Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי חברים

בבעלותי דייהו סופר רייסר שנת 95 אוטומט, האוטו נוסע בצורה תקינה מחוץ לעיר - בדרכים פתוחות ללא פקקים וגם בתוך העיר בין חצי שעה עד 3/4 שעה של נהיגה. לאחר נסיעה של יותר מ3/4 שעה בתוך העיר, האוטו נכבה לי לאחר עצירה בצומת או רמזור. הוא נכבה כאשר אני מנסה להתחיל לנסוע לאחר עצירה, לאחר שאני מרים את הרגל מהברקס האוטו מתחיל לגמגם ונכבה, גם כאשר אני לוחץ על הגז זה לא עוזר. כאשר אני מנסה להתניע מחדש האוטו נדלק לאחר מספר שניות. לאחר שהוא נכבה בפעם הראשונה הוא ממשיך להכבות שוב כאשר אני מנסה להתחיל לנסוע לאחר עצירות נוספות. הייתי במוסך מורשה של מיצובישי שלא ידעו לפתור את הבעיה, הם החליפו לי מצתים ומסנן אוויר, אמנם התקלה היתה בתדירות פחותה, אבל בזמן האחרון התדירות גדלה.

אשמח אם למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה מראש

גיא:roll:

פורסם

הייתה לי תקלה זהה לפני שנתיים באותו רכב רק שנת 96.

התקלה הייתה סדק במכסה מפלג.

תבדוק אצלך את המכסה והמפלג יכול להיות שזו הבעייה.

אין שכל-אין דאגות:יש רק הרבה הוצאות כספיות!:?

פורסם

יש לבדוק באופן מקצועי. האם הגמגום נובע למשל מבעית הצתה (מפלג/מודול) או מבעיה במערכת ההזרקה, או מבעיה מכנית כלשהיא (מנוע מנפח למשל ועוד) .

רצוי לחבר סקנר לשליפת נתונים ,או אף קודי תקלה , ממחשב ניהול המנוע.

לא נראה לי שמוסך מיציבושי מצוייד בכזה.

לעניין סיבובי סרק, לעיתים, יש לנקות בית מצערת ולטפל במנוע ייצוב סיבובים, הדבר נכון במקרים מסוימים, לאור התיאור שלך, שקשה להניע ולהתחיל נסיעה, גם אם נכון הדבר, הרי שלא זו הבעיה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לאבא שלי הייתה אותה בעיה באפלאוז אוטומטית

בסוף האשם היה חיישן גיר או משהו כזה שהתחיל נסיעה בהילוך גבוה ולכן הרכב נכבה (בשביל לנסוע איתו העברתי מניוטרל בפול גז לD וקרעתי את האוטו אבל לך תתקע ב3 בלילה ותחכה לגרר):-)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

אדמונד קגל עושהנ דברים כאלה?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

• תוכן חדש...