Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

gsx 1100

מייקל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אחד מאופנועי השרירים האלטימטביים של שנות השמונים, על פי התמונה שצרפת, עבר הכלי התעללות רצינית בנסיון (מגוחך) להופכו לסטריטפייטר, ללא תקציב וללא הבנה, המזלג הקדמי אינו שייך לאופנוע, ואינו מקורי וגם האגזוז (שחובר אגב ללא פרחי החיבור למנוע) שייך לזנים אחרים...

במידה וקיימת ניירת האופנוע, וברצונך להשיב לאופנוע את הכבוד הראוי לו, הצעתי ללכת על המקור ולהוסיף לו את השיפורים הנפוצים לתקופתו, בארה"ב ואירופה זוכים האופנועים המקוריים למחירים גבוהים משמעותית, מהמוטציות שניבנו בחצרות ובמוסכים!

ניתן להשיג היום כמעט כל חלק לאופנוע זה במחירים נוחים יחסית ובנייה של אופנוע כזה פשוטה יחסית בעיקר למכונאים בני

40-50 המכירים אופנוע זה מהתקופה בה עלה לארץ!

בדרך כלל אינני נוהג להמליץ על בעלי מקצוע, אבל בי-ם במוסך רמזור ישנו בחור בעל ידי זהב בשם אמיר רדוץ, הנ"ל שיפץ בעבר עד לרמת תצוגה מס' אופנועים יפניים (ועל אחד מהם זכה בכתבה נרחבת באחד מגליונות מוטו) הנ"ל מסוגל לחולל קסמים באופנוע שלך ולהחזיר עטרה ליושנה...לדעתי לאופנוע שלך ראוי השיפוץ הטוב ביותר!

ולמחפשים פרויקט דומה כדי לנסות ולאתר את הסוזוקי GS-850 אופונע קרוזר כבד לטיולים השווה שימור והשקעה טובה, ויהיה ידיד נאמן לכל רוכב שהטיולים והמרחקים קרובים לליבו-בהצלחה-רן

המקור:

12572_0_1_2_gsx%201100%20es_Image%20credits%20-%20Michel%20Massoud.jpg

וה-850:

אההה!!!:shock::shock::shock: למה?!?! זה, מה שזה היה?? -אני אפילו לא הבנתי בהתחלה!!!:cry: אם זה כזה- אחד מהחלומות שלי (הרבים)! היה פעם אחד כזה, שעמד שנים ברח' שלמה בת"א, קשור לגדר, ונעלם משם- מעניין, מה עלה בגורלו? -מדובר מלפני יותר מ-13 שנה, לדעתי, והאופנוע המדובר עמד שם כמה שנים לפני זה, והיה "חדש"!:shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

השושנים כתב:

אחד מאופנועי השרירים האלטימטביים של שנות השמונים, על פי התמונה שצרפת, עבר הכלי התעללות רצינית בנסיון (מגוחך) להופכו לסטריטפייטר, ללא תקציב וללא הבנה, המזלג הקדמי אינו שייך לאופנוע, ואינו מקורי וגם האגזוז (שחובר אגב ללא פרחי החיבור למנוע) שייך לזנים אחרים...

זו לא התעללות לפי דעתי. אלה שידרוג של אופנוע עים בסיס חזק לשיפורים. ועל אחת כמה וכמה שהשידרוג נעשה על ידי בעל האופנוע. לפי דמיונו וחזונו איך האופנוע צריך להראות בשלב הסופי שלו.הכי קל להכניס את האופנוע למוסך ולקבל מוצר סופי[כמובן אים יש תזרים מזומנים] .. אז קבל חיזוק ותמשיך לעדכן.

HARLEY-DAVIDSON XLCH 1974 1000 SPORTSTER

KAWASAKI Z1000 1980

פורסם

במידה וקיימת ניירת האופנוע, וברצונך להשיב לאופנוע את הכבוד הראוי לו, הצעתי ללכת על המקור ולהוסיף לו את השיפורים הנפוצים לתקופתו, בארה"ב ואירופה זוכים האופנועים המקוריים למחירים גבוהים משמעותית, מהמוטציות שניבנו בחצרות ובמוסכים!

ניתן להשיג היום כמעט כל חלק לאופנוע זה במחירים נוחים יחסית ובנייה של אופנוע כזה פשוטה יחסית בעיקר למכונאים בני

40-50 המכירים אופנוע זה מהתקופה בה עלה לארץ!

בדרך כלל אינני נוהג להמליץ על בעלי מקצוע, אבל בי-ם במוסך רמזור ישנו בחור בעל ידי זהב בשם אמיר רדוץ, הנ"ל שיפץ בעבר עד לרמת תצוגה מס' אופנועים יפניים (ועל אחד מהם זכה בכתבה נרחבת באחד מגליונות מוטו) הנ"ל מסוגל לחולל קסמים באופנוע שלך ולהחזיר עטרה ליושנה...לדעתי לאופנוע שלך ראוי השיפוץ הטוב ביותר!

ולמחפשים פרויקט דומה כדי לנסות ולאתר את הסוזוקי GS-850 אופונע קרוזר כבד לטיולים השווה שימור והשקעה טובה, ויהיה ידיד נאמן לכל רוכב שהטיולים והמרחקים קרובים לליבו-בהצלחה-רן

המקור:

12572_0_1_2_gsx%201100%20es_Image%20credits%20-%20Michel%20Massoud.jpg

וה-850:

01.jpg

שושנים ידידי האופנוע הזה אצלי משנת 1990המנוע לקוח מסוזוקי 1135 מודל 85 הפרונט שייך ל ימאהה אר 6 שנת 99[שים לב שבניתי מתאם לכידון, במקור קליפאון]האגזוז...ידידי את טועה בגדול...הוזמן לפני כ 10 שנים מקטלוג "דניס קיריק"היינו אגזוז דראג ולפיכך יוצר ללא משתיק ואינו נמכר לרכיבה בכביש ציבורי והוא מותקן ונוסע על האופנוע כ...10 שנים כמו כן יש לי על האופנוע מערכת הצתה של דיינה 2000..אההההה כן הג'נט האחורי שייך ל 600 אף שהורכב בשיפוץ האחרון לפני 10 שנים ואני מכיר את אמרי רוצץ [בעל מקצוע בחסד] מהימים ששיפץ סיבי 750 ...אגב הכלי עבר התעללות רצינית כי היו זמנים שהייתי מנסר אותו בלי רחמים ובקשר למגוחך ...אני מעריך שאני קצת יותר מבוגר ממך [44] יותר מבין ממך ,אז על תלמד אותי מה זה סטריט פייטר..

פורסם

המיכל דלק אחרי הכנה לצבע ,בתיכנון הכנסת מזלג אחורי של r750 כולל ג'נט 5.5 אינץ ,עערכת חשמל חדשה .זנב האופנוע יעודכן [בניה חדשה מפיבר]במנוע מתכונן להזמין סט קרבורטורים בעלי מגופה שטוחה [מכניים]קמשפטים של קנט,אולי גם אגזוז פרו דראג [יקר]אני אוהב רעש...:-Pככול שירשה הכיס...

תמונה 667.jpg

תמונה 664.jpg

פורסם

ממתינה בסבלנות לראות את התוצר הסופי, כמובן שעדכונים מהתהליך עצמו יתקבלו בברכה.

:-)

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
שושנים ידידי האופנוע הזה אצלי משנת 1990המנוע לקוח מסוזוקי 1135 מודל 85 הפרונט שייך ל ימאהה אר 6 שנת 99[שים לב שבניתי מתאם לכידון, במקור קליפאון]האגזוז...ידידי את טועה בגדול...הוזמן לפני כ 10 שנים מקטלוג "דניס קיריק"היינו אגזוז דראג ולפיכך יוצר ללא משתיק ואינו נמכר לרכיבה בכביש ציבורי והוא מותקן ונוסע על האופנוע כ...10 שנים כמו כן יש לי על האופנוע מערכת הצתה של דיינה 2000..אההההה כן הג'נט האחורי שייך ל 600 אף שהורכב בשיפוץ האחרון לפני 10 שנים ואני מכיר את אמרי רוצץ [בעל מקצוע בחסד] מהימים ששיפץ סיבי 750 ...אגב הכלי עבר התעללות רצינית כי היו זמנים שהייתי מנסר אותו בלי רחמים ובקשר למגוחך ...אני מעריך שאני קצת יותר מבוגר ממך [44] יותר מבין ממך ,אז על תלמד אותי מה זה סטריט פייטר..

עד ההודעה הזאת חשבתי שאתה איש נחמד.

בכל אופן , אם כבר החלפת מזלג , למה לא מזלג הפוך? סתם מתוך סקרנות.

*רואה את המילה המודגשת באדום בפוסט שלך? היא נכתבת אל.:roll:

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

אז תן לי לתקן אותך :lol: הוא תמיד איש נחמד! את הכלי הזה ראיתי מקרוב ויש לציין שבמציאות הוא נראה (וגם נשמע :twisted:) הרבה יותר טוב.

רן, לעניין טעם ועיצוב ידוע שאין על מה להתווכח, זה משתנה מאדם לאדם מה גם שהמושג "סטריט פייטר" דיי מעורפל ונתון לפרשנות שונה מצד כל אדם. לדעתי הכלי נראה יפיפה, קיצוץ קל בזנב, והוספת פנס מינימלי קדימה יכולים להשלים את הלוק. אולי גם זנב מעוצב פיבר בהמשך. דווקא השבוע יצא לי לראות GSX550 שעבר הסבה לסטריט והוא נראה ממש טוב (במיוחד ה"חרב" שהוספה לו קדימה), חבל שלא צילמתי.

ואגב, מי באמת יותר זקן משניכם?

פורסם
אז תן לי לתקן אותך :lol: הוא תמיד איש נחמד! את הכלי הזה ראיתי מקרוב ויש לציין שבמציאות הוא נראה (וגם נשמע :twisted:) הרבה יותר טוב.

רן, לעניין טעם ועיצוב ידוע שאין על מה להתווכח, זה משתנה מאדם לאדם מה גם שהמושג "סטריט פייטר" דיי מעורפל ונתון לפרשנות שונה מצד כל אדם. לדעתי הכלי נראה יפיפה, קיצוץ קל בזנב, והוספת פנס מינימלי קדימה יכולים להשלים את הלוק. אולי גם זנב מעוצב פיבר בהמשך. דווקא השבוע יצא לי לראות GSX550 שעבר הסבה לסטריט והוא נראה ממש טוב (במיוחד ה"חרב" שהוספה לו קדימה), חבל שלא צילמתי.

ואגב, מי באמת יותר זקן משניכם?

אכן מסכים עים כול מילה . במיוחד שכול הנישה הזאת של אופנועים שונים מהמקור. לא מובן לכלל די הצורך. ובכלל חוקים שמגבילים את חופש הביטוי בארצינו הקטנה.כמובן שקושי בהשגת חלקים רק מוסיף עוד מהמורה.[money,money,ועוד money,] ולכן גם רמת הגימור היא שונה לעומת מדינות אחרות. ואגב ביקורת שפוסלת עבודה של חברים שמנסים על אף הקשיים. שיציגו המבקרים פרוייקטים דומים שניבנו על ידם כדי שנוכל ללמוד מהטעויות שלנו.

HARLEY-DAVIDSON XLCH 1974 1000 SPORTSTER

KAWASAKI Z1000 1980

פורסם

1. כתבתי את דעתי האישיית בלבד, והיא הכל חוץ מלנסות לחנך...הפסקתי לעשות את זה כבר מזמן!

2. לעניין הגיל, סבתא ננה אומרת "זה לא משנה כמה דרך עברת, אלה איך עשית אותה!" אגב אני יליד 1965! ומגלה כל יום כמה אני לא מבין בכלל.

3. סטריטפייטר היא נישה חייה פעילה ובועטת, בעיקר בארה"ב כאן היא קצת לא חוקית...ולסוזקי הנהדר מגיע לטעמי קצת יותר!

4. למוזאון מכובד בחו"ל הגיעו שלוש תמונות אחת של לאונרדו דווינצ'י אחת של רפאל ואחת של פיקאסו. אבל מה, היה להם רק מקום מכובד אחד לתלות אותה- הפתרון היה פשוט...הם ניסרו שליש מכל תמונה הדביקו ליצירה אחת ותלו על הקיר...בהצלחה בפרויקט!

רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הנישה הזואת חיה ובועטת בעיקר באנגליה וגם בצרפת [סטריטפייטר מגזין יוצא באנגליה ]והאנגלים יכולים לתת לאמריקאים שיעור אחד או שניים בבניית סטריטפייטר ...ראה מה קורה בשבוע של מרוציי הtt באי מאן:-P[כנס לאתר של סטריטפייטר מגזין אולי תעשה מנוי אליו ותראה מה החברה האלה בונים[תשאל את החבר yuvalbo הוא היה מנוי...

פורסם
הנישה הזואת חיה ובועטת בעיקר באנגליה וגם בצרפת [סטריטפייטר מגזין יוצא באנגליה ]והאנגלים יכולים לתת לאמריקאים שיעור אחד או שניים בבניית סטריטפייטר ...ראה מה קורה בשבוע של מרוציי הtt באי מאן:-P[כנס לאתר של סטריטפייטר מגזין אולי תעשה מנוי אליו ותראה מה החברה האלה בונים[תשאל את החבר yuvalbo הוא היה מנוי...

סלח לי אם אני מציק,

אבל למה לא מזלג הפוך ?

אני מאוד סקרן.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

פורסם

יש סטריטפייטר, הבנוי על הבסיס ה-1100 כמו שלי (יותר חדש) שחור מדהים, אצל הבחור מוסכניק תל-אביבי, אני לא זוכר, איך קוראים לו. לאופנוע יש כיסוי זנב מקוצר, אגזוז פתוח (לגמרי:twisted: ), מזלג אחורי ממשהו יותר R (:-)), וזוג פנסים עגולים, והוא שחור. לטעמי- יצא מדהים. אני אומנם רוצה להחזיר את שלי למצב מקורי, אבל לא הייתי מתנגד לאחד כזה בתוספת!:twisted:8)

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
סלח לי אם אני מציק,

אבל למה לא מזלג הפוך ?

אני מאוד סקרן.

מזלג הפוך הוא שיפור ביכולת האחיזה וגם הבלימה ,באופנועים הישנים ומי שמשפץ זה יותר אביזר ויזואלי,לעומת המזלג שהיה לי,המזלג הזה וכושר הבלימה שלו ...זה פרארי ,אגב במקור האופנוע בא עם גלגל 19 אינצ' מקדימה לימים החלפתי לו לפרונט עם גלגל 16 אינצ'[ במקור של 1100 es]הבחירה שמזלג של אר 6 נותן מראה של המזלג הקונבנציונלי אם שיפור בבלימה ובאחיזה מה עוד שיש שם ג'נט 17 אינצ'ו האופציות לצמיגים טובים רחבה יותר.

פורסם

לא יכולתי להתאפק.. הייתי בעלים גאה של שני אופנועים כאלו משנת 1980 (אגב במקור GS1000 ולא 1100),מנוע אדיר,נוח מאד לרכיבה,כבד מאד ובלמים קטסטרופליים (במונחים של היום).

האמינות היתה ללא דופי והאופנועים הסבו לי הנאה וגאווה...:grin:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...