Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפיוטסט או מממ ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה תלוי מהיכן אתה בארץ ,והאם אתה קונה רכב מאדם פרטי או סוחר /סוכנות /מגרש.

לאחר שתענה על שתי השאלות האלו תוכל לדעת יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני מרמת גן ככה שאין לי בעיה מבחינת המרחק לא לקומפיוטסט ולא למממ אז זה ממש לא עיניין.

כרגע יש לי שתי מכוניות על הכוונת מסוכנות טרייד אין של יבואן (קניתי שם כבר לפני קצת יותר משלוש שנים את הרכב שיש לי עכשיו והייתי מרוצה מחווית הקניה) אחת שהייתה בליסינג ואחת שהייתה פרטית

פורסם

באמת, מה אנחנו נביאים?!

אם אתה רוצה תשובות יעזור מאוד אם תפרט על :

איזה רכבים מדובר?

מה הנתונים שלהם?

מהן הדרישות שלך מהרכב?

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

את הקליאו בדקתי במ.מ.מ, מיקצועי, יסודי ומדבר איתך בשפה שתבין. למרות שגם שם היה את הכסת"ח הרגיל של "נזילות שמן, גומיות בגיר".

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

tomyon

לא ביקשתי נבואות ולא ביקשתי המלצה על רכב בסך הכל ביקשתי המלצה על המכון שיבדוק את הרכב.

הרכב הפרטי נמכר כבר אז הוא ירד מהפרק והרכב ליסינג אם זה משנה משהו הוא c4 sx 1.6 2006.

פורסם
אני מרמת גן ככה שאין לי בעיה מבחינת המרחק לא לקומפיוטסט ולא למממ אז זה ממש לא עיניין.

כרגע יש לי שתי מכוניות על הכוונת מסוכנות טרייד אין של יבואן (קניתי שם כבר לפני קצת יותר משלוש שנים את הרכב שיש לי עכשיו והייתי מרוצה מחווית הקניה) אחת שהייתה בליסינג ואחת שהייתה פרטית

טוב, כנראה הייתה אי-הבנה כאן.

אני חשבתי שבנוסף למכון אתה מבקש חו"ד על שני הרכבים, לכן חוסר הפרטים, הוא שגרם לתגובה שלי.

אני מקווה שלובנה אי ההבנה.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אני בדקתי שני רכבים (שקניתי בסוף) בקומפיוטסט, לאחר מכן לקחתי את הרכבים למוסך היבואן עם תוצאות הבדיקות כדי לבדוק עד כמה זה רציני ואמיתי ומה עלות התיקון.

בסה"כ הייתי מרוצה מקומפיוטסט, למרות שגם לי כתבו בדו"ח כמה כסת"חים :wink:

נ.ב. אתה יכול למצוא באתר "יד 2" קופונים להנחה בקומפיוטסט.

• תוכן חדש...