Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לביטוח רכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6678 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עברתי טסט לפני שבועיים בערך ויש לי תקופת מלווה של 3 חודשים, עכשיו, אבא שלי קיבל רכב מהעבודה ובתעודת ביטוח חובה רשומים המספרים 1,3,7 לפי מה שאני הבנתי ממה שכתוב מאחור, הבטוח תקף לגבי ומותר לי לנהוג ברכב (עם מלווה כמובן).

רציתי לוודא שאכן הביטוח תקף לגבי ומותר לי לנהוג ברכב.(הרכב הוא יונדאי גטס 2008 :oops:)

אשמח אם תעזרו לי...

פורסם

אין תשובה חד משמעית,בחלק מהמקרים הביטוח כן תופס ובחלק לא,הכי טוב לברר אצל הקצין רכב של החברה.

דרך אגב בחלק מהחברות חייב לשבת ליידך עובד חברה בזמן שאתה נוהג,כלומר כאשר אינך כבר בתקופת המלווה.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם
אין תשובה חד משמעית,בחלק מהמקרים הביטוח כן תופס ובחלק לא,הכי טוב לברר אצל הקצין רכב של החברה.

דרך אגב בחלק מהחברות חייב לשבת ליידך עובד חברה בזמן שאתה נוהג,כלומר כאשר אינך כבר בתקופת המלווה.

השאלה היא אם שוטר עוצר אותי לבדיקה, ורואה שהסעיפים הרשומים בבטוח חובה הם 1,3,7 מה הוא מסיק מזה, והאם הוא יכול לשלול לי את הרישיון או לתת לי דוח.

פורסם

בעיה אמיתית יכולה להיות במיקרה של תאונה שכאתה נוהג כי ביטוח מקיף לא מכסה אותך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הבעיה היא שאתה חושב שהשוטר הוא הבעיה שלך.

השוטר לא הבעיה.

אם חס וחלילה תהיה תאונה ואין כיסוי ביטוחי מבחינת חברת הביטוח, הרי שאת הנזק ישלם כנראה אבא שלך מכיסו שלו.

אם הנזק יהיה גדול מידי , אולי אבא שלך יאלץ למכור את הבית כדי לשלם - מזה צריך לפחד יותר.

העונש של השוטר כואב ל-5 דקות/ לחודש/ לשנה.

ה"עונש" של חברת הביטוח כואב לכל החיים.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לפי דעתי הביטוח מכסה.

בד"כ אם הביטוח לא מכסה נהג צעיר כתוב באחד הסעיפים : בתנאי שגילו של הנהג מעל 24 שנים(משהו כזה)

אבל כדאי לשאול את קצין התחבורה.

ד"א באיזה דרגה הקצין? יש לו רב סרן?8)

אם אתה לא יודע לנהוג על 100 כ"ס, לא יעזרו לך 500.

פורסם

לסיכום:

מה שאתה צריך לעשות זה לשאול את אביך האם הוא יכול לצרף אותך(נהג חדש\צעיר) לרשימת מבוטחים במקום עבודתו .

הוא יבדוק האם זה אפשרי וכמה הוא צריך להוסיף מכיסו, אם בכלל.

אבא שלך יחליט לשלם או לא (בתנאי שזה ניתן לעשות) ורק לאחר מכן אתה יכול לנהוג ברכב הזה ללא חשש להסתבך בכך שאתה לא מכוסה ע"י ביטוח מקיף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...