים מומחים, אבל שם שמים יותר דגש על הבנאדם.

אני בלב שקט יכול להשאיר את המפתחות ולא לחזור עם הפתעה לא נעימה בחשבון הסופי.

בכל מקרה יש הבדלים בין המוסכים במחירים וברמת השירות. החלקים בכל מקרה יהיו מקוריים.

פורסם

למי ששאל - לגבי ריח דלק, אכן יש, בלי קשר לתדלוק.

קורה בד"כ אחרי שאני מתניע - אבל בקשר לזה החשד שלי הוא לגבי הגומיות בדלתות, אולי גם בבגאז' שלא אוטמות טוב.

תבדוק את מקור הריח, מקומות אפשריים- מתחת לספסל האחורי, ותסתכל מתחת לרכב במיכל הדלק.

זה נכון

פורסם
אם אתה רוצה תשובות טכניות ציין את הפרטים המלאים של הרכב כולל ההסטוריה שלו.

תגיד לי אם חסר משהו:

שנת 95, 198K ק"מ, דגם XSI - מנוע 2000. לגבי היסטוריה, מה שידוע לי מהיד האחרונה, שעבר טיפול 10 לפני שנה בערך, ושיפוץ מערכת מים + החלפת ראש מנוע, טיימינג, ועוד עבודות לפני שנתיים (ב-172K ק"מ).

drsubaru - איך מוסכי הגליל מבחינת מחירים לעומת שני האחרים? אני שמתי לב שגזית קצת יותר יקר מצמרת, בהצעות מחיר שנתנו לי.

tomcar - תודה אני באמת אבדוק גם את זה.

danniel - תודה אני אציג את זה ליועץ שירות במוסך.

• תוכן חדש...