Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניסאן טידה = דאציה לוגן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסאן כנראה לא היתה קיימת היום אם לא ההתערבות של רנו. דברים שם רק הלכו ופרחו מהרגע שהצרפתים נכנסו לתמונה.

emotion of motion

פורסם

גם אני נסעתי על הטידה רכב מאוד נחמד, הדשבורד נראה מאוד מכוער לדעתי, ומאוד חסכונית בדלק יחסית ל 1.6 ליטר

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מה? אני לא מסתכל על התמונה הנכונה כנראה אבל אני לא מוצא אפילו טיפה של דמיון אפילו שחיפשתי שעה, הפנסים לא דומים, הקימורים אפילו לא קרובים, המראות שונות, החונות שונים, הדלתות שונות אחד מהם האצ'בק לעזאזל... איפה הדמיון פה? או שאני פשוט לא מסתכל על התמונות הנכונות כי מה שאני רואה זה

http://www.icar.co.il/media/userfiles/models/gallery/1245_big.jpg

http://www.comunicatemedia.ro/media/gallery/thumbs500/dacia_logan_facelift/dacia_logan_facelift_1.jpg

זה בכלל אל דומה \=

אגב זה מ2008 למה להקפיץ?

פורסם
זה כבר לא אותה חברה יפנית איכותית כמו שהכרנו מאז שניסאן סופחה לרנו... :-(

אין לך מושג קלוש על מה אתה מדבר, ניסאן שהייתה על סף העלמות חזרה ובגדול לזירת הרכב העולמית.

אני מניח שביצעת סקר איכות על רכבי ניסאן לפני ואחרי האיחוד, או שאתה סתם כותב דברים בטלים ללא כל ביסוס.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
זה כבר לא אותה חברה יפנית איכותית כמו שהכרנו מאז שניסאן סופחה לרנו... :-(

גם רנו היא כבר לא אותה חברה צרפתית עם מכוניות נוחות ובטוחות, מאז שסיפחה את ניסאן, דאצ'יה, סמסונג מוטורס, וככל הנראה בקרוב גם לאדה.

טוב, האמת שבמקרה הזה כולם זוכים. ניסאן תלמד לבנות מכוניות שיהיה איכשהו נעים להימצא בהן ולא יפרקו את הגב של הנוסעים, ורנו, בתקווה, תלמד לבנות מכוניות שלא יתפרקו בעצמן.

גם PSA עכשיו במשא ומתן בדרך לבצע מהלך דומה עם מיצובישי (בלי שום קשר, הם כבר בתחילת שנות ה-2000 התחילו לצייד את רכביהם בתיבות האוטומטיות של AISIN, וב-08' הוציאו את ה4007/סי-קרוסר המבוסס על מיצובישי אאוטלנדר ומיוצר ביפן), וכבר לא יהיה את הסטיגמה של "אוטו צרפתי לא אמין".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
גם רנו היא כבר לא אותה חברה צרפתית עם מכוניות נוחות ובטוחות, מאז שסיפחה את ניסאן, דאצ'יה, וככל הנראה בקרוב גם לאדה.

???????

מענין מאיפה הוצאת את זה..

פורסם

רנו הולכת לספק ללאדה פלטפורמה למכונית חדשה, ותסייע בשדרוג המפעל שלהם, בתמורה לחלק מהמניות ב-AUTOVAZ.

לגבי הסמסונג - רנו רכשו אותם כחלק מניסאן.

דאצ'יה - רנו הייתה מעורבת איתם עםד מיום הקמתם.

לגבי המכוניות - סתם צחקתי, ברור שרנו לא הולכת לירות לעצמה ברגל, ולקחת את מה שמוכר את התוצרת שלהם (בטיחות ונוחות).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

רנו הולכת לספק ללאדה פלטפורמה למכונית חדשה, ותסייע בשדרוג המפעל שלהם, בתמורה לחלק מהמניות ב-AUTOVAZ.

אכן נכון , במטרה להשיג נתח שוק הגדל והולך ברוסיה.

לגבי הסמסונג - רנו רכשו אותם כחלק מניסאן.

דאצ'יה - רנו הייתה מעורבת איתם עםד מיום הקמתם.

ואכן הדציה שהיא למעשה רנו בתחפושת עושה חייל במכירות ומהווה אלטרנטיבה זולה למי שמחפש רכב בסיסי לתעבורה בסיסית בזול, כך הוא נמכר באירופה ללא שום כחל וסרק, חבל שהיבואן בארץ הופך רכב של 10000 אירו ל 125,000 ש"ח..

לגבי המכוניות - סתם צחקתי, ברור שרנו לא הולכת לירות לעצמה ברגל, ולקחת את מה שמוכר את התוצרת שלהם (בטיחות ונוחות).

אכן, וסידרת הדגמים החדשה של רנו נראות שהדרך לא ננטשה.

פורסם
זה רק אני, או שהניסן טידה, והסוזוקי החדשה SX4 נראות בול אותו דבר מבחוץ?

בהתחלה גם אני חשבתי כך, מאחור הטידה דיי דומה ל SX4.

אבל שאתה פוגש במכונית הללו כל יום וברובו אתה מבין את ההבדלים כדוגמת הקווים המרובעים של הטידה

והפנסים המרובעים מאחור והקוים העגולים של הסוזוקי.

שלומי.

• תוכן חדש...