Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איזה כבל זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להגיד לי איזה כבל זה? למה הוא משמש? מה העובי שלו?

תודה.SXW130C

Stinger Uber-Flex technology provides super-tight reverse-lay construction for the most copper per square inch of any Stinger wire to date. The result is maximum current transfer and flexibility with very little resistance.

The flat oval design of Stinger XPRT wire makes for easy installs. When laid flat, all of the wire is actually lower in height than standard 1/0 cable, allowing installers to perform space-saving runs to the most intricate systems. Despite the wire?s massive power capabilities, these runs lay flatter and can make tighter turns than many 1/0 cables.

The wire?s insulation is designed for optimal performance. Heat-, oil-, and chemical-resistant, the jacket protects the wire from the harshest automotive environments. Along with the flat oval design, the smooth matte finish of the jacket also enables the wire to slide more easily during installation. Brand New-You are bidding on 1 foot lengths of Oxygen Free Copper Wire (OFC) For example 8 bids = 8 feet

פורסם

כן... אבל לא נורא אני כבר יעביר איתו כבל מתח(+)

השאלה עכשיו היא איך אני מחבר אותו למגבר JL 500\1?

גם אם אני ישים מחבר אז המחבר הוא גדול מידי לכניסה של המגבר לא?

פורסם

סבבה כמה הכבל יכול להיות ארוך מה0G אחרי המפצל כמה האורך של ה4G אני לא רוצה שהוא יוריד לי מהזרם

ועוד שאלה... יש מצב שהכבל הנ"ל יוריד לי מהאיכות של השמיעה?

הציוד שלי לא כזה חזק...:|

JL 500\1

JL 300\4

W3 סאב

הבנתי שזה כבל של מטורפים. באמת בטעות הזמנתי אותו.וגם איך אני מארגן לו בית פיוז?

תודה...

פורסם

זה כבל שטוח, 0 גייג' היתרון שלו הוא שהוא לא עבה אלא רחב ושטוח ככה שלא יתפוס נפח לגובה, לפי התאור הוא אמור להיות גמיש לעיקולים

גם מפצל כנראה שלא תצטרך כי הכבל מגיע מפוצל לשלושה כבלים פנימיים

http://www.hifisoundconnection.com/Shop/Control/Product/fp/vpid/3920280/vpcsid/0/SFV/30046

עכשיו אם הבנתי נכון אז זה כבל 0 גייג' מחולק ל בצינור אחד3

ואם אני טועה אז זה 3 כבלים 0 גייג' בצינור אחד

3/0 Gauge Premium

למגברים שלך יש כניסה של 4 גייכ'

ככה שאם זה מחולק ל 3 שאחד יותר גדול מהשניים האחרים לפי התמונה

פה

http://www.darvex.com/miva/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=SXW130C&Product_Count=1

אגב באתר השני המחיר הוא ל FEET 5

באתר הראשון ההזמנה היא ל 1 FEET

יותר מידע מזה?

פורסם

עם זה היה 3 כבלים של 0G. זה היה כבל ענק! קבל תמונה של כבל סטיניגר 0G בודד.

זה כבל 0G. מחולק ל3.

pic 206.jpg

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני קניתי 7 פיט אבל למזלי אני לא צריך יותר מזה כי המגברים שלי יושבים מתחת למושבים....

יש לי עוד שאלה:

עם אני מעביר את ה0G מהמצבר עד למפצל.מהמפצל אני מוציא 2 של 4G ובמפצל עצמו יש כבר פיוזים אז אני צריך לשים עוד אחד(פיוז) צמוד למצבר?

תודה

נ.ב לא תהייה לי בעייה לשלוח את זה לארץ? מבחינת משקל.

פורסם

דבר ראשון , זה לא כבל, זה חוט. אין דבר כזה כבל ברכבים.

אז כבר ההגדרה הבסיסית שלכם שגוייה.

דבר שני , למה סטינגר? לבזבז 8000 שקל למטר על חוט , שיש חברה פרטית וחמודה שמכינה חוטים יותר עבים וגמישים?:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בארץ כבר היית מוצא יותר זול

ואם כבר, יש חברה מתחרה לסטינגר בעובי ובגמישות, בערך בחצי מחיר:)

3.5 דולר לפיט

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...