Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מקור קניה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים מה המצב.

רציתי לשאול את המבינים בנושא שאלה חשובה מאד.

אני מעונין להחליף את הקבל מתח של המערכת וזה כולל הכל אתם יודעים,כבל מתח כבל מינוס זהו.

למישו יש מקום מומלץ עם מחירים נוחים? אני חשבתי בכיוון של 150 200 ואני מתחיל להגיע למחירים שלא ממש חשבתי עליהם.

מדובר בהגברה של JL 500/1 KICKER 850 שכרגע מחוברים על כבל בודד של 8G עם קבל 2 פרד וזאת התמונה הכללית כרגע.

יש לכם המלצה על ערכה מסויימת או מקום שנמכר לפי מטר רץ? או שאפשרי ללכת לתחנה מרכזית הידועה בשדרות הר ציון ולחפש שמה כבל לא מזוייף זאת אומרת משהו באמת 4 G ולא רק עובי של פלסטיקה.

אם אפשרי תאמרו לי אם יש הבדל בחומרים מסויימים שנמכרים היום ואם יש לזה משמעות,לדוגמא הכבל עשוי מנחושת מלאה או מכסף מעורב באיזה חומר מוליך כזה או משו אחר.

כל הצעה תתקבל בברכה תודה מראש אנשים.

ג'ובני

פורסם

שמע אתה יכול לקנות אצל ציון(תחנה מרכזית ת"א) ערכה של 4 G אמיתי לא חרטה ב180 ש"ח.

אתה יודע כל מה שיש בערכה כמובן.

שזה לא הכבל הכי טוב, אבל הוא עושה את העבודה נאמנה.:wink:

פורסם

חב'רה בקשה תעזרו לי פה איפה אני מוצא חלקים בתפזורת תנו מקומות.

אני צרייך בית פיוז חדש ל 4 2 גייג' ובלוק פיוזים לאחורה לפיצול למגברים.

תודה מראש.

ג'ובני

פורסם

נדיר יהיה שתמצא בארץ קיטים עם חיווט איכותי.

הרוב סתם עבודה בעיניים.

יש לך ארבעה שני גייג'? או שני ארבע גייג'?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בקרוב מאוד אני משדרג את מערכת החשמל ברכב אני ישמח להוריש לך תמורת תשלום סמלי את הכבל שלי 2 גיג עם בית פיוז כפול מפרספקט ועוד כמה קטנות ..

פורסם
בקרוב מאוד אני משדרג את מערכת החשמל ברכב אני ישמח להוריש לך תמורת תשלום סמלי את הכבל שלי 2 גיג עם בית פיוז כפול מפרספקט ועוד כמה קטנות ..

אוקיי ומתי בדיוק זה יקרה? מה המצב שלהם כמה זמן עבדו. בעיקרון אין לי עוד כלום אני מחפש ומתלבט אם לביא 2 גיי'ג אן 4 בגלל שאני לא יודע אם יש לי מקום ל2 מדובר על פורד קונקט

ג'ובני

פורסם

הורשה היא לא תמורת תשלום:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

דיברתי איתם עכשיו הם ברחובות באמת ואני בפתח תקווה נשמע אחלה בחור.פשוט זה רחוק לי יש משו באיזור המרכז שנותנים כבל 4 גייג' מקורי אמיתי?

ג'ובני

• תוכן חדש...