Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להתקין באוטו הנעה מרחוק.

לצורך העניין נדרש זרם קבוע להצתה ולסטרטר עם קבלת הפקודה מהאזעקה וממסר נוסף שיפתח את המעגל של הסטרטר בלבד עם קבלת האות מה COIL.

השאלה שלי היא מהי צריכת הזרם של ההצתה והסטרטר ? האם ממסר אחד יספיק לשניהם? ואיזה עובי של חוטים צריך?

תודה

פורסם

תעשה טובה לעצמך ואל תתקין שום איבזור חשמלי לא מקורי של הייצרן בכדי שלא תשבש את מערכת החשמל ברכב שלך.

ברכב שברשותך כול מערכות החשמל כולל איבזור נוחות מבוקרים על ידי מחשב הרכב וכול שינוי הקטן ביותר עלול לגרום לתקלות בזמן ביצוע איבחון ממוחשב.

איזה כייף לי :)

פורסם

בחשמל רכב רצוי תחילה לשרטט סכימה חשמלית בכדי שנבין מה ואיך אתה רוצה לחבר את הדברים ולאחר מכן נדבר.

פורסם

האם אתה מעוניין בעיצה ו/או ידע מקצועי לצורך ההבנה בלבד, או לצורך ביצוע בעצמך?

שהרי, התקנת מערכת כזו אינה מסובכת למתקין מנוסה ובקיא בנושאי חשמל הרכב האלקטרוניקה והמחשבים.

בוא נתחיל בשלב ראשון:

יש אימובילייזר מקורי, שעל מערכת ההנעה לדעת לדמות מצב של מפתח, אוי ואבוי לבצע "שתילה" של צ'יפ ליד הסוויץ', את החסרונות והסיכונים לכך (עד גובה מחיר האוטו) לא אתחיל למנות.

שנית, לא מתחילים להתקין ממסרים, אם מתיקינים, אז לוודא שמתקינים יחידת התנעה מרחוק ייעודית, לצורך כך, יש לדאוג גם למעגל שמדמה את מפתח הרכב לצורך ניטרול האימובלייזר המקורי, באופן שאינו "קומבינה".

שלישית, למען כל הקוראים והמתעניינים, יש לוודא התקנה מקצועית אצל חשמלאי מוסמך, או בהתקנת מתקין מוסמך של יבואן הרכב ובתנאי שהרכב בעל גיר אוטומטי, ולא ידני, אדגיש, אסור ולא כדאי בשום תנאי לנסות ו/או להתקין ברכב בעל גיר ידני (הלוכים)ץ

רביעית, בהתקנה, יש לוודא שהמערכת יודעת לזהות תחילת פעולת המנוע והפסקת הזרם אל הסטרטר, אחרת הסטרטר יהרס ולא רק הוא. שום מערכת "ממסרית" לא ייעודית בעלת מעגל אלקטרוני לזיהוי סל"ד (סיבובי מנוע) לא יודעת לבצע זאת.

ועוד ועוד.

מקווה שהספיקו לך הסברים קצרים אלה, כדי להשיל ו/או להסיר כל רעיון להתקנה עצמאית ו/או התקנה שלא על פי הכללים האלה, ושוב, אלה רק חלק קטן מהם, ממש לא כולם, אף לא רובם.

שבת שלום

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אתה צריך לפחות 10 ממסרים אם אתה עושה את זה עצמאית וכמובן אתה צריך לבצע BYPASS לשולל המקורי של הרכב

כיום רוב האזעקות הידועות מגיעות עם אופציה של התנעה מרחוק ולא כדי לשחק עם תוצרת עצמית.

פורסם
אתה צריך לפחות 10 ממסרים..

אולי אתה מוכן לפרט, מה תפקידו של כל אחד מה10 המססרים שהוא צריך ? או , למה צריך לפחות 10 ממסרים?

בברכה

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם
ACC IGN STARTER 12+ GROUND אני מניח שכל אלה לא חשובים בזמן התנעת הרכב.

אוליי מרק מתבדח אבל יותר חמור מזה אתה רציני לכן תרשה לי להציע שלא תכתוב מה שאתה לא יודע.

לפותח השרשור, כמו שדני אמר יש יחידות ייעודיות למטרה שאתה רוצה. גש למתקין שיתקין לך אחת כזו איכותית. פיתוח מערכת כזו באופן עצמי לוקחת זמן רב, דורשת הרבה אלקטרוניקה, ידע כללי בחשמל רכב ובוודאות אינה משתלמת כלכלית!

דני התוכל לפרט את ההערה שלך בנושא זיהוי פעולת המנוע?

פורסם
ממסר לאבא ממסר לאמא לוסבתא ואחד לך ואחד לי...

:lol::lol::lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אני מתבדח מכיוון שמערכת להתנעה וכיבוי רכב מרחוק היא לא פשוטה וכמובן ברכבי דיזל המערכת צריכה גם להפעיל את קדם החימום למשך כ-20 שניות.

המערכת בדרך כלל מגיעה כקיט עם מודול (מחשב)+חיווט+2 ממסרים וגם ההתקנה דורשת ידע בחשמל רכב.

פורסם
דני התוכל לפרט את ההערה שלך בנושא זיהוי פעולת המנוע?

בהחלט, ופשוט, אבל בלתי נסלח.

המתנע מסובב את המנוע, מע' ההצתה פועלת, ההזרקה פועלת, המנוע מונע.

הסטרטר ימשיך לסובב את המנוע, בעצם מה שקורה, שהמנוע מתחיל לסובב את הסטרטר במהירות מטורפת, לבסוף הוא "יטחן", מעבר לנזק אפשרי בזמן ניתוק השילוב בין הבנדיקס (גלגל השיניים של הסטרטר) לבין גלגל התנופה של המנוע.

זיהוי מנוע מונע, יביא לניתוק מיידי של פעולת המתנע, מה שימנע "ריצה" ביחד.

כאן בארה"ב, יש לי שכן, כל בוקר מניע את האוטו (כמו רובם בניו יורק בימי הקור) ע,י שלט רחוק.

הסטרטר עדיין פועל למרות שהוא רץ עם המנוע למספר שניות מיותרות, כי משהו בהתקנה ובתכנות המערכת ו/או החיבור שלה, אינו ראוי. משהו מתישהו יקרה.

דני

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...