Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

קניתי פונטו ספייס 2003 לפני חודש יש לי מספר שאלות:

1 .הרכב עבר 113K ק"מ ואין ספר טיפולים הבחור אמר שהוא עשה טיפול בערך ב 105K אך איני בטוח

בכך, כל כמה קילומטר צריכים לעשות טיפול בספייס? 10K או 15K ומה הייתם ממליצים לי למשוך עד 120K או

לטפל כבר ב 115K?

2. טיפולים מהסוג הזה חייב לעשות במוסך מורשה או כדאי להתפשר ולעשות אצל מכונאי רכב "זול" יותר?

3. יש לי פנס אחד עכור (תופעה מוכרת ברור לכם...) איפה אפשר לשפץ אותו באיזור עפולה עד חיפה?

4. באיזה שמן מנוע כדאי להשתמש , איזה מי קירור לרדיאטור כדאי לשים?

תודה לכל העוזרים!!!.....

פורסם

נורת ABS דולקת מצביעה על תקלה בחיישן ABS או על מערכת ABS שלא תעבוד חלילה במקרה בעייתי של תאונה.

כדי לדעת מה התקלה יש לגשת למוסך מורשה,להתחבר לסורק תקלות,להוציא קוד תקלה ולפתור את הבעיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

טיפולים בפונטו מבצעים (לפי הוראות יצרן) אחת לשנה או 20,000 ק"מ. המוקדם משניהם.

לגבי השמן, 10W40 חצי סינטטי.

!AWDSOME

פורסם

תודה לעוזרים!!

טיפולים כל 20K צריכים לבצע עד 100K או כללי כל 20K ולא חשוב מס' הקילומטרים? (120K, 140K וכו'....)

הסבירו לי כשהברקסים חלשים נורת ה ABS עלולה לדלוק יתכן שיש קשר או שזה קשקוש מוחלט?

לגבי ביצוע טיפול יש דרך כלשהי לדעת מתי הרכב עבר טיפול (בלי לחפש קבלות\ מוסך מבצע)?...

תודה שוב...

פורסם

אם הרכב עבר טיפולים במוסכים מורשים, תהיה היסטוריה מפורטת במחשבי החברה.

את הטיפולים מבצעים כל שנה או 20,000 ק"מ (המוקדם משניהם) באופן כללי.

לגבי נורית ה ABS, כמובן שיש קשר בין מערכת ה ABS לבלמים עצמם. ייתכן ויש לך בעית בחיישן מערכת ה ABS. כדאי לגשת לבעל מקצוע לאבחון התקלה.

!AWDSOME

• תוכן חדש...