Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכב ביבוא אישי שווה ליבא רק אם הוא נדיר מאוד או יקר מאוד(ואז ההפרש גודל והכדאיות עולה) .

גש לסוכנות בארץ אם אתה באמת רציני בקניית הרכב אני בטוח שתקבל הנחה מכובדת מאוד .

בנוסף על פי החוק החדש לא ניתן ליבא את המיני מארהב באופן ישיר(הרכב אינו מיוצר שם)

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

catch22 , because you are doing "aliya" you can buy your first car in israel for much less and almost without any taxes.

FOR YOU, it probably will be cheaper to buy a brand new one from the dealer in Israel than to import one buy yourself from the US.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

Discover, yes i realize that, yet i have a few months here and I need to replace my 14mpg Jeep Grand Cherokee with something.. so I figured I could replace it with a car i could take with me to Israel.

The way taxes work for me would be a 25%+VAT for a car with 1.75 liter or less and 50%+VAT for a car with a larger motor.

The Mini seems to make lots of sense then, being that it is 1.6liter. But I still dont think id want to pay the premium they charge for it in Israel. I mean, i could probably buy a 2007 Mini Cooper S here for around $19k vs the 3.29*10^2934 they charge for it in Israel.. but if it's not doable, i guess i should look for a different car. The GTI comes to mind then.. although 2.0L = more tax.

פורסם

as far as i know, it is doable and you can bring ANY car you want from the US.

You are not a regular citizen in Israel so you get some special benefits, like bringing your own car.

you should check it with the governmental clerk that helps you with the Aliya process.

פורסם

יש לי שאלה וחבל לי לפתוח אשכול חדש.

אם דוד שלי (עולה ממש חדש) קונה רכב בלי מיסים בארץ ולאחר כמה זמן מעביר אותו אלי (בעלות), אני צריך לשלם מס מסויים על זה?

פורסם

אם אני לא טועה הוא לא יכול למכור את הרכב במשך 4 או 5 שנים.

אם הוא מוכר אותו במהלך התקופה הזו, הוא צריך לשלם את החלק היחסי של המס.

פורסם

האם עולה חדש (לאחר שנתיים בארץ) אשר כבר עלה לארץ ויש ברשותו הנחה לקניית רכב, יכול לרכוש רכב בחו"ל ולייבא אותו?

אגב בגרמניה הMINI יחסית יקרה. לפי האתר הבא: (www.mobile.de)

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

יש לי קופר S . בהתחלה חשבתי לייבא אותו אבל בסוף קיבלתי הנחה מכובדת וזה יצא כמעט כמו ביבוא אישי

פלוס, בשנתיים הראשונות אחריות שעזרו לי כי היה בעיה במנגנון של החלון והחליפו לי את הכל בלי שאלות

הרכב הרבה אבל הרבה יותר כיפי מGTI , הוא יותר זריז ויש לו תגובה שאין כמותה מההגה

נהגתי על רכבים מאוד יקרים במשפחה, התחושה של נהיגה במיני ......

• תוכן חדש...