Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6494 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האיבוד אחריות, הסכנה שבייבוא אישי, הטיסה לארה"ב והשהייה שם, קניית הרכב שם* וכל הבלבול מוח והכאב ראש הזה

בשביל חסכון של 20 אלף שקל?

לא נראה לי שווה במיוחד.

מה גם שבארץ אתה לא משלם מחירון על האוטו. כשאתה בא לעשות הזמנה ומראה רצינות - בכיף מורידים לך 10,000 מהמחירון...

*-לפי מה שקראתי בפורומים אחרים, בשביל קניית רכב בארה"ב אתה צריך כתובת מקומית, רשיון נהיגה מקומי ועוד כמה שטויות.

בנוסף, אתה משלם את המס המקומי כי לסוכנויות בארה"ב אסור למכור רכב לייצוא בשל עדיפות מחירים שהם מקבלים לעומת המחירים באירופה.

ציטוט מתוך שיחה לגבי קנייה של פורשה בארה"ב ויצוא שלה למדינה באירופה.

(הכותב הוא דילר של פורשה ב North Olmsted, אוהיו, ארה"ב)

Dealers in the USA are prohibited from selling new Porsche cars that are exported out of the United States. Once the car is placed on a ship, the VIN number is sent to Porsche and they call the selling dealer to 'audit' the transaction.

If the dealer sold the car to the client knowing it was to be exported (they did not collect state tax or have a valid ID etc), then the selling dealer will be charged back the amount of the Warranty (A very large sum). and they will loose their Premier Dealer status or the ability to become a Premier Dealer as well as loose future oppertunities for extra pool cars.

The penalties out way the proffit of the transaction drastically so most dealers will not sell cars that will be leaving the country.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אפשר לדעת למה זה? בשביל שהיא תישאר נדירה?

לא. כי יותר משתלם להשקיע במכירה של BMW.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גולף GTI תעלה באנגליה בין 20 ל21 אלף פאונד.

מיני קופר S בסביבות 16.

מיני קופר רגילה, סביב 14.

מה עולה שם כמו מיני קופר S ? מזדה 3 ספורט 2 ליטר, 5 או 4 דלתות. אם איני טועה זהו דגם 2 ליטר שנמכר גם בארץ.

מישהו יודע להסביר למה בארץ התמונה כ"כ שונה ? :roll:

פורסם
האיבוד אחריות, הסכנה שבייבוא אישי, הטיסה לארה"ב והשהייה שם, קניית הרכב שם* וכל הבלבול מוח והכאב ראש הזה

בשביל חסכון של 20 אלף שקל?

לא נראה לי שווה במיוחד.

מה גם שבארץ אתה לא משלם מחירון על האוטו. כשאתה בא לעשות הזמנה ומראה רצינות - בכיף מורידים לך 10,000 מהמחירון...

*-לפי מה שקראתי בפורומים אחרים, בשביל קניית רכב בארה"ב אתה צריך כתובת מקומית, רשיון נהיגה מקומי ועוד כמה שטויות.

בנוסף, אתה משלם את המס המקומי כי לסוכנויות בארה"ב אסור למכור רכב לייצוא בשל עדיפות מחירים שהם מקבלים לעומת המחירים באירופה.

ציטוט מתוך שיחה לגבי קנייה של פורשה בארה"ב ויצוא שלה למדינה באירופה.

(הכותב הוא דילר של פורשה ב North Olmsted, אוהיו, ארה"ב)

יש פה כמה אי דיוקים. בשביל לקנות את הרכב ממש לא צריך לטוס לארה"ב (מניסיון) , אפשר לבצע את כל הרכישה מהבית.

בנוסף, אפשר להביא רכבים עם פנסים שלא בתקן האירופאי.. איך תסביר שהארץ מלאה במוסטנגים? למוסטנג אין פנס מתאים

בשיטה אירופאית.. כמה ג'ובות לאנשים הנכונים והאוטו עובר רישוי כמו גדול.. ממש לא צריך להלחץ מזה-ככה זה נעשה במדינה שלנו.

ולא-בשביל לקנות אוטו אתה ממש לא צריך כתובת מקומית ורישיון נהיגה.. אתה פשוט בא, משלם את הכסף והאוטו שלך.

במידה והרכב נועד לייצוא (ולא עומד לנסוע על הכבישים שם שוב) אתה גם פטור מתשלום מיסים מסוימים שחלים על קונה

רכב אמריקאי.

Lexus CT200H

פורסם
אם תייבא אותה מגרמניה - זה יכול לחסוך הרבה לא?

המחיר בגרמניה הוא ביורו והוא גבוה.

גם באנגליה המחיר גבוה(בפאונד) .

אגב,המכונית מיוצרת באוקספורד, אנגליה.

קודם כל צריך לבדוק אם אפשר לנקות את המע"מ האירופאי.

פורסם
גולף GTI תעלה באנגליה בין 20 ל21 אלף פאונד.

מיני קופר S בסביבות 16.

מיני קופר רגילה, סביב 14.

מה עולה שם כמו מיני קופר S ? מזדה 3 ספורט 2 ליטר, 5 או 4 דלתות. אם איני טועה זהו דגם 2 ליטר שנמכר גם בארץ.

מישהו יודע להסביר למה בארץ התמונה כ"כ שונה ? :roll:

מדובר במיני S ללא כל תוספת, אפילו לא פנס ערפל אחורי ומזגן.

המחיר הוא 17.5K לקופר S (אנגליה).

אבל אין ספק שהקופר אמורה להיות זולה בהרבה בארץ לפי רמת המחירים של הגולף (בכללם ה GTI) וה A3.

פורסם
המחיר בגרמניה הוא ביורו והוא גבוה.

גם באנגליה המחיר גבוה(בפאונד) .

אגב,המכונית מיוצרת באוקספורד, אנגליה.

קודם כל צריך לבדוק אם אפשר לנקות את המע"מ האירופאי.

אפשר. אם האוטו למטרת ייצוא אתה מקבל זיכוי על המע"מ המקומי. זה דבר מקובל בכל מדינה מפותחת,

גם בארץ יש בהרבה מקומות החזרי מע"מ לתיירים.

Lexus CT200H

פורסם
יש פה כמה אי דיוקים. בשביל לקנות את הרכב ממש לא צריך לטוס לארה"ב (מניסיון) , אפשר לבצע את כל הרכישה מהבית.

בנוסף, אפשר להביא רכבים עם פנסים שלא בתקן האירופאי.. איך תסביר שהארץ מלאה במוסטנגים? למוסטנג אין פנס מתאים

בשיטה אירופאית.. כמה ג'ובות לאנשים הנכונים והאוטו עובר רישוי כמו גדול.. ממש לא צריך להלחץ מזה-ככה זה נעשה במדינה שלנו.

ולא-בשביל לקנות אוטו אתה ממש לא צריך כתובת מקומית ורישיון נהיגה.. אתה פשוט בא, משלם את הכסף והאוטו שלך.

במידה והרכב נועד לייצוא (ולא עומד לנסוע על הכבישים שם שוב) אתה גם פטור מתשלום מיסים מסוימים שחלים על קונה

רכב אמריקאי.

אם אתה לא תהיה שם בשביל לבצע את הרכישה, תצטרך לשלם למישהו שיטפל בזה. עוד כסף.

לגבי הפנסים לא אמרתי כלום. אין לי מושג לגבי כל נושא התקינה.

זה שלא צריך כתובת מקומית ורשיון נהיגה - זה אולי אם אתה קונה רכב אמריקאי.

רוב חברות הרכב האירופאיות מסבסדות את המחיר של הרכבים בארה"ב.

תשים לב ש911 עולה אותו דבר (ולפעמים פחות) בדולרים לעומת המחיר ביורו באירופה.

כדי שהדבר הזה לא יחזור אליהם כמו בורמרנג (כולם יקנו בארה"ב ויביאו עצמאית לאירופה בשביל לחסוך אלפי יורואים) - הם דואגים לכך שלא תוכל לייצא את הרכב הזה כרכב חדש מארה"ב.

כמו שרשמתי, הציטוט שהבאתי מקודם הוא מבנאדם שהוא בעלים של סוכנות של פורשה באוהיו, ארה"ב.

אני מניח שהוא מבין בזה קצת יותר מאיתנו.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אם אתה לא תהיה שם בשביל לבצע את הרכישה, תצטרך לשלם למישהו שיטפל בזה. עוד כסף.

לגבי הפנסים לא אמרתי כלום. אין לי מושג לגבי כל נושא התקינה.

זה שלא צריך כתובת מקומית ורשיון נהיגה - זה אולי אם אתה קונה רכב אמריקאי.

רוב חברות הרכב האירופאיות מסבסדות את המחיר של הרכבים בארה"ב.

תשים לב ש911 עולה אותו דבר (ולפעמים פחות) בדולרים לעומת המחיר ביורו באירופה.

כדי שהדבר הזה לא יחזור אליהם כמו בורמרנג (כולם יקנו בארה"ב ויביאו עצמאית לאירופה בשביל לחסוך אלפי יורואים) - הם דואגים לכך שלא תוכל לייצא את הרכב הזה כרכב חדש מארה"ב.

כמו שרשמתי, הציטוט שהבאתי מקודם הוא מבנאדם שהוא בעלים של סוכנות של פורשה באוהיו, ארה"ב.

אני מניח שהוא מבין בזה קצת יותר מאיתנו.

אפשר לבצע את הרכישה בהעברה בנקאית ולנהל את כל המשא ומתן דרך טלפון ואי-מיילים.

לגבי נושא של כתובת מקומית וכו'.. מניסיון אישי שלי של יבוא 2 מכוניות (ומכיר חברים שהביאו עוד וגם גרמניות)

הכל נעשה דרך האינטרנט. הכסף הועבר לדילר, חברת השלוח אוספת את הרכב ישר מהדילר והרכב מגיע לארץ...

כמובן שזה כאב ראש ואפשר לשלם למישהו שיטפל לך ברכישה.. אבל זה לא בלתי אפשרי לעשות את זה לבד.

לגבי הבעלים של הסוכנות-אולי עם פורשה יש דבר כזה (דבר שהיצרן קבע ואין לו שום קשר לחוק אמריקאי וכו')

אני מכיר מישהו שהביא מרצדס ביבוא אישי (יותר מאחת אגב) ולא נתקל בבעיה-וכן הוא ביצע הכל מהארץ.

בקריאה שנייה של ההודעה שלך-

אתה מדבר על רכב חדש. הניסיון שלי הוא עם רכבים משומשים עם כמה מאות מייל עליהם... ככה שאולי אתה

באמת צודק בהקשר של מכוניות חדשה מהדילר ואז אולי באמת יש הגבלות.

Lexus CT200H

פורסם
מדובר במיני S ללא כל תוספת, אפילו לא פנס ערפל אחורי ומזגן.

המחיר הוא 17.5K לקופר S (אנגליה).

אבל אין ספק שהקופר אמורה להיות זולה בהרבה בארץ לפי רמת המחירים של הגולף (בכללם ה GTI) וה A3.

קופר S עולה קצת , ממש קצת, למעלה מ16000 פאונד באנגליה. בכל מקרה כל נסיון להוריד כמה שקלים ממחיר המיני, הוא פשוט נלעג. ממילא מי שקונה מיני במחיר בו היא נמכרת כאן, מראה יותר מכל שחסכון זה הדבר האחרון שמענין אותו.

פורסם

סליחה, אבל אני לחלוטין לא מסכים שזה נלעג.

אם אני יכול לקנות את אותו המוצר ב-30-50 אש"ח פחות, שזה לא כמה שקלים, זה סכום, גם לאנשים שיש להם הרבה יותר, אף אחד לא אוהב לבזבז כסף. וכל מה שנדרש ממני זה יום של טרטור במכס וחודשיים המתנה למכולה אז שווה.

מן הסתם זה לא כ"כ פשוט אחרת כולם היו עושים את זה וכמו שכותב השרשור כבר הבין לבד, זה לא יוצא כזה משתלם הפער מצטמצם לקטן מאוד ולא כדאי לאור הסיכונים.

ד"א לבחור שציטט את בעל סוכנות פורשה, אני חושב שיש כאן הבדל משמעותי מאוד.

אין מספיק פורשה בעולם (ברצינות), היצרן לא עומד בביקוש, לחלק גדול מהרכבים יש רשימות המתנה, לא כך במיני (נכון להיום).

לכן ברור מדוע היצרן לא רוצה שרכבים מן השוק הארמיקאי יעברו לו למקום אחר.

וגם זה לא כ"כ משנה, כי מקסימום אני קונה את הרכב ורושם אותו בארה"ב בעזרת אזרח אמריקאי (ולא חזרים כאלו שיסכימו לעשות זאת תמורה מאות מעטות מאוד של דולרים) והנסיעה היחידה שלו שם תהיה מהדילר למשאית הובלה ומהמשאית למכולה.

פורסם

רק אני לא מבין משהו . אם מישהו רוצה פורשה חדשה , למה שלא יקנה אחת או שיסע בה באמריקה בטיול שלו ויביא אותה כמשומשת , או שימצא קרוב/חבר שיסע בה וגם יטפל בשילוח שלה ? אם הבנתי נכון כך פותרים את בעיית המכונית החדשה , וגם מקבלים הנחה גדולה במכס על מכונית משומשת

בברכה יהודה

פורסם
קופר S עולה קצת , ממש קצת, למעלה מ16000 פאונד באנגליה. בכל מקרה כל נסיון להוריד כמה שקלים ממחיר המיני, הוא פשוט נלעג. ממילא מי שקונה מיני במחיר בו היא נמכרת כאן, מראה יותר מכל שחסכון זה הדבר האחרון שמענין אותו.

כמה שקלים זה לא שווה, אבל 30K זה שווה ועוד איך.

והוצאה נכונה (להבדיל מקמצנות מיותרת) תמיד מעניינת. תאמין לי, עשירים תמיד משלמים פחות בסופו של דבר.

השיווק של המיני בארץ שונה מהשיווק בארה"ב. בארה"ב ל BMW יש מטרה למכור כמה שיותר ולכן הם שינו את המיני שתתאים יותר לאנשים (ונשים) כמו נוחות ובטיחות (וכיו"ב).

חולי הגה בארה"ב אפילו מתלוננים שהמיני החדשה הינה מכונית טובה אבל היא לא "MINI" (חלקם חזרו לדגם הישן).

אני אישית מעדיף את החדשה.

בארץ השיווק שלה שונה בגלל שהשוק שונה מאד, גם בגלל המיסים , גם בגלל אופי הציבור (לא מוציאים על סטייל, כ"כ הרבה על כ"כ מעט?) וכיו"ב.

אין ספק שנדפקנו מבחינת המכונית הזו, אחרת כבר הייתי קונה בארץ ממזמן, במיוחד אם הקופר S הייתה עולה כמו ה golf GTI (אל תשכחו שהגולף מגיעה עם כל התוספות האפשריות!!! והקופר S הבסיסית, ללא תוספות, עולה 245K).

• תוכן חדש...