Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז כתבתי כבר על הבעיה אבל אני חוזר עכשיו אחרי החמרה וחוות דעת של מישהו,

הבעיה התחילה אחרי החלפת דיסקיות בלמים בטיפול הכנה לטסט, אני לא יודע כמה זה קשור אבל אני יכול להגיד ששניה לפני הטיפול לא הייתה בעיה, ובערך 3 ימים אחרי היא התחילה,

הבעיה מתחלקת ל2 חלקים שאני גם לא יודע כמה הם קשורים:

1) חריקה מכיוון הבלמים בעת האטה / עצירה כאשר הבלמים חמים (נסיעה לא ארוכה אך ממושכת לפרקים לאורך היום או אחרי עצירה חזקה)

2) מין קולות מחזוריים בעת בלימה, קשה להסביר דרך המסך אבל דמיינו את הקול וההרגשה בעת עצירה בה מופעלת מערכת הABS, אבל בעוצמה נמוכה (בערך 20 אחוז מבלימה עם ABS) וכן, גם הרעש וגם ההרגשה הזאת של הדוושה אבל ההרגשה ממש בקנה מידה נמוך יותר.

בקשר לסעיף הראשון, חזרתי אל המוסך כשהתחילה הבעיה, המוסכניק אמר זה בגלל שזה חדש, זה יעבור (לא עבר, אפילו החמיר), אם לא יעבור נחליף לך לדיסקיות מקוריות בתוספת תשלום.

בקשר לסעיף השני (וגם הראשון), היום פגשתי מישהו שאבא שלו מנהל מוסך והבנאדם עצמו מבין קצת, הוא אמר תן לי סיבוב, קיבל, אמר שיש בעיה בדיסקית, שהם שכחו לפרק ברזל כלשהו או משהו כזה (המקור לבעיה בסעיף הראשון), וגם שיש לי בעיה בציריות (המקור לבעיה בסעיף 2) ואמר לי לבוא למוסך של אבא שלו שם יתקנו לי הכל אפילו בחינם

כמובן שאי אפשר לקרוא לזה חוות דעת מקצועית לכן אני שואל אותכם, לפני שאני הולך למוסך המדובר שם בטח יתמקדו בבעיית הציריות שלא בטוח שקיימת, מה לדעתכם מקור הבעיה?

האם זה קשור רק לבלמים, או שבאמת יכולה להיות בעיה בציריות?

תודה מראש, צחי.

****שרשור נעול מהסיבה הזו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=196557 - הנהלת הפורום****

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6674 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...