Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Budweiser Shootout - היום !!!

דובי מילר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בשעה 03:00 זה מתחיל .

ה- Budweiser Shootout במסלול בדייטונה-ביץ' הוא הארוע הראשון של העונה, מרוץ ראשון, עדיין ללא ניקוד לאליפות אמנם אבל עם הרבה יוקרה וכסף.

קורט בוש (אין קשר משפחתי לג'ורג' W ) יזנק מהפול-פוזישן עם הדודג' באחד מהמרוצים היוקרתיים שפותחים את העונה.

חשוב לזכור כי במרוץ הזה לא מזנקים כולם, בדרך כלל 43 מכוניות, אלא רק 23 נהגים (האמת שפעם זכרתי למה זה, אני חושב שזה קשור במי שניצח מרוץ בשנה שעברה או אלופים למינהם, לא בטוח , מבטיח תשובה) אבל מה שכן המרוץ הזה בהחלט יראה לנו את הצפוי לנו בהמשך העונה .

למי שלא זוכר - יש שידור ישיר ב-ESPN - ממליץ בחום !!!

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אולי הייתי המופרע היחידי בארץ שהתעורר ב-3 לפנות בוקר לשידור אבל נדמה לי שזה היה השידור הישיר הראשון של ליגת הנאסקר העליונה בארץ הקודש ופשוט לא יכולתי לפספס את זה. הליגה אגב שינתה את שמה בשל רכישת הענק של חברת נקסטל ע"י חברת ספרינט (בלא פחות מ 36 מליארד דולר).

בתחילה צפיתי בשידור מרתק של כדורסל קולג'ים שמשום מה נמשך עמוק מעבר לשעת תחילת השידור האמורה וחשש החל ממלא את ליבי שמה שכבר קרה יותר מפעם עם שידורים ישירים של האינדי 500 קורה גם הפעם ומי שצריך ללחוץ על הכפתור שיעביר את השידור הישיר נרדם.

בין גלגול לגלגול במיטה קלטתי לפתע שהשידור החל ועוד לפני התפילה של הבישוף המקומי ושירת ההימנון האמריקאי הספקתי להביא את עצמי לעירנות מספקת ממש לפני הינתן הפקודה של המארשל הראשי להניע את המנועים.

23 הנהגים הבכירים בליגה יוצאים לדרך כשכמה מהשמות הגדולים מתחילים מסוף הגריד בגלל החלפת מנועים או שימוש ברכב החלופי שלהם.

מירוץ הספרינט מורכב משני קטעים הראשון של 20 הקפות אחריו עוצרים בפיטס ל-10 דקות והשני של 50 הקפות.

הקטע הראשון נקטע בהקפה ה-16 בשל מפגש קרוב של אחד מהנהגים עם הקיר וקושי קל בחילוץ הרכב מכיוון שרכב הגרר לא יכול לעמוד על המעקם וצריך להוריד אותו בעזרת כבלים שנקשרים לקיר החיצוני דבר שלא זכור לי שראיתי אי פעם. אחרי 4 הקפות מסתיימות 20 הראשונות תחת דגל צהוב והמכוניות נכנסות לפיטס כשדייל ג'וניור וטוני סטיארט חזק בקידמת הטור ולעומתם ג'ימי ג'ונסון וג'ף גורדון הרחק מאחור עם רכבים חלופיים שלא מתפקדים באופו מושלם.

יוצאים לקטע השני והפעם גם ג'ונסון וגם גורדון מפלסים את דרכם לקידמת הגריד. המירוץ אגב צמוד מאוד כשבדומה למירוצים בטלדגה המכוניות נוסעות בשני טורים צמודים ואף נהג לא מסוגל לברוח הרבה הודות לרכבים החדשים. ג'וניור עובד עם חבריו החדשים לקבוצת הנדריק ובסיום צמוד ומותח מצליח לזכות בניצחון כשהוא מקדים את טוני סטיוארט בטיויוטה כשאחריו מסיימים ג'ימי ג'ונסון וג'ף גורדון.

עוד שבוע מגיעה המנה העיקרית הפעם ככל הנראה בשידור דחוי.

פורסם

דרור , לא היית המשוגע היחיד :lol:

אי אפשר לפספס דבר כזה .

היה מאד מעניין לשמוע את הניתוח של קווין הרוויק (נהג NASCAR בעצמו) במהלך המרוץ וכמובן את אדון וולטריפ משתף אותנו בחוויות משפחתיות (הוא נהג עבר ואח שלו השתתף עם טויוטה מס'-55 ).

כולם בטוחים ש-NASCAR זה רק לתת בגז ולסובב את ההגה שמאלה אבל היום פשוט ראינו עבודה קבוצתית של הנדריק-מוטורספורט שמריצים שברולא אימפלה SS .

היה כייף לראות את ג'וניור מנצח לאחר כל סיפור הקיץ והחלפת הקבוצה .

השנה יש שינוי במכונית וחזרו על כך מספר פעמים בשידור שפתאום יש למכוניות יותר כוח ויכולת האצה וזאת בגלל שיש יותר חופש מבחינת הרסטריקטור בקרבורטור (כן, קרבורטור) וגם בגלל המבנה האוירודינמי של המכונית .

בשעה 13:00 אמור להיות שידור חוזר אז כל מי שפספס - מוזמן.

כמו כן יתכן ישדרו את מקצי הדרוג ל-500 , היום בלילה .

1202620114.jpg

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

קשור, פחות או יותר...

מבית 'אחמד הטרוריסט המת', ג'ף דנהאם ובאבה J - חובב נאסקאר אמריקני ממוצע:

http://www.youtube.com/watch?v=1iMd8Pm-2EE

דובי ודרור, אני מקווה שהבירה מחזיקה אתכם ערים בשעות הקטנות :lol:

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

• תוכן חדש...