Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שחשבתי גם על מיניוואנים, החלטתי ללכת בכייון טיפה שונה, שברולט קפטיבה, ויונדאי סנטה-פה

עכשיו, ברמת הביקוש שתהיה לו בעוד 5 שנים, מעניינת את הכלב שלי, לא אותי, אני לא כזה שחושב מרגע הקנייה על איך אני אמכור אותו.

לשברולט יש תדמית של מכונית צעצוע, איכות גרועה וכיעור יוצא מן הכלל, ויונדאי לא כאלה צדיקים.

ישראלי טיפוסי יקרא לפלסטיק בסנטה-פה יוקרה דרגת מרצדס, ולסקאיי משבי, גועל נפש בדרגה בין-לאומית.

מה עכשיו הבעיה ? שאני לא ישראלי טיפוסי, יש לי ראש אירופאי, ומה גם שהאירופאים יודעים להבדיל בין פלסטיק זול שיש רק לקוריאניות (גם השבי קוריאנית, אבל יש לה אופי אחר, אמריקאי קצת יותר) לבין סקאיי (לא משהו, אבל עדיף), אפילו טופ-גיר מעדיפים את איכות הבנייה של השבי, ולסנטה פה נתנו רק 2 נקודות..

אני מאוד מבולבל, אני בהחלט יותר בכיוון של השברולט, ישבתי בשתי המכוניות, והרגשתי על בשרי כמה שהסנטה פה נבנתה מחומרים זולים, לעומת השבי, שבאמת התלהבתי מעיצוב הפנים והחוץ, ומאיכות הנהיגה וגם החומרים יחסית טובים.

קיבלתי הצעה לשבי קפטיבה 2008, 48000 ק"מ, דיזל LT, עם כל התוספות (מדרגות, ידיות כרום, חישוקי מגנזיום, מגני רוח, מגני צד, סאן רוף, עור, חיישני רוורס וכו'), שמור מאוד, נהגתי בו ומאוד נהניתי, אני מאוד אהבתי אותו מכל הבחינות, בהרבה מהסנטה פה. (העיצוב בפנים כבש אותי, חוץ מזה שהאוטו שמור ממש כמו חדש, ואפילו לא הורידו את הניילונים [: , אנ י בדרך כלל אוהב מכוניות עם עיצוב קלאסי כמו הסובארו אימפרזה 2007, אך העיצוב שם באמת כבש אותי, והוא לא כזה מיושן.)

אני הגעתי לרכב דרך חבר, שהוא בעל מגרש ליסינג, הוא הציע לי אותה, במחיר מחירון לרגילה ללא תוספות, ויעשה טרייד אין לפורד טורנאו קונקט שיש ברשותי כרגע.

איך לדעתכם העסקה ? משתלמת ? (צריך לעשות כיוון פרונט, וזה הכל, שאסי בסדר, אין אפילו שריטה אחת או קבצ'וץ' אחד, אוטו במצב באמת חדש)

הרכב לא ירד לשטח, ואני לא יוריד אותו אגב.

אה ועוד משהו, עד כמה השירות של ג'נרל מוטורס בישראל גרוע לעומת קרסו המפלצות ?

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אלון שלום, אהבתי מאוד לקרוא את התאור המדקדק שלך , אהבתי גם את פילוסופיית החיים שלך , הניתוח היה מאוד משכנע , שכנעת גם אותי....לך על השבי עם עסקת הטרייד-אין .

בהצלחה

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
מישהו יודע עד כמה UMI גרועים לעומת קרסו ?

אותה גברת בשינוי אדרת

שניהם לא משהו את האמת אם יש לך אפשרות תתרחק מהם כמה שיותר שניהם שוחטים במחירי חלפים וכו...

פורסם
אותה גברת בשינוי אדרת

שניהם לא משהו את האמת אם יש לך אפשרות תתרחק מהם כמה שיותר שניהם שוחטים במחירי חלפים וכו...

וואו ממש מבאס, השברולט בהחלט מצא חן בעיני..

טוב, ביום שישי אני טס לפראג, במזל, לאחר מכן אני יסע לחיפה לעשות נסיעת מבחן בפורד S-MAX ונראה מה יהיה.

תודה רבה לכם חבר'ה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...