Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אני היחיד שלא התלהב מי יודע מה כמה?

אומנם הסתובבתי 4 שעות בין התחנות והדברים היחידים שבהחלט משכו את העיניים שלי היו:קאליבר,הפיאט ראלי,לקסוס אלפא רומאו וכמובן הביתן של סובארו שעושה כל פעם את השואו של התערוכה, אהה ושכחתי לציין הדוגמניות ליד ברכבים:)

אני מודע לכך שאנחנו לא בזנבה או בארהב אבל ברצינות,כרטיס ב85 שקל+נקניקיה ב-25 שקל +חנייה ב20 שקל+שלא לדבר על טרופית ב10 שקל...משכנתא?

הייתי בטוח שיש לי דה זה וו מהתערוכה הקודמת....דיי התאכזבתי..

קיוויתי לראות יותר מכוניות מירוץ,ובעיקר מכוניות שלא נוסעות על כבישי ישראל כגון פרארי,למבורגיני,מייבאך,מרצדס,גיפים מיוחדים ועוד כלים למיניהם שלא רואים ביום יום.

מקווה שהתערוכה הבאה תיהיה יותר טובה

אמיר

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

איזה ציפיות היו לך? שתכנס בחינם? שחניה תעלה לך שקלים בודדים? שהשתיה והאוכל יהיו מסובסדים?

:roll:

לגבי אקזוטיקה בתערוכה אני לא מבין איך אתה מפתח ציפיות לגבי משהו שאתה יודע מראש שלא יהיה, בין היתר בגלל שתוכן התערוכה מפורסם בכל פורום אפשרי .

אז ללכת בידיעה "שזה המצב" ואחרכך להתלונן שלא היה זה קצת ..........פולני משהו לטעמי .

פורסם

חניה יש בחינם אם אתה לא עצלן ומוכן ללכת 5 דק' ברגל.

לחמניה תביא מהבית וכך גם שתיה.

כרטיס עולה 45 ש"ח+ 290 כוכבים של ישראכרט.

ובג'נבה תשלם לפחות 5 יורו על בקבוק קולה.

?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ביטון,

חס וחלילה מסובסדים ואו שקלים בודדים ,לקחתי את העסקה של 45 וכל השאר לא שילמתי..אני לא מדבר על עצמי אני מדבר על אנשים אחרים שכן שילמו כמו חברים.

אבל זה עדיין מרתיח לשמוע רמת מחירים כזאת.לא כך?

אבל זה לא העיקר אני מדבר התערוכה חביבי

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

לא ממש , "התערוכה" היא סוג של יזמות עסקית אף אחד לא מחייב אותך לקחת חלק בזה .

אתה רוצה לבקר ? תשלם , אני לא חושב שזה לא הוגן.

פורסם

אל תצפה ליותר מזה. לא כדאי ללכת. בכסף הזה יש דברים מהנים יותר לעשות. כן,ציפיתי שלא אהיה בן ערובה לאחר ששלמתי דמי כניסה כדת וכדין ואדרש לשלם 25 שקל לנקניקיה למשפחה 150 שקל. אין שום הצדקה לכך שבקבוקון שתיה יעלה 15 שקל. זה לא הוגן. לא ניכנסנו בחינם שרוצים לשדוד אותנו "מהצד". נכון,לא נלך יותר ולא נמליץ לאחרים.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

לא מבין אותכם- אמור להיות לכם יותר נסיון ואם לא אז אתם ממש תמימים.

תביא שתיה מבחוץ- אף אחד לא אסר עליך להכניס (להבדיל ממגרשי הכדורגל)

גם סנדוויץ' ניתן להכין בבית וזה שאתה עצלן עולה לך כסף- כנ"ל לגבי החניה.

אני אישית נהנתי מהתערוכה ומהחברה ואמשיך ללכת בתוןר חובב רכב שלא יוצא לו לטוס לתערוכות בחו"ל לעיתים קרובות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
האם אני היחיד שלא התלהב מי יודע מה כמה?

אומנם הסתובבתי 4 שעות בין התחנות והדברים היחידים שבהחלט משכו את העיניים שלי היו:קאליבר,הפיאט ראלי,לקסוס אלפא רומאו וכמובן הביתן של סובארו שעושה כל פעם את השואו של התערוכה, אהה ושכחתי לציין הדוגמניות ליד ברכבים:)

אני מודע לכך שאנחנו לא בזנבה או בארהב אבל ברצינות,כרטיס ב85 שקל+נקניקיה ב-25 שקל +חנייה ב20 שקל+שלא לדבר על טרופית ב10 שקל...משכנתא?

הייתי בטוח שיש לי דה זה וו מהתערוכה הקודמת....דיי התאכזבתי..

קיוויתי לראות יותר מכוניות מירוץ,ובעיקר מכוניות שלא נוסעות על כבישי ישראל כגון פרארי,למבורגיני,מייבאך,מרצדס,גיפים מיוחדים ועוד כלים למיניהם שלא רואים ביום יום.

מקווה שהתערוכה הבאה תיהיה יותר טובה

אמיר

מסכים איתך במאה אחוז. התערוכה הולכת ונעשית עלובה משנה לשנה.

גם אני התאכזבתי ולא רק בגלל הכסף. (דווקא היו לי הזמנות חינם).

אלון

פורסם

עידן אח שלי

לא מדובר על עצלנות,לפרוטוקול התארגתי ושלא שילמתי שקל.

הרמתי תרד זה לדבר על טיב התערוכה והתמורה שאתה מקבל עבור כך וכך שקלים.

דרך אגב הרווח של נקניקיה+לחמנייה+מיונז+כרוב+חמוצים+האינטלגנטית שמוכרת את זה מרוויחה 500 אחוז.

בתיאבון:)

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

תנסה ליישם את התובנות שלך לגבי הרווח בנושא המזון בתערוכה --> על התערוכה עצמה אתה תופתע לגלות שזה בעצם אותו עיקרון.

במילים אחרות התוכן מושפע ממה "שכלכלי" ליזם ולא רק מה שנעים לך בעין .

ושוב לדעתי אין בכך שום דבר פסול מי שלא מרוצה יש לו 2 ברירות

1. לא לחזור לשם שוב (ואם כן לא להיות פולני בנושא)

2. לנסות להרים דבר כזה בעצמו (מה שקשה לי להאמין שתעשו)

יש לי הרגשה שבעוד שנתיים תרד כזה בדיוק יפתח עם אותו התלונות...

פורסם
תנסה ליישם את התובנות שלך לגבי הרווח בנושא המזון בתערוכה --> על התערוכה עצמה אתה תופתע לגלות שזה בעצם אותו עיקרון.

במילים אחרות התוכן מושפע ממה "שכלכלי" ליזם ולא רק מה שנעים לך בעין .

ושוב לדעתי אין בכך שום דבר פסול מי שלא מרוצה יש לו 2 ברירות

1. לא לחזור לשם שוב (ואם כן לא להיות פולני בנושא)

2. לנסות להרים דבר כזה בעצמו (מה שקשה לי להאמין שתעשו)

יש לי הרגשה שבעוד שנתיים תרד כזה בדיוק יפתח עם אותו התלונות...

אוקיי אוקיי

לא נכנס לפילוסופיה כלכלית מה נכון לעשות...אתה רואה לנכון לשלם אז תהנה.

אני רואה את זה בתור הגזמה כן ולא רק בשבילי אלא בשביל מי שבא עם המשפחה.

אז לגבי הברירות שנתת אני מסכים מאוד...אני אשקול שנית אם ללכת.

ולנסות להרים דבר כזה...אין צורך שמישהו אחר ירים...רק להשקיע במיצגים יותר ולתת תמורה לכסף שאתה משלם.

קבוצת ראלי גמליאל GRT

פורסם

אכלתי מספיק בבית לפני שיצאתי ולקחתי איתי בקבוק 1.5 מים...

חוץ מה"שלג בטעמים" שגירה אותי מאוד אז קניתי , לא בזבזתי שם שקל מיותר.

המחיר - 45 שקל עם הנק'.. מחיר מספיק פיר

חניה - החנתי ליד הכניסה של סובארו בחינם.. בידיוק מישהו יצא , היה לי מזל.

הייתי בתערוכה קצת יותר מ6 שעות.. היו דגמים שמאוד עיניינו אותי

כמו

C5 - מאובזרת בצורה מדהימה

מאגן 225 - פונטציאל ענקי , מושבים הכי נוחים שנתקלתי בהוט האץ' ,קוויקשיפט ועוד כמה פיצ'רים מעולים.

קליאו ספורט - לא כל כך יפה אבל נותנת הרגשה ספורטיבית לנהג... מה שהדהים אותי בה , כשפתחתי את המכסה מנוע הוא היה קל בטירוף.. אולי 3 4 קילו..

308 - מדהימה מפבנים

לאנסר החדשה - פשוט מדהימה בכל היביט של מכונית משפחתית.. איבזור שופע - מושבי עור ספורטיבים מערכת של רוקפורד כוללת סאבוופר 10 אינץ' , ג'אנטים מדהימים 18' ... פשוט מדהימה הח'ברה שם במציבושי עשו עבודה מעולה.

פיאט 500 - פשוט להיט אי אפשר לסביר את זה

בראבו טורבו - יפייפיה

ועוד המון רכבים שעיניינו אותי שאם לא התערוכה הזו לא הייתי בודק ורואה אותם בצורה הזו.

נכון שרוב המכוניות בתערוכה יהיו ברחוב המסגר בחודשים הבאים... אבל למי יש כח להכנס לאולם תצוגה אחר כל פעם? שלא נדבר על חיפוש חניה וכד'.

ושלא נשכח חוויה אחרת מסוגה - הדוגמניות שהוא מדהימות אחת אחת... כל אחת עם רגלים ארוכות ועוד גוף מדהים..רק זה היה שווה ^^

ושלא תבינו אותי לא נכון , בתור אחד שביקר בתערוכת ג'נבה , זה מאוד הרגיז אותי שרוב המכוניות היו נעולות , מה לעזאזל המציגים חושבים ? כולה איביזה FR , מה אתם נועלים אותה ? טמבלים!

במקום לתת לקהל באמת להכנס ולהרגיש את הרכב ואולי גם לתת להם זריקה המרצה לקנות מהם רכב הם עשו פשוט את ההפך.

מה שעוד הרגיז אותי מאוד זה מחירי האוכל ומקומות הישיבה... 42 מעלות חום ורק מסעדה אחת הייתה ממוזגת.. השאר היו בחוץ. העיקר שבאתי מלא ולא הייתי צריך לסבול את זה.

פורסם

ביקרתי אתמול בתערוכה ויצאתי ברגשות מעורבים.

הרגשתי כמו ילד בן 6 בחנות ממתקים.

המחיר באמת מוגזם (ללא הכוכבים, לא לכולם יש כרטיס של ישראכרט). ושתייה שעולה 10 שקלים? - בחום של אתמול זה היה מוגזם ביותר. (ואני לא גר שני מטר ליד או מגיע עם רכב משפחתי שאני יכול לקחת איתי בקבוק מים).

הארגון של המקום, כך שאתה חייב לעבור דרך כל ביתן וביתן (כמעט) קצת מוגזמת (או שאוליי פיספסתי משהן?).

לגבי המכוניות, אני רק אגיד שקיבלתי מספיק מרץ ל- 4 וחצי השנים הקרובות, למציאת עבודה איכותית שתממן לי את אחד הרכבים המדהימים שהיו שם.

אגב, הכי נהננו (במיוחד אמא שלי), בביתן רכבי האספנות. הפיאט (500) והקדילאק עשו את זה לאמא שלי.

ואני הכי אהבתי, את הפורד 49 השחורה של בני.

נ.ב. המושב נהג של הפיאט ראלי קטן מדי ומתאים לאנשים צנומים (במשקל של לא יותר מ-60 ק"ג, וגובה של עד 175).

וחבל שהבחור לא נתן לצלם את המנוע, בטענה שזה יגרום להתקהלות (אבל להשאיר את הרכב פתוח לא?).

סה"כ אני נהנתי, אמא שלי נהנתה, אחלה רכבים (חבל שלא בכולם ניתן לשבת\לפתוח מכסה מנוע ), ארגון טעון שיפור.

מחירים - אם כבר עושים הנחה, שיעשו אותה לכל בעלי הרטיסים.

• תוכן חדש...