Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא זוכר את הנוסחאות של הקרוסים בע"פ - אבל זכרתי שחיתוך בהתנגדות גבוהה יותר מעלה את נקודת החיתוך.

מה גם שאני הולך להתקין טוויטרים עם התנגדות 6 אוהם בקרוב (לא סופרימו) וזה חלק מהבעיה שלי לגבי החיתוכים כרגע - יכול להיות שאני אצטרך לשנות את כל החיווט ברכב ולהפריד את הטוויטרים שלי מה4XS בגלל שיווצר בור בינם לCDM בגלל שדרגת החיתוך היא 18 DB וזה עלול להיות מורגש, אבל כל דבר בזמן שלו.:-P8)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכולם על התשובות ...

בנוגע לקומפוננטים אני מחפש קומפוננט שיתן מיד טוב וטויטר לא צורם

כמו שיש לגי בי אל ה gti או הקאפה פרפקט ששמה הטויטרים ממש צורמים

וחותכים את האוזן ...

ולכן את הטויטר של המורל הכי אהבתי ... לגבי הוופרים של המורל היה לי לפני את הדוטק אוביישן ואהבתי אותו פשוט הוא היה חלש מידי בישבילי והוא היה נגמר מהר מאוד ...

פורסם

אם כך אני ממליץ לך במקום לקנות את האילייט ולהשאר עם הMT-23 אם כי שדרוג לסופרימו פיקולו יעשה הבדל עצום בסאונד מבחינת היכולת של הסט לצייר במה ודיוק, אבל הפיקולו יהיו יותר חדים וצורמים לאוזן מאשר הMT-23.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא הבנתי ?

"אם כך אני ממליץ לך במקום לקנות את האילייט ולהשאר עם הMT-23 "

לא הבנתי מזתומרת אז אתה ממליץ לי לקנות את האייליט או שלא?

פורסם

הMT23 זה הטוויטר המקורי של האילייט

אם היה לך דוטק ואהבת - אילייט אתה בטוח תאהב.

הרבה משדרגים היום את הטוויטר לסופרימו פיקולו, הMT23 של האילייט הוא גם 6 אוהם ולכן אין בעיה מבחינת נקודת חיתוך לעשות כזה שדרוג.

אבל עד כמה שהפיקולו צלול יותר, מדוייק יותר - הוא גם חד יותר וקצת יותר צורם אבל עדיין מדובר בטוויטר נפלא.

Pioneer TS-X150

פורסם

רוב הסטים של DLS נופלים מהסטים של מורל באותה הרמה, אבל הסטים הגבוהים טובים והאולטימייט נותן פייט רציני לאילייט ולסופרימו למי שאוהב את צוויון הצליל הזה.

אבל זה עניין שלך לשפוט ולהחליט.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...