Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה בן 27 ואומר שאין לך ידע ברכבים אז אייך אתה קובע שהברקסים בטויוטה גרועים?

אוליי צריך להחליף דיסקיות/סנדלים/או שחסר נוזל בלמים? לי יש רובר קבריולט הוא הרכב ה-25 שלי, ולהורים שלי יש טויוטה קורולה 2007 אייך שאני עולה עלייה אני מאבד את הרגש בברקס מרוב שהוא מגיב מצויין.

הגולף דור 4 ידוע ואני שוב אומר דור 4 נחשב להכי פחות אמין מבין כל הגולפים במיוחד מנוע ה1.8 למרות שדגם מנוע 1.8 יותר חדיש לעומת 1.6 שזה מנוע מיושן אבל יותר אמין .

בקשר לנוחות נסיעה וואלה לא יצא לי לעשות מבחני נוחות לא חושב על זה בכלל אבל נראה שגולף יותר נוחה.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אומנם לא גרמני, אבל אני יכול להגיד בוודאות

עד לפני שלושה חודשים, לא ידעתי מהם כאבי גב אף פעם, ולא הבנתי ממה אנשים עושים רעש.

לפני שלושה חודשים קיבלתי מאזדה 3 חדשה מקל אוטו.

מאז - כאבי גב על בסיס יומי, גב תחתון, וצלעות במיוחד.

אחת לשבוע - יום שבת בלבד, אני שם את המאזדה אחר כבוד בחניה, ולוקח את הקסארה לסיבוב שבת.

הכאבי גב נעלמים.

הכסאות רכים, נעימים לא כמו במאזדה שנראה שמישהו החליט שלקחת עץ ולשים עליו ריפוד זה מספיק..

בבלמים יש למאזדה יתרון, אבל זה אולי בגלל שהאוטו שלי נוסע פעם בשבוע

מבחינת פאן - הסיטרואן הרבה יותר טובה, הגה טוב יותר מהמאזדה בכל פרמטר. מרגיש בטוח לקחת סיבובים זה דבר שבשגרה בשבילי.

יתרון נוסף שיש למאזדה בלב תל אביב - אוטומט.

אז עכשיו לא כואב כבר הרגל מהקלאץ, כואב הגב מהכסא

העולם לא מושלם.

חסרון אחד נוסף למאזדה, בלי כוונה נכנסתי רברס ולא ראיתי עמוד מתכת בגובהה חצי מטר - הלך הפגוש לגמרי. נפל ונמעך. השתתפות עצמית 450 דולר

פורסם

יכול להיות שעלינו פה על תופעה? גם במגאן, שאמור להיות אוטו נוח, יש כסאות קשים כמו אבן בגירסת הליסינג. עכשיו כשאני חושב על זה, המושבים בגרסאות היותר מאובזרות הרבה יותר נוחים. יכול להיות שבגרסאות הליסינג היצרן פשוט שם את המושבים הכי זולים, וכתוצאה מכך- הכי פחות נוחים ותומכים. יכול להיות שמי שנוהג ברכב ליסינג ומי שנוהג ברכב מאובזר ירגישו שונה לגמרי בדיוק בגלל זה.

"ai motoare capul doare"

פורסם
את רומז לכך שמאזדה 3 יותר טובה מגולף?

מאזדה 3 וקורולה לדעתי יותר טובות מהגולף, ברור שיש להם חסרונות מסויימים על פני הגולף, אבל הייתרונות עולים על החסרונות:

צריכת דלק של הטויוטה והמאזדה טובה יותר, גם האמינות טובה יותר, התנהגות כביש טובה יותר, בגרסאת ה 1.6 הגולף מרגישה כמו עגלה של סופר לעומת מאזדה וטויוטה שגם לא מטוס אבל סחיבה סבבה, גם בנוחות לדעתי קורולה ומאזדה, הרבה יותר נוחות לי מהגולף, הרכב מסתדדר ממש יפה עם בורות וכמעט לא מרגישים אותם יחיסית עם יתרון קל בנוחות לטובות הקורולה.

זה הכל עניין של טעם ולמה כל אחד מתחבר.....

פורסם
יכול להיות שעלינו פה על תופעה? גם במגאן, שאמור להיות אוטו נוח, יש כסאות קשים כמו אבן בגירסת הליסינג. עכשיו כשאני חושב על זה, המושבים בגרסאות היותר מאובזרות הרבה יותר נוחים. יכול להיות שבגרסאות הליסינג היצרן פשוט שם את המושבים הכי זולים, וכתוצאה מכך- הכי פחות נוחים ותומכים. יכול להיות שמי שנוהג ברכב ליסינג ומי שנוהג ברכב מאובזר ירגישו שונה לגמרי בדיוק בגלל זה.

יכול להיות שבגרסת הליסינג מתקינים פחות כריות אוויר?

יכול להיות שבגרסת הליסינג אין בקרת אקלים?

וגם אין מנגנון חשמלי לכל החלונות?

וגם הדיפונים פחות יפים?

ואין חישוקי מגנזיום?

ולפעמים גם אין ABS?

לא, לא יכול להיות ! אין לי ספק שחברות הליסינג מתקינות בכלי הרכב שלהן כל אבזור אפשרי !

מה לא עושים כדי שהלקוח יהיה מרוצה ! :shock:

פורסם

לא זאת הייתה הכוונה. אני חשבתי דווקא מושבים, שזה הדבר הכי בסיסי, יהיו לפחות דומים לאלה שבגרסאות היקרות יותר. הרי (עד כמה שידוע לי) לא עולה יותר כסף לעשות כסא רך יותר. אז למה לא להשאיר את אותו כסא, רק בלי המנגנונים החשמליים? אבל מסתבר שגם זה יקר מדי.

"ai motoare capul doare"

פורסם

מצאנו את אילן פייביש הבא !

אכן מבחן דרכים מדהים, רק שכחת לציין שפיאט קופה שולתתתתתתתתתת !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לפי מה שמשתמע מפותח השרשור .. הקורולה שייכת לעבודה ולכן ניתן להניח שזה ליסינג או רכב חברה ולכן זה לא מדד לטיב הרכב..

נהגתי על שניהם ושניהם מהנים מאוד לנהיגה,וכמו כן מהמון לקוחות שלי בעבר הסתבר שדווקא הקורולה ערבה לחיכם.

כמו שאומרים על טעם וריח אין על מה להתווכח.שניהם רכבים מצויינים.

פורסם
מאזדה 3 וקורולה לדעתי יותר טובות מהגולף, ברור שיש להם חסרונות מסויימים על פני הגולף, אבל הייתרונות עולים על החסרונות:

צריכת דלק של הטויוטה והמאזדה טובה יותר, גם האמינות טובה יותר, התנהגות כביש טובה יותר, בגרסאת ה 1.6 הגולף מרגישה כמו עגלה של סופר לעומת מאזדה וטויוטה שגם לא מטוס אבל סחיבה סבבה, גם בנוחות לדעתי קורולה ומאזדה, הרבה יותר נוחות לי מהגולף, הרכב מסתדדר ממש יפה עם בורות וכמעט לא מרגישים אותם יחיסית עם יתרון קל בנוחות לטובות הקורולה.

זה הכל עניין של טעם ולמה כל אחד מתחבר.....

בקשר לסחיבה אני לא יכול להגיד, כי לא נסעתי בקורולה. אבל מאזדה 3 בהרבה פחות נוחה מהגולף(לפחות לדעתי).

בכלל, המושבים במאזדה 3 ו-5 בכלל לא נוחים.

פורסם
הגולף איכותית יותר ולכן יקרה יותר

נו באמת?! כאילו המחיר זה באמת מדד לרכב טוב או פחות טוב.

הקורולה דינמיק אגב עולה כמעט כמו הגולף 1.6 טרנדליין. האוריס המאובזרת אגב עולה כ-10 אלף ש"ח יותר.

לפי מה שאמרת אגב, זה עושה את האוריס לאיכותית יותר, ולכן יקרה יותר.

פורסם
לא זאת הייתה הכוונה. אני חשבתי דווקא מושבים, שזה הדבר הכי בסיסי, יהיו לפחות דומים לאלה שבגרסאות היקרות יותר.

ראשית אני מתנצל על הנימה הצינית (שעכשיו אני שם לב אליה) שעולה מהתגובה הקודמת שלי.

התגובה נכתבה בבדיחות הדעת.

חברות הליסינג מכווננות את מחיר הרכב לפי קבוצות המס שאליהן הן רוצות לשייך את הרכב.

כדי להגיע לכך הם יחסכו ככול האפשר באבזור הרכב, האבזור שניתן הוא המינימום שהנהג עדיין יסכים לחיות איתו.

אל תשכח שנהגי הליסינג הם קהל שבוי: קצין הרכב נותן להם מספר אפשרויות והם חייבים לבחור מתוך הרשימה את הפחות גרוע.

אם אפשר היה לתת מנוע וגלגלים בלבד וזה היה עובר - היה סמוך ובטוח שזה מה שהיה מוצע למשתמשים.

פורסם

אני נאלץ להסכים עם פותח השירשור , לקחתי פעם את הטויוטה של חמי הרגשתי שאני נוהג בטנק מרכבה,אחר כך נתפס לי הגב וגם אשתי התלוננה על כאבים , והמאזדות 3 עגלות אמיתיות

מתגעגע... לאוטוביאנקי Y10 שלי.

פורסם

אה, פה השרשור שנסחפים? אוקי אז גם אני רוצה.

נהגתי בטויוטה קורולה גם אני.

לא היו ברקסים! לפני כל צומת ורמזור פתחתי מעט את הדלת ובלמתי את הרכב בעזרת חיכוך הרגל עם הכביש.

ואחרי שסיימנו את הנסיעה הקצרה בטויוטה?

עברתי ניתוח מסובך בגב כי פרצתי דיסק והחולייה החמישית יצאה מהמקום והיו צריכים להוציא לי אותה מהרקטום.

בגולף שיש לי זה בחיים לא היה קורה.

ויטלי.

GS300.

פורסם

נהגתי בטויוטה קורולה גם אני.

לא היו ברקסים! לפני כל צומת ורמזור פתחתי מעט את הדלת ובלמתי את הרכב בעזרת חיכוך הרגל עם הכביש.

אה, זה קרה לך כי אין לך ניסיון בטויוטה.

אם היה לך קצת ניסיון עם הרכב הזה, אז בוודאי הייתה יודע שבמפעל לא מתקינים בו בלמים וקפיצים.

לכן, היית צריך לנעול את הנעליים עם הסוליה העבה (אלה שעשוייות מצמיג) ואז לא היו לך בעיות בלימה.

לגבי הקפיציות זו בעיה קצת יותר קשה, אבל אם תשים מזרון על הכיסא אז הכל יהיה בסדר... :lol:

ובנימה רצינית - יש לנו RUNX בבית קראתי את השירשור ולא הבנתי באיזה סרט חיים האנשים.

• תוכן חדש...