Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה. קודם כל התחילה להידלק לי מדי פעם מנורת בקרת מנוע לאחר נסיעה וגם שמתי לב שכשנותנים גז האוטו נחנק (לא בכל לחיצה). אתמול עצרתי ברמזור ואז שמעתי מין בום מהחלק האחורי של האוטו ירדתי הסתכלתי לא ראיתי כלום. היום בבוקר לאחר נסיעה של כ 20 דקות עוד פעם שמעתי את הבום והמנורה התחילה לדלוק . דלקה וכבתה כל פעם לזמן קצר וגם הרגשתי קושי רציני בהאצה שוב. אחרי שהחנתי שמתי לב שמחוג של הדלק פתאום מראה לי מלא למרות שלפני יום הוא היה בערך על 3/4. אחרי שיצאתי מהאוטו פתחתי את הפק מילוןי דלק ושמעתי מהמיכל שאיבה רצינית כאילו היה המון ואקום בפנים , אחרי זה גם המחוג חזר להצביע על 3/4. והכל חזר להיות כרגיל.

עכשיו השאלה העאם מישהו יודע מה יכול לגרום לתופעה כזאת? אני צריך עזרה דחוף מכיוון שאני צריך את הרכב ואני לא ממש רוצה להכניס אותו למוסך שיתחילו לחפש לי כל מיני תקלות במקומות הלא נכונים.

פורסם

ייתכן מאוד שבמכסה הדלק אצלך יש נשם חד כיווני, שאמור להכניס לחץ אטמוספרי לטנק בעת שהדלק נשאב. נסה להחליף מכסה דלק וראה אם הבעיה נעלמה. אפשרות נוספת, שהנשם נמצא ביציאה עליונה של הטנק, והוא סתום.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

במכסה אין נשם זה מכסה רגיל עם גומייה. הנשם יכול להיות במאשבת דלק? בינתיים אני אשאיר את המכסה פתוח טיפה. איזה יצאיה עליונה?

פורסם

בחלק מהרכבים הנשם מופיע בצורת צינור שמטפס במקביל לצינור המלואיי המסתיים בחלק נסתר שליד פתח המלואיי.

נסה לסוע עם מכסה פתוח (כשהמיכל די רק ) על מנת לוודא שנכנס מספיק אוויר ותראה עם הבעיה נפטרת.

פורסם
במכסה אין נשם זה מכסה רגיל עם גומייה. הנשם יכול להיות במאשבת דלק? בינתיים אני אשאיר את המכסה פתוח טיפה. איזה יצאיה עליונה?

אין קשר למשאבת הדלק. יציאה עליונה = המקום הגבוה במיכל הדלק. יש יציאה של צינור מתכת עליו מולבש צינור גומי

המופנה כלפי מטה, או נשם חד כיווני שלא מאפשר לאדי הדלק לצאת.

kooztashi, אתה מערבב בין צינור הוצאת עודף אוויר, בעת מילוי דלק, לבין צינור כניסת אוויר אטמוספרי(נשם).

דוד.

פורסם

טוב עוד פעם המנורה נדלקה הפעם גם עם בעיות בהאצה כשפתחתי את המכסה עוד פעם רעש ממש חזק של שאיבה לאחר 10 דקות נסיעה, ניסיתי לנסוע בלי מכסה אך ללא תועלת הבעיות נשארו :(

פורסם

הי

למיכל דלק יש מנגנון השוואת לחצים, דלק יוצא-אויר נכנס.

במערכת זו שסתום שנשלט ע"י מחשב הרכב שסתום אוורור מיכל פחם פעיל (קניסטר) כנראה שהשסתום הזה התקלקל או שהשקע שלו נותק.

השסתום אמור להיות על קיר האש בצידו הימני של הרכב ליד בית הבולם.

בהנעה ראשונה בבוקר הוא אמור לתקתק.

אם הוא מתקתק ונראה תקין כנראה שמכל פחם פעיל שלך נסתם, פתרון זול הוא לקנות מכסה תחליפי למיכל הדלק שבו יש אוורר.

הבום ששמעת הוא מיכל הדלק שלך שמתכווץ,אם אתה ממלא דלק ונכנס פחות מהרגיל צריך לפרק את מיכל הדלק ו"לנפח" אותו לצורה המקורית שלו.

אני ממליץ לך לסדר את זה בהקדם כי זה הורס את משאבת הדלק,בינתיים סע עם מכסה מיכל דלק פתוח.

בהצלחה.

ארז.

SuckSqueezeBangBlow

פורסם

לא סביר להניח שהבעיה היא בקניסטר, ולמה ? הגוויה כתב, "ניסיתי לנסוע בלי מכסה אך ללא תועלת הבעיות נשארו" :sad:

אני חייב לציין שגם מה שכתב הגוויה לא סביר בעיני. אם נסע בלי המכסה , לא אמורים היו הבעיות להישאר, גם אם נניח שהקניסטר סתום, מוזר.

דוד.

פורסם

אני אסע מחר בלי המכסה של המיכל דלק וביום שישי אלך למוסך, בכל מקרה כשפתחתי את המכסה היום בבוקר שמעתי גם בועות בתוך המיכל לאחר הפתיחה וכמו שכתבתי מלא אוויר נשאב פנימה. נראה מחר אחרי נסיעה שלמה ללא מכסה. חשבתי אולי היום בגלל הלחץ הוא שאב אוויר או משהו, או שאולי המאשה כבר נפגעה. בנוסף אחרי שכתבתי את ההודעה יצאתי לנסיעת מבחן קצרה לראות אם המנורה עדיין דולקת לא דלקה והכל היה נראה תקין.

אני דואג שברגע שאגש למוסך המנורה לא תדלוק והם לא יראו את התקלה יש עצה כיצד לוודא שזה לא יקרה אין לי זמן ללכת לשם כל יום ואני לא רוצה שישלחו אותי הבייתה עם רכב לא תקין.

פורסם

charger12il- השסתום שדיברת עליו בצבע חום במקרה? אם כן אז מרגישים ממנו תיקתוקים כל הזמן. זה תקין? איפה המכיל פחם פעיל נמצא? פשוט אם אני נוסע עם מכיל פתוח הטורים בסרק לא יציבים אם אני סוגר זה בסדר. שמתי לב לזה היום.עוד שאלה איפה המיכל פחם פעיל נמצא?

פורסם

אולי פשוט לגשת למוסך שמכיר את סוג הרכב הזה היטב, ולאפשר לו לאבחן?

לא כל התקלות ניתנות לאיתור בהתכתבות.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אז ככה פירקתי את ביטנה של הכנף אחורי שמאלי (איפה שהפקק מילוי) וראיתי שם 2 צינורות שמתחברים לפקק המילוי ועוד שניים דקים שמתחברים למיכל פלסטיק קטן בתוך הכנף. עכשיו המיכל סדוק ויוצא משם דלק אומנם לא הרבה אבל יש סימנים של נזילה. אני לא יודע אם זה מקור הבעיה אבל כיוון שמדובר בדלק אני רואה כנכון לתקן בדחיפות ואני צריך עזרה דחוף ביזהוי החלק. פשוט מחר בוקר אני רוצה ללכת לקנות ואין לי מושג מה לבקש.

פורסם

שמתי לב היום שכשהמכסה פתוח המנוע מזייף. גם השסתום של הקניסטר מדי פעם מתקתק מדי פעם לא. כשהוא מפסיק הטורים יורדים. בנוסף אם מנתקים את הצינור שלו מהסעפת המנוע עובד רגיל. יכול להיות שהשסתום פגום?

• תוכן חדש...