Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בלילה דפקתי אוטו של שכן בחניה (אני מצרף תמונה) ויש לו כתוצאה מכך דפיקה מתחת לפנס אחורי.

הבאתי לו פרטים של הביטוח והכל ורציתי לדעת מה המחיר בערך של תיקון הנזק?

אוטו.jpg

פורסם

נדמה לי שרפי צודק לפני חודש חבר שלי דפק מאזדה 3 בחנייה גם דפיקה ממש כמו זאת

הנזק כולל עבודה ומע"ע 480 ש"ח

רציתי משה 007 אבל היה תפוס אז משה 159 גם טוב לא ??

פורסם

עכשיו הבן אדם התקשר ואמר שצריך להחליף את כל החלק ושזה פגע לו גם בחיישן רוורס, הנזק מסתכם ב5000 שקל.

הגיוני?

פורסם

ממש ממש לא הגיני כי חיישני רברס אפילו עם מצלמה ואפילו עם מצלמת אינפרא אדום (שממש לא פגעת באזורה) לא מגיעים ל 5000 שקל, מחיר של חיישן יחיד עולה כ 100 שח אם הרסת לו אחד מהם.

פורסם
ממש ממש לא הגיני כי חיישני רברס אפילו עם מצלמה ואפילו עם מצלמת אינפרא אדום (שממש לא פגעת באזורה) לא מגיעים ל 5000 שקל, מחיר של חיישן יחיד עולה כ 100 שח אם הרסת לו אחד מהם.

מחזק, אני בדיוק לאחר החלפת טמבון כזה ברכב (החלפה, לא תיקון! ז"א חדש לגמרי...)

של מאזדה 6 חדשה, הכל כולל עבודה צביעה וכו' הסתכם ב2000

ובמקרה לאחר מספר ימים התקנתי חיישני רוורס שעלו לי 600 שקלים, (כל הערכה, חדש!)

תעשה את החישובים שלך...

פורסם

כן מדובר שם על החלפה במוסך של החברה (מדובר בטויטה פריוס).. והוא הראה לי הצעת מחיר והכל מסתכם בכ5300 ש"ח.

מה אתם אומרים שכדאי לעשות?

פורסם

לזרוק את זה על הביטוח.

הבחור הזה לא ממש אכפת לו (יותר נכון, על הז** שלו) , מבחינתו הוא לא משלם וגם אם זה ביקור ראשון שלו במוסך מורשה , הוא יעדיף לתקן שם , כי הכל עליך.

תנסה לשכנע אותו לקבל עוד כמה הצעות לתיקון (מפחחי רכב , ולא ממוסך מורשה). לבטח זה יהיה יותר זול.

השאלה אם הוא ישתכנע.

(אני מכיר פגיעות פגוש שהגיעו למחירים כאלה , ואף ללא חיישני רוורס וכו' , אבל לפגיעה הקטנה הזו 5300 שקל? זה שוד.

מה השמאי אמר?)

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
לזרוק את זה על הביטוח.

הבחור הזה לא ממש אכפת לו (יותר נכון, על הז** שלו) , מבחינתו הוא לא משלם וגם אם זה ביקור ראשון שלו במוסך מורשה , הוא יעדיף לתקן שם , כי הכל עליך.

לא מדוייק, מחיר כזה של פגיעה - יש מצב טוב שהשמאי של חברת הביטוח שלא לא יאשר את התיקון.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...