Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאני שומע מוזיקה בעוצמה גבוהה האור של הריו דיסק מתחיל להבהב חלש וחזק יותר כל פעם.

ממה זה נגרם ואיך אפשר לסדר?

תודה מראש.

פורסם

"נפילות מתח"

ככל הנראה המצבר שלך חלש, או שהעמסת עליו הרבה

תפרט מה יש לך ברכב: מגברים סאבים וכו' ונוכל להבין מה הבעיה

פורסם

הייתה לי בעבר, אני לא מאמין שהבעיה מהצבר, אני חושב (וככה זה גם היה אצלי) שקו החשמל שמגיע אליך לרדיו דיסק חלש מידי, יש עליו הרבה עומס מלבד הרדיו דיסק ומשום כך הנפילות, מה שמומלץ לעשות במקרה כזה זה לקחת לרדיו דיסק פלוס נפרד ישירות ממצבר הרכב ולחבר על הכבל פיוז 20 אמפר.

זה פתר אצלי ואצל עוד כמה חברים את הבעיה.

פורסם

יפה מעוד אבל למה פיוז של 20A? מה אתה מחבר איתו? מגבר ? מאוורר? מנורות?

רדיו דיסק יסתדר יפה מעוד עם פיוז של 10A (וגם פחות) ולא יעשה בעיות. ועדיף לחבר קו נקי@ ללא תספות. עם כבר עושים קו חדש.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

עכשיו מחוברים לו 6X9 וקומפוננט מקדימה.

בקרוב אני ישים את הקומפוננט על מגבר יחד עם סאב.

האם יכול להיות שהבעיה תפטר ככה?

פורסם

מנסיון ytzhak צודק.. היתה גם לי בעיה כזו וברגע שבודדתי כבל (טיפה שמנמן..:) בהשוואה למקורי שהשתחל לו באוטו) מהמצבר ישירות לHU הבעיה נפתרה.

האם צריך להוסיף לכבל פיוז במידה ולHU כבר יש פיוז? (10A אם אני לא טועה..)

דרך אגב - כמעט בטוח שזה לא מצבר.. כי לפני שרכשתי את כל המערכת קניתי גם מצבר חדש.

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

• תוכן חדש...