Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו 1400 בי לא מניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עפ"י תאוריך, ניתן להסיק בזהירות כי הבעיה אינה באימובילייזר, או במפתח הרכב.

שלב הבא: האם לאחרונה, עד קרות התקלה, הבחנת כי משך ההתנעה היה מעט ארוך יותר מהרגיל (חצי שניה - שניה יותר), או חשת בגמגומים כלשהם בהתנעה?

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

נמתין ל- wiking שיאמת/ישלול את נתון ההתנגדות שמדדת (משום מה הדיאלוג'יס לא עולה אצלי עכשיו....)

נקודה נוספת, רק כדי לנסות ולחסוך את עלות הגרירה למוסך:

האם ניסית להניע את הרכב ע"י דחיפה? (הערה: אינני בטוח אם הדבר יועיל, בעיקר על רקע הסיכוי הלא נמוך לבעיה בתקע חייישן ההצתה, אך שווה לנסות).

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

אפי, אני עדיין טוען שזה TDC. אפי, אינני זוכר שבאיזשהו מקום בתוכנה, מופיע נתון ההתנגדות של TDC (לאחרים כן ראיתי בתוך ה- PDF למיניהם). תכוון אותי.

אם לא ניסית עדיין: בעת הנעה, תסובב תחילה את המפתח ל-ACC ותמתין לפחות 3 שניות (רוב המנורות אמורות להתכבות) ואז נסה להניע. מהיכן אתה בארץ ?

ליאור

Veni Vidi Vici

פורסם

ליאור, אני חושב שההשערה שלך לגבי TDC נכונה מאד.

למיטב זכרוני, אמורה להופיע טבלה שמרכזת את ערכי החיישנים בתת-הנושא שנקרא Injection.

שאלה שתמיד הייתה בראשי היא האם רכב עם בעיה ב- TDC יניע בדחיפה.

זאת מאחר וחיישן זה מקשה על ההנעה כאשר הוא "מגמגם", אך לא על פעולת המנוע לאחר שהונע (רוצה לומר: חיישן בעייתי לא גורם למנוע לקרטע כאשר הוא עובד).

מה דעתך?

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

לא ניסיתי להניע בדחיפה כי אין טעם,כי הסטרטר עובד והמנוע עושה רעשים של נדלק ואז כבה מיד בגמגום.

אני מיבנה לשאלתכם.

פורסם

עוד שאלה,

מהי המשאבה שנמצאת בצד השמאלי-קידמי של הרכב שממש מאחורי הטמבון הקדמי?

ז"א אם מפרקים את הגלגל הקדמי היא נמצאת ממש מאחורי הטמבון (משאבה ארוכה כזו)?

פורסם

לקחתי את האוטו למוסך,

הבעיה משאבת דלק,

החלפת משאבה ופילטר דלק+עבודה ומע"מ ניכו מכיסי 1100 ש"ח.

איך המחיר הוגן?

• 7 חודשים מאוחר יותר...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...