Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

focal k2p vs morel hybrid

MAHAL
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה קומפוננט יותר עדיף למוזיקת HIP HOP שהיתמקדות יותר על SPL?

הרמקולים יוגברו ע"י לנאזר HTG 434

והאים אתם סומכים על פומפה בקשר לFOCAL שיתנו לי את המספר הסידורי של הרמקול רק אחרי שאני ירכוש אותו והבטחתם שאם זה זיוף יוחזר לי הכסף?

HU: Premier 860MP AMP1: LANZAR 2000D

AMP2: LANZAR HTG434 REAR: PIONEER TSA6991S

FRONT: FOCAL K2P SUB: 2PIONEER 306C

פורסם

יש קשר בין היבריד ל- K2P?

לפי הדרישות לכוח ולמוזיקה קשה אז ה- K2P לדעתי הוא הפתרון כאן..

אבל שוב מה הקשר בין מורל לפוקל? איזו השוואה בכלל? לפי כסף?

ההיבריד עולה 2000 ש"ח וה- K2P? אחד שהוא לא מזוייף 3000 ש"ח.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

תודה על התגובה ומה לגבי פומפה? והיכן אני יכול לרכוש FOCAL לא מזויף ? (שם של חנות באיזור המרכז)

HU: Premier 860MP AMP1: LANZAR 2000D

AMP2: LANZAR HTG434 REAR: PIONEER TSA6991S

FRONT: FOCAL K2P SUB: 2PIONEER 306C

פורסם

לי סה"כ תמיד היו התנסויות טובות עם פומפה, אבל יש הרבה חברה שיגידו לך אחרת וגם רצו עליהם המון שמועות שהם מוכרים הרבה סחורה שהיא רפבריש.

לגבי פוקל - אני מאמין דווקא שהם יהיו אמינים, אבל למה אתה חושב שמישהו בפורום יבטיח לך שהם יחזירו לך כסף במידה ומשהו לא בסדר? מה הקשר אליהם ולפורום?

אתה מנסה להשוות בין מיץ עגבניות לבין מיץ תפוזים כשאתה מדבר על פוקל ומורל.

שניהם נוזלים, שניהם מזינים אותך, שניהם יכולים להיות או לטעמך או לא לטעמך (אני באופן אישי מסוגל להקיא רק מלחשוב על מיץ עגבניות).

עם שניהם אתה תצליח לרוץ קילומטר, אבל באיזה קילומטר אתה תהנה יותר? - זאת כבר תשובה שאתה צריך לספק לעצמך.

אני מקווה שהבנת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

קודם כל ראיתי בחתימה שיש לך מגבר פולס אודיו ואני מבין שאתה משדרג ללנזר

אל תעשה את זה ..... תקנה מק אודיו 4200 מפומפה לגביי סט חזק תשאל אותו על פולק אודיו MOMO

הם יתאימו לך לדעתי והם עולים כ 1900

• תוכן חדש...