Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי בחינם... לא הלכתי מההתרשמויות פה, סה"כ בחיים שלי יישבתי על Cayman S וזה מספיק לי.:lol:

ובפעם הבאה להפיק לקחים, עדיף להיכנס אחרונים (אם בכלל) מאשר ראשונים.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

אני חושב שהמושב של הראלי שהיה שם מתאים לאנשים בעלי משקל 50 ק"ג יותר נכון...

כנראה מושב תחליפי שהביאו מאיזה חנות אביזרים..

פורסם

אני לא מבין מה ציפית?

אתה בגני התערוכה ולא בפרנקפורט!

עם שוק קטן כמו שלנו צריך להגיד תודה שבכלל יש תערוכה ושהיבואנים מציגים רכבים...

:shock:
פורסם

אני הייתי אתמול בתערוכה ונתחיל עם זה שלולא קיבלתי הזמנה כנראה שלא הייתי הולך בעיקר בשל כל אותן תגובות שליליות שמציפות פורומים שונים.

עד היום לא הייתי בתערוכת רכב גדולה בעולם אולם ראיתי תצוגות מרשימות מסביב למירוצי מכוניות שונים בהם ביקרתי כך שזה בכל זאת נותן איזשהו מדד להשוואה.

אם להסתכל על זה בפרופורציות נכונות אז בסה"כ הייתה תערוכה יפה ומושקעת עם כמה אטרקציות שלא רואים בד"כ בארצנו.

בסופו של דבר העברתי במקום 4 שעות נחמדות ביחד עם חבר פגשתי כמה מכרים ובדיעבד גם אם הייתי צריך לקנות כרטיס ב-85 ש"ח כנראה שהייתי יוצא בהרגשה טובה.

אם כן להטות את הדיון קצת לעייני ספורט מוטורי אז התערוכה וכמויות האנשים שהסתובבו בה גרמו לי להבין שביום שיערכו בארץ אירועים בינלאומיים גדולים (עוד 50 שנה?) בהחלט יש פוטנציאל למשוך קהל גדול של המוני בית ישראל שלא ממש יודעים מה לעשות בזמנם הפנוי. ואם יבואני הרכב מצאו לנכון להשקיע סכומים גדולים כדי לחשוף את עצמם באוטומוטור יש סיכוי שיעשו את זה גם על המסלול ובהקשר זה אפשר לברך את סובארו שניצלו את התערוכה כבמה להשקת קבוצת הספורט שתתחרה בראלי וראלי רייד. סובארו אגב מכרו לא רחוק מהתצוגה שלהם מזכרות של כובעים חולצות ודברים נוספים במחירים מאוד זולים למקבול. לדוגמא כובע וחולצה של קבוצת הראלי ב-50 ש"ח. באינטרנט לא תמצאו עיסקה בפחות מ 20 יורו.

פורסם

איך האלפא 8C?

אף אחד לא העלה את זה :roll::roll::roll:

אה , וגם הקאמרו החדשה :)

אני אשמח לתמונות!

את הQ4 המהממת ראיתי כבר בארץ.

נ.ב

לא הלכתי לתערוכה כיי כל פעם אני מתאכזב מחדש ,היום של האוטומוטור הוא הוצאה כבדה ומאוד מיותרת.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

עם שוק קטן כמו שלנו צריך להגיד תודה שבכלל יש תערוכה ושהיבואנים מציגים רכבים...

לא מסכים איתך, התערוכה זה עסק, ובתור שכזה או שיתן תמורה או שלא יהיה קיים, למי צריך להגיד תודה ?

בשביל לראות רכבים של יבואנים אפשר להסתובב באולמות התצוגה של היבואנים ברח' המסגר.

המארגנים צריכים לדאוג לאטרקציות מעניינות שימשכו קהל ולא להסתמך על זה שאין לישראלים מה לעשות בחוה"מ .

השנה עלה הרעיון שחברה אליה אני קשור תציג שם (היא הציגה שנים קודמות) דחיתי את הרעיון על הסף, אין שום הצדקה להוציא על תערוכה כזו בסביבות 200,000 ש"ח.

במשך כל השנים שאני מכיר את התערוכה, זה זלזול במבקרים.

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם
בשביל לראות רכבים של יבואנים אפשר להסתובב באולמות התצוגה של היבואנים ברח' המסגר.

שכחת שיש גם ביגאל אלון (סמל"ת), למרות שחסרים שם המון דברים מאוד מעניינים לעומת אירופה.

2001 Opel Astra 1.6

פורסם
, אין שום הצדקה להוציא על תערוכה כזו בסביבות 200,000 ש"ח.

במשך כל השנים שאני מכיר את התערוכה, זה זלזול במבקרים.

היית אתמול , באמת התרשמתי לרעה.... חוץ מכמה יוצאים מן הכלל רוב הרכבים כאילו נלקחו מהרחוב, נשטפו והועמדו לתצוגה.... כמובן מלאים בטביעות אצבעות

:-)

אתה צודק , כלכלי זה לא , לכן יפה מאוד שלמרות זאת יבואנים מסויימים השקיעו והביאו מכוניות קונספט...

כמוהן שהתערוכה היתה דלה מאוד מהבחינה הזאת....

אם הייתי משלם כנראה שהייתי מתבאס

:shock:
פורסם

:roll:

האם אני היחיד שלא התלהב מי יודע מה כמה?

אומנם הסתובבתי 4 שעות בין התחנות והדברים היחידים שבהחלט משכו את העיניים שלי היו:קאליבר,הפיאט ראלי,לקסוס אלפא רומאו וכמובן הביתן של סובארו שעושה כל פעם את השואו של התערוכה, אהה ושכחתי לציין הדוגמניות ליד ברכבים:)

אני מודע לכך שאנחנו לא בזנבה או בארהב אבל ברצינות,כרטיס ב85 שקל+נקניקיה ב-25 שקל +חנייה ב20 שקל+שלא לדבר על טרופית ב10 שקל...משכנתא?

הייתי בטוח שיש לי דה זה וו מהתערוכה הקודמת....דיי התאכזבתי..

קיוויתי לראות יותר מכוניות מירוץ,ובעיקר מכוניות שלא נוסעות על כבישי ישראל כגון פרארי,למבורגיני,מייבאך,מרצדס,גיפים מיוחדים ועוד כלים למיניהם שלא רואים ביום יום.

מקווה שהתערוכה הבאה תיהיה יותר טובה

אמיר

אמיר

גם אני יצאתי עם תחושה לא ברורה

אני לא בטוח ששווה את הכסף, והאוכל באמת יקר ללא שום הגיון.

ולכל אלו שאומרים שאפשר להביא אוכל מהבית וכו', אתם מגוחכים!

לא שאלו אתכם איך אפשר לתחמן את המערכת ולצאת בזול ולהביא אוכל ושתיה מהבית זה לא הפתרון!

מבאס שדופקים אותך בכל אפשרות וקשה לשתוק על זה :evil:, אני מבין את כל המתלוננים וגם אני מתלונן איתם.

ולגבי התערוכה, לא לכולם יש ישראכרט וכל הכבוד להם על המתנה ללקוחות (אני לא אחד מהם) ו-85 ש"ח זה לא זול, ממש לא.

אבא שבא עם שני ילדים שרוצים לאכול משהו (שלא הוכן בבית!:evil:) ולשתות כמובן יוצא בנזק של ממש.

והתמורה שנויה במחלוקת...גם אני ביליתי שם לא מעט זמן, אבל רוב הזמן עם תחושת החמצה ואכזבה.

הוואוו היחיד שהיה לי שם היה מהאלפא שמשום מה לא היתה על איזו במה והיתה נגישה לחלוטין ועוד יותר מפתיע לא היתה מוקפת בהמון רעב ומזיע, אז היה אפשר להתלהב באמת מהאוטו, שלדעתי, הכי יפה בעולם EVER!

יש לי ספקות לגבי הפעם הבאה (אלא גם אני אשיג כרטיסים חינם :-P)

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם

http://cars.walla.co.il/?w=//1271533

כמו המארגנים, גם המבקרים לא הכי הכי....

לגנוב חלקים מהרכב פשוט בושה.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

אני דווקא לא חושב שכל הכתבה נכונה. באופן טבעי מוטוריקה מושכת גברים יותר מאשר נשים ולדוגמניות שמביאים לתערוכות רכב יש תפקיד שכולל גם לגרום הנאה למבקרים. מי שהבינה את זה הכי טוב היא הדוגמנית שהסתובבה ליד הקאמרו.

IMG_2235.JPG

IMG_2247.JPG

IMG_2263.JPG

IMG_2269.JPG

IMG_2271.JPG

IMG_2277.JPG

פורסם

גם הציון שלי 7 מ10 ולא ציפיתי ליותר, לכן גם לא התאכזבתי....

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...