Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטח שמתם לב שלאחרונה פורמולה-1 תופס נתח מאד קטן מהשרשורים בפורום והאמת שזה לא סתם קורה.

התחלתי את עדכוני השקות המכוניות החדשות לעונת 2008 ומשם התחילו גם המבחנים במסלולים הספרדיים ובבחריין אבל מהר מאד החלה להצטייר תמונה די מדאיגה, אותי לפחות, לקראת העונה המתקרבת ובאה.

בעוד 25 ימים אמורה להיפתח עונת הפורמולה-1 2008 רשמית וכנראה ששוב נחזה בעונה שכולה כמעט יהיה קרב אחד גדול בין פרארי למקלארן-מרצדס.

למרות שמבחנים בדרך כלל לא נותנים דברים מדוייקים, הם כן יכולים לתת לנו הנחה מסויימת מה הולך לקרות ומה שהולך לקרות באם לא יהיה שינוי גדול מצידם של רנו ו-BMW ואולי גם וויליאמס ורד-בול, זה שידור חוזר של העונה הקודמת פשוט כך.

המבחנים הראו שבאופן די עיקבי הקבוצה האדומה והקבוצה הכסופה מהירות מהשאר בכחצי שנייה.

BMW, לפחות עד עכשיו, מאד מאכזבים ולא עושים את הצעד הקטן הנוסף שכולם מחכים מהם ומאיימים על ההגמונייה של ראש הפרמידה וכך גם רנו.

אז נכון שהם צרפו את פרננדו אלונסו אבל כנראה שזה לא יספיק להם, לפחות אולי לא לשלבים הראשונים של העונה.

כולם למעשה יודעים שהעונה האמיתית מתחילה כאשר המרוצים מגיעים לאירופה ואז כל אחד מוצא את מקומו ויודע כבר לאיזה כיוון נושבת הרוח .

הונדה עם רוס בראן מקווה רק להשתפר לעומת העונה הקודמת וטויוטה בטוחה שהיא רוצה שיפור .

טורו-רוסו הפיקו ניצוצות יפים בחלק מהמבחנים וצמד הסבסטיאנים (בורדיי וווטל) אמור להוכיח את יכולתו אבל זה לא יהיה מספיק, אולי כקבוצת מרכז גריד ומטה .

פורס-אינדיה וסופר אגורי...שאלה טובה, אין לי תשובה וכנראה שגם לאנשי הקבוצות הללו אין כי סופר-אגורי למשל דחו שוב את הצגת המכונית החדשה.

שאלת השאלות היא איך יתנהגו המכוניות ללא בקרת המשיכה בתנאי מרוץ ויותר מזה איך זה יהיה בתנאי מרוץ קשים, בשביל זה נצטרך לחכות לגשם וחלק מהנהגים כבר מתלוננים שבגשם זה יהיה אסון .

אני מקווה לאיזו התעוררות ככל שהעונה מתקרבת.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

האמת נראה לי שהולכת להיות עונה מעניינת ביותר , אני חושב שלמהירות המכונית תהייה פחות השפעה

השנה בזכות הסרת בקרת המשיכה שתפתח הרבה מקום לטעויות ולהרבה אקשן :) וכבר ניתן להבחין

בדיבורים של נהגים על הנושא הזה

נחכה ונראה ...

פורסם

אני כמו קודמי חושב שהשנה העונה תהיה הרבה יותר מענינת, ברגע שאין בקרת משיכה יכולתו של הנהג מקבלת משנה חשיבות , ולעניות דעתי חלק גדול מחצי השניה יתקזז באיזון הרכב בכניסה ויציאה מפניות.

בעבר ראינו איך נהגים גדולים , עשו דברים ענקים ברכבים נחותים.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

ממה שאני ראיתי אפילו לא יהיה קרב צמוד - פרארי מראים זמנים מ-א-ו-ד תחרותיים בטסטים. זו יכולה להיות עונה כמו 2002, כשהתחרות היחידה בתוך פרארי. רחמנא ליצלן.

פורסם

בינתיים יש חגיגת החדשות על נהגים, טסטים, מלא רעיונות על נהגים ומהנדסים.

אני חושב שנכון לעכשיו אי אפשר להבין מה תהיה חלוקת הכוחות.

גם לדעתי יהיה מעניין.

נשארו רק עוד 25 ימים 8)

נחשו איזו קבוצה אני אוהד :lol::lol::lol:

גנאדי

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

השנה הולכת להיות עונה פשוט פנטסטית!

כמו קודמיי שאמרו זה בעיקר בגלל ביטול מערכת בקרת המשיכה שמאוד הועילה בשנים הקודמות אך השנה זה מתקדם לקרב בין נהגים , למרות שזה עדיין לגמרי כשפרארי ממשיכה למחוץ את כולם אבל הצעד הזה בהחלט מתקרב

אספן קטן עם נשמה גדולה

פורסם

קודם כול, לא הייתי מזלזל בקובליינן, עד כמה שאני זוכר הוא היה מקום שני באליפות ה GP2 אחרי המילטון לפני שנתיים, כך שהוא בטוח רוצה להראות לו שהוא לא פרייאר.

אני מסכים שהורדת הבקרות למיניהן בהחלט תתרום ליותר אקשן, אבל מישהו מוכן להסביר לי למה עדיין משתמשים בצמיגים עם החריצים??? (grooved slicks)

אסף

פורסם

בוקר טוב

נכון להיום ימשיכו להשתמש בעונה הקרובה באותם צמיגים כמו בשנה שעברה.

מדובר על כך שבעונה הבאה נעבור לסליקס וחלק מהנהגים בחנו את המכוניות החדשות עם סליקס כבר, היו תגובות נלהבות.

דובי

פורסם

כבר בעונה הקודמת ראינו ידענו שמכוניות הוויליאמס מהירות, אבל...לא מהירות מספיק.

ניקו רוזברג הרשים בימי שבת ביכולת שלו במקצי הדרוג ואלקס וורץ הביא פודיום בקנדה אבל זה לא מספיק ונראה שלא יספיק בכדי לאיים על צמד הקבוצות שבראש .

נכון לעכשיו מי שמאכזב מאד הן BMW ורנו ואני מקווה שיהיה שינוי ביכולת שלהן עד לפתיחת העונה האירופית.

נכון שהנבואה ניתנה לשוטים ויכול להיות שיבוא המרוץ הראשון בעונה וכל מה שכתבנו פה יהיה הפוך, אבל כמו שזה נראה היום...קשה להאמין.

בינתיים פרננדו אלונסו מנמיך ציפיות ואומר שביכולת הנוכחית פודיום יהיה הצלחה בכלל.

גם סם מייקל, האיש המכני של וויליאמס מנמיך ציפיות לנוכח היכולת של הקבוצה שלו בימי המבחנים וביחוד לנוכח ההצלחה של נקג'ימה בספרד לאחרונה.

הפורמולה-1 חייבת עניין וקצת שינויים בצמרת או לפחות יותר צפיפות.

דובי

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...