Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחסור בשמן גיר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מזמן כתבתי פה הודעה על חריקה מכיוון הגיר כאשר מורידים משלישי לשני בזמן שהאוטו קר. החלטתי ללכת לבדוק את זה במוסך שאני מטפל , הוא שלח אותי למשהו שמתעסק בזה ושם נאמר לי שחסר הרבה שמן גיר וכנראה שיש נזילה מהגומיות , הוא שלח אותי למוסך שאני מטפל שיבדוק , והוא אמר לי שהגומיות נראות לו חדשות ושאין צורך להחליף אותם והעלמות של שמן הגיר הגיונית במקרה ולא נבדק שמן הגיר הרבה זמן (לפחות מאז שהרכב ברשותי לא נבדק שמן הגיר , חצי שנה+)

האם שמן הגיר אמור להעלם (כמו שמן המנוע לדוגמא?)???.

יש לציין שמאז יצא לי רק פעם אחת לשמוע את החריקה מכיוון הגיר (אולי כי אני משתדל לא להוריד לשני כשהאוטו קר ואם כבר אני מעביר אז כאשר הטורים נמוכים מאוד).

נ.ב

למי שלא יודע הרכב הוא פיאט אונו שנת 95 1400 .

פורסם

אצלי זה תמיד ככה!

כשאנימעל ל25 קמ"ש...משהו מוזר

כשאני מכניס לשני אפילו רמאשון כשאני מושך אותו הרבה,אז יש לי ממש חריקה כאילו אני בלי קלאץ' כשאני מכניס לשני,וההפך כשאני מוריד.

ולהוריד לשני ב-20 קמ"ש..לא נותן לי הרבה..סתם מרים תרגל והאוט לא נבלם.

Justy For Ever

תחת פרוייקט קוסמטי "קטן",בקרוב תמונות!

• תוכן חדש...