Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס נגד מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפותח השרשור:

עוד פרט חשוב לדעתי - בדגם Trend של פוקוס (זו שעולה 111 אלף ש"ח) מערכת השמע לא תומכת ב- MP3 ואין לה גם בקרת אקלים לעומת מאזדה גדם Active (גם 111 אלף ש"ח) שיש לה את שניהם.

פורסם

במאזדה 3 אין תמיכה ב MP3, אבל יש אופציה ל-USB LINK, יציאת AUX וכד'... כך שזאת מגרעת, אבל הפתרון הוא בסביבות ה-$50

THE ONE

שווה להוסיף עוד קצת ולרכוש את הפוקוס 2 ליטר. העסקה הכי משתלמת

20-26 אלף ש''ח נוספים זה "קצת" בשבילך?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם
במזדה 3 לפי מיטב ידיעתי לא קיימת מערכת MP3 כלל ולא רק בדגם הזול שלה.

אכן במאזדה 3 לא הייתה לתמיכה ב- MP3, אך להפתעתי ברכב חדש שקיבל בן דוד שלי לפני שבוע בדיוק (דגם Active מליסינג)יש תמיכה מלאה.

אפילו סוכני מכירות של מאזדה הופתעו כשסיפרתי להם את זה, אבל זאת עובדה.

פורסם

קודם כל נחמד לדעת דברים שאפילו בדלק מוטורס לא יודעים :p

בכל מקרה אני קצת משוחד מכיוון שיש לי פוקוס חדשה 2 ליטר שאני מאוד מרוצה ממנה עד עכשיו

פסלתי את מזדה בגלל שהרכב פשוט צפוף ופחות בטיחותי מהמזדה

פורסם
פסלתי את מזדה בגלל שהרכב פשוט צפוף ופחות בטיחותי מהמזדה
:shock:

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

סורי היה לי יום ארוך כמובן שהתכוונתי לפוקוס

ושוב הכוונה הייתה לכך שפסלתי את המזדה בגלל שהיא צפופה ופחות בטיחותית מהפוקוס

פורסם
סורי היה לי יום ארוך כמובן שהתכוונתי לפוקוס

ושוב הכוונה הייתה לכך שפסלתי את המזדה בגלל שהיא צפופה ופחות בטיחותית מהפוקוס

כמובן, זה היה ברור כשמש.

הדבר נעשה לשם הקטע בלבד.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...