Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הנושא רק מתחיל להתפתח וכבר יש ויכוחים על הדברים הכי בסיסיים

מה יהיה בהמשך?

על כל פיפס יהיו דיונים ישיבות התקבצויות אלימות?

תקתקו את העיניין ותנו לספורט המוטורי להתפתח בשקט |:

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ערן אין למה לעמול יותר קל לקרוא את התקנות :idea:

ספורט עממי:

"רכב ספורט עממי" –כלי תחרותי העונה על כל אלה –

(1) היה עליו רשיון רכב עובר למתן רישיון כלי תחרותי לפי תקנות אלה;

(2) לא נקבע לגביו כי רשיון הרכב בטל מעת קבלת רשיון כלי תחרותי לפי תקנות הנהיגה הספורטיבית (קביעת סוגי כלים תחרותיים שרשיון הרכב שלהם יבוטל או יותלה), התשס"ח-2008;

(3) המשמש לספורט עממי;

"ספורט עממי" – נהיגה ספורטיבית, במסגרת אירוע נהיגה ספורטיבית שאושר בידי הרשות המוסמכת במסלול מירוץ סגור ברכב ספורט עממי;

פרק ו': הקלות לרכב ספורט עממי

הגשת בקשה לרשיון כלי תחרותי לרכב ספורט עממי

20. בעליו של רכב ספורט עממי המבקש רשיון כלי תחרותי על הרכב או חידושו של רשיון כזה, יגיש בקשה לרשות המוסמכת בטופס לפי הנוסח שבתוספת הראשונה.

בדיקת רכב ספורט עממי

21. רכב ספורט עממי אינו טעון בדיקה כאמור בתקנה 4 ורשיון הרכב לפי פקודת התעבורה, ישמש ראיה על כך שהרכב כשיר לספורט עממי והרשות רשאית ליתן לרכב רשיון כלי תחרותי, ורשאית היא לקבוע ברשיון, פרטים ותנאים נוספים.

תקופת תוקף רשיון וחידושו

22. רשיון כלי תחרותי לרכב ספורט עממי או חידושו, יהיו לתקופה הזהה לרשיון הרכב לפי תקנות התעבורה.

מאיפה התקנות האלה, יובל?

זה לא נמצא ב"ספר החוקים" הנוכחי

אשמח לקרוא את התקנות העדכניות

פורסם

לאחר הסערות שפקדו את המתחרים,המפיקים,העמותות,

קיבל משרד הספורט את הצעתי לעצור את מחול האמוציות המתחולל

באמצעות החלטה שאומרת שכל עמותה תנהל את עצמה "כאילו" היא ההתאחדות

ומבחן המעשים של אותה עמותה יבדק לאחר שנה ע"י הרשות.

אישית אני שמח על ההחלטה, בראייה עתידית טענתי ואני ממשיך לטעון שהמון אחיזת עיניים היתה והמון רטוריקה מצד כמה מהמתיימרים להבין מהי גודל האחריות שאותם אנשים לוקחים על עצמם בבואם למכור את מרכולתם הקלוקלת מול הרשות

(לא יודע מאיפה יצאו לי מילים כאלה).

בסוף שנת המירוצים הראשונה שתבוא עלינו לטובה (רק שתבוא כבר) נראה באמת מי המתיימר, ומי באמת רציני.

עכשיו הכל תלוי בנו,נשכיל לפעול,להפיק,לגדול,ננצח!!!!.

בסופו של דבר ההתאחדות תהיה בנוייה מחברה כלכלית שותפה לגוף המקצועי כיאות, כמו בכל מדינה מתוקנת בעולם.

אז לא יהיו פורשים,וגוגואים (חרצן משמש לצעירים בינינו)

ואנשים גם לא יתהדרו בתארים על מנת להרשים icon_rolleyes.gif

ישנם אנשים בינינו שאולי מאוכזבים מההחלטה,לכם אני מזכיר שהתאחדות זו לא סיסמא,התאחדות או יותר נכון ניהול התאחדות זה מקצוע FULL TIME JOB .

מי שחושב אחרת פשוט לא מבין כלום.

עכשיו הזמן להתחיל לעבוד חברים.

בהצלחה

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

דני , כל הכבוד !!

. סוף סוף מישהו מזיז מעט את העגלה ( מהבוץ ? )

מה השלב הבא ?

טוני

פורסם

בהתחלה חשבתי

"וואו סוף סוף מתקדמים כל הכבוד"

אח"כ חשבתי

"מה זה אומר שהמלחמות ימשיכו לפחות עוד שנה?" (תמיד קיווינו שלא משנה מי יקבל התאחדות לפחות כולם יקבלו את זה ויפסיקו לריב :? )

עכשיו אני מבולבל ולא יודע מה לחשוב

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם

נדב

יש לי עבורך" ריטלין " שתוכל להתרכז

או במילים אחרות "מבולבלי שלי" אתה תמיד יכול להתקשר ולוודא מאשר להקליד

אולי פעם אחת ולתמיד תוכל להעריך את העוסקים במלאכה בהתנדבות מול אלה הנמנים על חבריך.

מירוצי מכוניות

פורסם
לכולם אינטרס כזה או אחר ...... אל תתייפיפו......

זה התירוץ של בעלי האינטרסים.

לא לכולם יש אינטרסים...

רוב הספורטאים הם רק ספורטאים. רובנו לא יבואני חלקים, סוכני ביטוח, בעלי חברות שיפורים, מארגני מירוצים וכו'...

אתה כנראה מאד תמים...

אלון

• תוכן חדש...