Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי שאלה שמאוד מסקרנת אותי כמה תהיה שווה מאזדה 6 שנת 2004 2.0 יד 1 150000 בערך כן ורק ממי שמביןןן!!!

[עריכה: מי "שמביןןן"? אין כאן כאלו. יש איזה אחד-שניים ש"מבינים", אבל אף אחד כאן לא "מביןןן!!!".]

פורסם

לפי דעתי ההודעה יותר מתאימה לייעוץ ברכישת רכב .

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הקילומטרא'ז הזה מתאים לרכב ליסינג /השכרה שקרעו לו את הצורה.

קודם תברר מי הבעלים הקודמים.

לאחר מכן,פתח מחירון ,תראה כמה מפחיתים על ליסינג ועל קילומטרא'ז חריג.

אני באופן אישי לא הייתי קונה רכב כזה כיוון שסיכוייך למכור אותו אח"כ במחיר שפוי ובהנחה שאתה לא קונה היום ומוכר מחר,נמוכים עד לרצפה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כנראה לא הבנתם אותי הרכב הזה הוא שלי רק רציתי לדעת בכמה אפשר סתם ככה למכור אותו ולא קרעו לא את הצורה והוא לא ליסינג

פורסם
הקילומטרא'ז הזה מתאים לרכב ליסינג /השכרה שקרעו לו את הצורה.

ק''מ גבוהה אומר שקרעו לו את הצורה?

סתם לשם המחשה, יש לנו בחברה מאזדה 6 שנת 2004 כיום עם 154.000 ק''מ. רכב מטופל באופן קבוע, טיפולים תקופתיים כל 10.000 ק''מ (במקום 15.000 ק''מ). חלפים מקוריים, שמן מנוע 5W/30 MOTORCRAFT + פילטר מקורי.

יש גם ברלינגו יד 1 (חברה) שנת 1998, טיפולים כל 10 אלף, שמן מנוע LIQUI MOLY 15W/40, היום 300.000 ק''מ

למרות הק''מ (עבודה, מה לעשות), הרכבים לא מוזנחים ומטופלים לעתים יותר קרובות מהמלצות היצרן.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

... יש לנו בחברה

לדעתי, הציטוט הנ"ל לבדו מצביע על כך שקורעים את הרכב.

זה שמטפלים בו במסירות זה יפה, אבל לא סותר את זה שכל נהג שעולה על רכב לא שלו, מרשה לעצמו מה שהוא לא ירשה לעצמו על רכב שלו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...