Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אחיי ורעיי!

אני מעוניין לקנות מערכת קומפלט לבאלנו שלי שכוללת hu איכותי, רמקולים (קדימה-אחורה), ללא מגבר וסאב (אני "צנוע")

מה האפשרויות שלי בדגש על חברה אמינה ( כמו Pioneer למשל), RMS גבוה, צליל, טכנולוגיה מתקדמת ומחיר.

אני שומע הכל בעיקר רוק וגם קצת היפ-הופ.

כרגע מה שיש לי באוטו זה רמקולים מקוריים ובלויים של באלנו ככה שאין מנוס.

התפלאתי שיש בדלתות מקדימה 6.5" הייתי בטוח 5.25".

בכל מקרה על איזו קומבינציה ללכת?

אני פוחד ללכת על חברות כמו מורל ולייטינג אודיו וקאדנס שמציעות דברים שנראים איכותייים על הנייר השאלה אם לטווח הארוך הם משתווים לקנווד ופיוניר.

:type: טוב אז לפי החפירות הבנתם שאני מאוד לא סגור על העניין. יש לכם הרבה עבודה:lol:

תייעצו לי בבקשה

פורסם

אם אתה מעוניין בסאב אתה זקוק למגבר כדי שיזיז אותו.

בנתיים הייתי ממליץ לך לשמוע סאבים ולראות אם זה מה שאתה מחפש באמת.

יש רמקולים שעובדים טוב ללא מגבר, אתה יכול לבדוק שילוב של HU עם הספק סביר וזוג קדמי וזוג אחורי שישבו על ההגברה הפנימית של הרדיודיסק. דבר כזה יכול להסתיים ב 2K כולל התקנה.

אם כבר ראית סאבים וננעלת, הייתי ממליץ לך לוותר על 6/9 כי יש הבדל עצום בין באס של 6/9 לבין באס של סאב.

אתה יכול לסגור מערכת קומפלט עם מגבר, סאב וקומופננט, הכל תלוי באיכות הרכיבים.

עצה שלי תלך למקומות לשמוע ותראה את מה שאתה צריך באמת.

פורסם

לא מזמן סיימתי להרכיב בבלנו שלי סטראו . לגבי ה 6.5 צריך להזהר מכיוון שאם המגנט עמוק החלון לא יוכל לרדת עד הסוף .

אני בניתי הגבהות מעץ והרחבתי את הפח של הדלת עם מספרי ברזל .

הסט שהייתי ממליץ לך הוא JBL 6507 סט מצויין ונציל שתוכל להפעיל אותו בעזרת ה HU בלבד עד שתחסוך למגבר וסאב .

הייתי גם משקיע באיטום כי הבלנו ממש זוועה בעניין של איטום .

פורסם

המלצה שלי היא אולי ללכת על רמקול איכותי מקדימה, משהו כמו מוראל הדוטק. הוא לא יקר אפשר להשיג אותו היום ב1000 ש"ח אולי אפילו פחות.

בקשר למגבר אני ממליץ על משהו 4 ערוצים, אפילו עם אתה לא רוצה להרכיב סאב עדיין אני אומר לך שלא יקח לך הרבה זמן כדי להבין שאתה חייב סאב וופר. כי המוזיקה לא תהייה שלמה. אתה חייב את התת באס הזה.

אז קיצור מגבר של רוקפורד אפילו 4 ערוצים של 100 RMS דגם 4000P(אני מקווה שאני לא טועה בדגם)אחלה של מגבר גם אותו אפשר לקנות ב1100 ש"ח חדש.

אולי כדי לך ללכת על משהו יד שנייה יש פה בפורום אחלה של אנשים שמוכרים, ואתה יכול לסמוך עליהם.

סט חויוט אתה לא צריך כלכך יקר מספיק לך 8גיג(עובי הכבל)

RCA תקנה סביר(לא יד שנייה בחיים)

וזהו יהיה לך אחלה מערכת...

בהצלחה.

פורסם

אני פוחד ללכת על חברות כמו מורל ולייטינג אודיו וקאדנס שמציעות דברים שנראים איכותייים על הנייר השאלה אם לטווח הארוך הם משתווים לקנווד ופיוניר.

דבר ראשון החברות שציינת הרבה יותר איכותיות מפיוניר וקנווד וזה לא רק על הנייר

דבר שני אני ממליץ על קומפוננט מקדימה ו6x9 מאחורה אולי מורל פולס ומאחורה גיביאל

ואולי תשקול לשים מגבר (ממש כדאי) אפשר גם בלי לחרוג מהתקציב

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

חבר'ה אתם רציניים, תודה!

אז ככה ג'ון התכוונתי שאני לא בעניין של מגבר וגם לא סאב מ-2 סיבות :

1. עלות!

2. אני טיפוס דיי ממוצע, כלומר חשובה לי האיכות של הצליל אבל לא יותר מזה, לא בא לשים ארגז מאחורה.

אוליי בעתיד אשקול להוסיף מגבר, למרות שאני מודע לעניין שברגע שאני משקיע עכשיו אני כבר לא אגע בזה עד "הסוף".

הציעו לי לשים סאב 8" משהו עדין ורך בשילוב עם קומפוננט אבל רק שניהם מגיעים ל- 1500 ש"ח. ה-HU שאני מתכנן לקנות עולה בין 1300-2000 תלוי אם זה USB או גם BT (של Pioneer).

אבי תודה שהארתי את עיניי - אבל נראה שזאת עוד סיבה לא לשים סאב בייחוד שהבאלנו עדינה מאוד. 6X9 ירעיד לי המראה, אז מה הסאב?! מבינים? וד"א אטימה הכוונה לגומיות (דלתות וכו')?

השאלה שלי היא עד כמה כדאי ללכת על קומפוננט, אם כן זה אומר שהוא מקדימה ואז מה אשים מאחורה? 6X9?

מישהו הציע לי קומפוננט קדימה וסאב אחורה, אבל אני מתעקש על סראונד היקפי.

אותו אחד גם אמר שאם אין במגש מאחורה 6X9 מקורי אז לא כדאי לנסר/לחתוך, כי מה שלא יהיה זה לא יהיה מושלם וזה יתבטא באיכות שמע.

יש משהו בזה אבל אני לא מסכים איתו:

הרכבתי 6X9 של קנווד לפני 4 שנים ב"פאר הרכב" בחולון (יקרנים) בסופר לנסר והוא עשה לי עבודה מקצועית מאוד.

יש לי הצעה של:

6X9 5WAY 90RMS של קנווד ב-350 ש"ח

+

6.5" מקדימה של קנווד 3WAY ב-300

+

hu של Pioneer או ב-1300 (USB) או ב-2000 (BT)

מה אתם אומרים?

האופציה הגרועה ביותר שאני אשקול היא לדחות את הכל בחודשיים אם תגידו שחייב מגבר (כי אין כסף) אבל זה יהיה נורא כי יש לי רדיו-טייפ מצ'וקמק עם רמקולים מקרטון :brickwall:

פורסם

אם אתה לא שם מגבר אז למה 6x9 כאלה חזקים?

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

מקדימה - קומפוננט פשוטים תשמע כמה ותיקח את מה שנשמע לך יותר טוב. 500- 800 ש"ח

מאחורה - מורל פולס 6X9 - סביבות ה500 ש"ח

פאנל - פנאסוניק 5401 - 750 ש"ח

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...