Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין בטויוטה יאריס שנת 2000 (הבחירה בשנת 2000 היא בשל התקציב המוגבל), אך לרכב, שהוא יד ראשונה אגב, מעל 200 אלף קילומטר.

האם ישנו סיכון בקניית רכב שכזה, מה צריך לקחת בחשבון, האם העסקה בכלל כדאית, ואם כן מה לדעתכם צריך להיות מחיר הרכב (בשקלול מחירון פחות קילומטרז')

תודה מראש לעונים

פורסם

כדאי או לא זה פונקצייה של מחיר ושיקולים שלך. אם גיר ידני ומנוע 1.3 - מדובר על דגם מוצלח ביותר.

מנוע בנזין לרוב מחזיק כ-300,000ק"מ ללא שיפוץ, אבל בטיפול טוב ואם לא התעללו ברכב, אז אפשר להגיע גם 400,000ק"מ.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קודם כל, אין יאריס ידניות עם מנוע 1300.

ידניות היו רק עם מנוע 1000 סמ"ק.

שנית, השוק של יאריס מטורף, ומבקשים מחירים חסרי כל פרופורציה יחסית לגיל ולמצב הרכב.

אני בטוח, שלמרות הקילומטרז העצום, המוכר דורש מחירון או אפילו מעל.

נמאס לי לכתוב את המשפט הזה, אבל אני אכתוב אותו שוב: רכב זה לא רק מנוע, נניח והמנוע מחזיק 400, או 700 אלף זה לא משנה.

200 אלף ק"מ = מתלים בלויים, בולמי הזעזוים (שכנראה מקוריים) גמורים, פנים הרכב במצב ככה-ככה, כסאות בלויים, גיר אוטומטי גם לקראת סוף הדרך, כן, גם אם זה טויוטה.

אני לא הייתי קונה, במיוחד לאור המחירים המבוקשים על היאריס, והייתי בוחר במכונית אחרת, שנסחרת במחירים שפויים יותר, גם אם השם שלה פחות מסמל אמינות.

פורסם

אתה מתכוון שאין בשנת 2000 יאריס 1300 ידנית,

למיטב זכרוני יש רק יאריס 1000 עם גיר חצי אוטומטי בשנה הזאת.

אני אישית לא הייתי נוגע ברכב עם 200 אלף ק"מ... במיוחד לא עם מנוע בנזין.

אני בטוח שעם קצת סבלנות אפשר למצוא רכב עם חצי מהקילומטרז'.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טעות שלי, בשנת 2000 עוד לא היה בארץ 1300סמ"ק.

אני מניח שאם מדובר בכזה ק"מ לשנתון, רוב הנסיעות היו ארוכות. נסיעות בכבישים מהירים קצת גדולות על מנוע הזה ואני משאר שכדי לנסוע בזרם המנוע היה כל הזמן בסביבות 4500-5000סל"ד.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
היאריס רכב ,טוב , קנה ללא היסוס , הורד מחיר בהתאם למחירון !, בדוק לפני הרכישה .

בהצלחה .

תגיד , אתה עובד על אוטומט ?

יאריס רכב טוב, אבל הרכב הספציפי עבר מעל 200K ק"מ , זה לא נראה לך קצת מוגזם, במיוחד שיש עוד הרבה רכבים אחרים בשוק לא פחות טובים מזה אם לא יותר ??

על השואל להסס ועוד איך, ולחפש רכב אחר.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ביררתי מעט, והבחור אכן דורש 3000 מעל למחירון, למרות הקילומטרז' הגדול יחסית.

אני מניח שבנסיעות ארוכות המנוע מתאמץ פחות כשהוא בהילוך חמישי, אי לכך במידה וכן רוב הנסיעות היו ארוכות אני רואה בכך יתרון יחסי (שוב, למרות הקילומטרז')

דבר נוסף, אני גר בחיפה, מישהו מנוסה במקרה בנסיעה הררית עם רכב של 1000 סמ"ק?

פורסם
ביררתי מעט, והבחור אכן דורש 3000 מעל למחירון

אני חושב שהמוכר נכנס חזק לקטע של 1 באפריל. ממליץ לחפש רכבים נוספים.

פורסם

למה בכלל לשקול לקנות את הרכב הנ"ל? בתקציב הזה יש מספיק חלופות לא פחות טובות.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

טוב, ביררתי קצת פרטים.

בשנת 2000 היו הדגמים הבאים :

1.3 אוטומטית

1.0 ידנית

1.0 חצי אוטומטית, כלומר גיר ידני וקלאץ' אוטומטי (אין דוושת קלאץ')

מחיר הרכב מופרז ביותר, גם המחירון מופרז וכולם רוצים הרבה מעל המחירון. בערך 45000 אלף ש"ח לחצי אוטומטית 1000 סמ"ק, ומעל 50000 ל 1.3 ידנית. אני מדבר על שנת 2000, שהיא השנה הראשונה בשוק.

במחיר הזה אפשר לקנות 2 (שתיים) קליאו B אוטומטיות משנת 2000-2001 עם מנוע 1600 או 1400.

או 2 פונטו ידניות משנת 2001 במצב מצויין.

או יונדאי גטס שנת 2006 (!) עם פחות מ 50 אלף ק"מ.

מה יש ביאריס, שמבקשים עליה מחירים כאלו ?

עד כדי כך היא טובה ?

תעשו לי טובה.

פורסם

אם חוץ מהקילומטרז, הרכב שלו במצב טוב, אני חושב שהוא יצליח למכור במחיר הזה.

בלוח יד 2 יש רק 5-6 מודעות של יעריס מודל 2000,על רובם מבקשים כמה אלפיות מעל המחירון, יוש אפילו מישהו, שמבקש 10 אלף מעל, ועוד כותב - לא יורד שקל.

ושוב, אני לא רואה שום היגיון לקנות מכונית 1000 ס"מק בת כמעט 9 שנים, ב 45000 ש"ח.

פורסם

יאריס מוצלחת מאוד בגירסה האוטומטית תודות לשילוב מנוע גיר, בהשוואה ל-206 או פולו.

כרכב עם תיבת הילוכים ידנית הייתי רוכש פולו או 206 בנפח מנוע 1.4 .

בהצלחה,

אורן

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

• תוכן חדש...