Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה ברכב של קרוב משפחה שלי

בבוקר שאני מנסה להניע רגיל בלי ללחוץ גז האוטו מניע ונכבה לאחר כמה שניות והמנוע נשמע כאילו שאין לו דלק להמשיך בפעולתו

לא מזמן היה לו אימוביוליזר וניתקתי אותו בגלל שהוא היה עושה לו בעיות גם כן פעם היה עובד פעם לא עובד פעם מניע פעם לא מניע.

בקיצור ניתקתי את האימוביוליזר וכרגע נשאר לו רק אזעקה ברכב שגם היא אינה עובדת היא מנוטרלת על ידי המפתח.

יש לי שאלה למה האוטו מניע כל כך קשה בבוקר ובצהרים הוא נדלק במכה ראשונה בלי שום בעיות? יש לציין כי היו מספר בקרים שהאוטו לא הניע כלל והוא נאלץ להמשיך את יומו בתחבורה ציבורית

אני מודה מראש לכל העוזרים

ועל פי דעתי הקרבורטור דפוק והוא לא עשה ניקוי לקרבורטור כבר 6 שנים שהאוטו בבעלותו.

:lol:
פורסם

שלום רב!

את הפתרון כתבת בעצמך, בשורה התחתונה...

לכן כפי שבוודאי הבנת בעצמך, אם תגש ותשפץ את הקרבורטור, במכון קרבורטורים, מקצועי ומומלץ, הרכב יתניע במכה הראשונה, בכל מזג אוויר, ובכל שעות היום.

כבונוס תקבל גם שיפור בתאוצה, ובחיסכון משמעותי בתצרוכת הדלק, מה שיגרום להחזרת ההשקעה, תוך זמן קצר.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

ועל פי דעתי הקרבורטור דפוק והוא לא עשה ניקוי לקרבורטור כבר 6 שנים שהאוטו בבעלותו.

אני חושב שפה קבור הכלב...

עלית על הבעיה, בצע ניקוי קרבורטור עם כיוון צ'וק (במיוחד אם הצ'וק הוא אוטומטי)

בדוק מצב פילטרים, שמן, ודלק גם פילטר דלק תחתון(רצוי להחליפם על הדרך ), ומצב פלאגים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

שכחת לציין אם מדובר גם במפלג רגיל או אלקטרוני.

באם מדובר במפלג עם פלטינה וקבל, שלח אותו מהר למוזיאון.

אולי צביקה יודע לעשות גם ההסבה הזו - כשאני עשיתי אותה בליאונה ההבדל היה מורגש גם בצריכת הדלק וגם בהתנעה.

פורסם

שאלה 1

שיפוץ קרבורטור כולל גם ניקוי וגם כיוון? שיפוץ זה בעצם הטיפול הגדול ביותר שאפשר לעשות לקרבורטור?

שאלה 2

איזה הסבה עושים למפלג עם פלטינה+קבל? ואיך אני יודע אם יש לי כזה?

תודה, שכחתי לציין, נצל"ש

(שימו לב למספר ההודעות שלי :-D)

פורסם
שאלה 1

שיפוץ קרבורטור כולל גם ניקוי וגם כיוון? שיפוץ זה בעצם הטיפול הגדול ביותר שאפשר לעשות לקרבורטור?

שאלה 2

איזה הסבה עושים למפלג עם פלטינה+קבל? ואיך אני יודע אם יש לי כזה?

תודה, שכחתי לציין, נצל"ש

(שימו לב למספר ההודעות שלי :-D)

תשובה לפירז עם 309 הודעות עד היום:

שיפוץ קרבורטור כולל גם נקוי וכוון, כולל כוון הצוק האוטומטי, וכוון ההצתה.

לא עושים שום הסבה במפלג עם פלטינה, פשוט מחליפים מפלג זהה עם הצתה אלקטרונית המכיל בתוכו את המודול ההצתה.

ברכבך פזו 309 ההצתה היא אלקטרונית.

בסובארו משנת 87 ואילך, כל המפלגים הוסבו להצתה אלקטרונית.

אין שום פגם במפלג ישן עם פלטינות עם קבל, בתנאי שהוא תקין, ללא חופש בציר ועם החלפת פלטינה וקבל בזמן.

בברכה

צביקה

פורסם

אוקי תודה רבה דרך אגב הרכב עבר טיפול 10K החלפת שמנים פלגים פילטר אוויר שמן ודלק והמפלג הוא בלי פלטינה והמפלג הוא רגיל לא אלקטרוני. ככה נראה לי

אני יודע רק שהוא בלי פלטינה

תודה רבה לכולם מישהו ממכם יודע או מכיר ניסה מכון קרבורטורים מקצועי ואמין באזור ת"א שיעשה את העבודה וכמה הוא אמור לקחת על העבודה?

פורסם
אוקי תודה רבה דרך אגב הרכב עבר טיפול 10K החלפת שמנים פלגים פילטר אוויר שמן ודלק והמפלג הוא בלי פלטינה והמפלג הוא רגיל לא אלקטרוני. ככה נראה לי

אני יודע רק שהוא בלי פלטינה

תודה רבה לכולם מישהו ממכם יודע או מכיר ניסה מכון קרבורטורים מקצועי ואמין באזור ת"א שיעשה את העבודה וכמה הוא אמור לקחת על העבודה?

שלום רב!

שים לב , אתה סותר את עצמך, אתה כותב שהמפלג ברכבך הוא לא אלקטרוני, אך הוא בלי פלטינה, אם כך לידיעתך, מפלג בעל הצתה אלקטרונית, הוא ללא פלטינה, וזה אכן קיים ברכבך.

לגבי המלצות של מי שניסה ולא התאכזב , מבעל מכוןקרבורטורים, אמין וומקצועי \ כנס לפורום אופ טופיק לקטגורייה של "המלצות חמות על בעלי מקצוע":

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=103054&page=6

בברכה

צביקה

פורסם

אני יגיד לך ככה אני יודע בוודאות שהמפלג הוא בלי פלטינה זה בוודאות זה שהוא לא אלקטרוני אני משער הוא מפלג שנראה רגיל כזה 2 ברגי כיוון למעלה פלסטיק מגן עם 5 יציאות שמתלבש על המנוע נראה לי לא ראיתי בדיוק לאן הוא מתחבר כי זה מנוע בוקסר

וצביקה הבנתי שאתה משפץ קרבורטורים יש מצב שתביא לי הצעת מחיר לשיפוץ הקרבורטור של הסוברו וכתובת טלפון והכל?(לפרטי)

• תוכן חדש...