Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר מספר בדיקות במכוני גירים אוטומטים ומוסכים מורשים של וולבו שהחליטו פה אחד שהגיר הלך ואין שום ברירה אלה להחליף אותו או לשפץ (עלות של כ 6000 שח )החלטתי להשאיר את האוטו ליד הבית עד שאמצא גיר.במהלך הנסיעה מהמוסך הבייתה נתקעתי לפחות 4-5 פעמים מכיון שהגיר החליק (מרחק של 2 קמ בערך )והחלטתי להזמין גרר.בזמן שישבתי באוטו וחיכיתי לגרר,אמרתי לעצמי שאין לי מה להפסיד כי בכל מקרה אני כנראה אצטרך למצוא גיר אחר,ואולי כדאי לדפוק על הגיר בחלק התחתון עם פטיש רציני שהיה לי באוטו ואולי נשחרר משהו שסתום או תפוס,כשדפיקות קלות לא עזרו,נתתי כמה דפיקות יותר רציניות.פלא ופלאים הרכב הפך מרכב מנהלים,למטוס מנהלים! לא שחלילה אני מזלזל במה שקבעו במכוני הגירים והמוסכים ואין לי ספק שהפתרון הוא זמני בלבד. השאלה הנישאלת,האם מהנקודה הזו שאני נמצא עם הגיר אני יכול אולי בכל זאת להציל את הגיר עי ניקוי,פלשינג,או טיפול אחר,אשמח לשמוע תגובות (מדובר בוולוו 850 97 2500 סמק לא טורבו )שבת שלום,אלי פלד

פורסם

פעם ראשונה בחיים שאני שומע דבר כזה. :-P

ניראה שבאמת שיחררת סתימה.

המשיך בבקשה לעדכן .

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

חחחחח איזה מכונאי אתה!.

מעניין אם גם טיפולים לרכב אתה מבצע באמצעות דפיקות פטיש :lol:.

עכשיו ברצינות, מה שעשית עזר אבל רוב הסיכויים שהבעיה תחזור שוב.

פורסם

לפעמים כמה מכות על הסלונידים , משחרר את הגיר , ופותר בעיה.

בעבר היה לי עם סוויפט ישנה.

כך שהדבר לא חדש .

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם

יש לי רקע בסיסי בלבד בכל מה שנוגע למכונאות רכב,במיוחד בגירים אוטומטיים.למה נועד הסלונידים,האם כדאי לפתוח,לשפץ,לנקות,להחליף,או להשאיר את זה איך שזה,ולהקפיד על החלפת שמן לעיתים קרובות יותר?

פורסם

זה כמו שדופקים על הטלויזיה, אתה יודע שצריך להחליף אותה אבל מכה תמיד מסדרת אותה.

אתם יודעים איך מסדרים מדיח כלים שלא מתפקד ?

בועטים בה :wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...