Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 309,האם שווה לקנות.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6720 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קרוב משפחה שלי מעוניין לקנות 309 שנת 93 עם מנוע 1400 גיר רגיל.האוטו יד 6 ועבר 240 אלף ק"מ עם המנוע המקורי.המחיר המוצע הוא 5000 ש"ח.האם זו קנייה כדאית?האם המכלולים של הרכב משותפים לדגמים נוספים?

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

309 רכב מצויין, במיוחד עם מנוע 1.4 או 1.6

מבחינה מכאנית מדובר באותם מנועים כמו בכל PSA אחרת מאותם שנתונים.

מנועי 1.1/.1.3 לא ממולצים כלל (מנועי טלבוט ישנים, כמו ה-309 למעשה שהיא הטלבוט האחרונה)

HFturbo

פורסם

לי הייתה 1600 אוטומטי 88 רכב מטוס.

הקילומטרא'ז והיד יחסית לשנתון אינם חריגים אבל...

הרכב שקרוב שלך מעוניין בו עבר קילומטר'ז כזה שקרוב לוודאי יחייב החלפת /שיפוץ מנוע.

צריך לבדוק היטב את המנוע כיוון שברכב הזה במיוחד ישנה נטייה של בלוק המנוע העשוי מאלומיניום להיסדק ואז מה שיקרה הוא ששום שיפוץ כמעט לא יעזור -רק להביא בלוק חדש /מנוע.

בהנחה שמנוע עולה כמו כל הרכב הזה הייתי בודק אותו ב-7 עיניים.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

309 רכב מעולה,פשוט,זול ולדעתי יפה בדרכו הפשוטה והשקטה.

במחיר הזה והקילומטראז' הגבוהה, הייתי מציע להוריד מחיר כי כנראה שהמנוע ילך בקרוב, למרות שהוא יכול להחזיק מעמד עוד הרבה זמן (תלוי במזל).

פורסם

רכב מעולה למעט הגיר האוטמטי, בעבר, כשהיה בבעלותי אחד כזה עשיתי פעמיים שיפוץ גיר,

חפש אקזמפלר אחר עם נתונים יותר טובים.

בהצלחה.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

גם לדעתי המחיר קצת יקר מדי, אבל במחירים האלה כל אלפיית שקלים זה איזה 20 אחוז מערך הרכב.

רק לסיבור האוזן, אם אתה נותן לי 10K אתה מוזמן לקחת הרגע את הסקודה ניו-פליסיה שלי שהיא מודל 98, יד 4, 320 אלף ק"מ וגם על המנוע המקורי, ובה יש לפחות כרית אוויר ומזגן נורמלי, שלא לדבר על חסכוניות בדלק (דיזל). מכאן נובע שניתן להשיג רכב עם נתונים טובים יותר בסכום הנדון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...