Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דו"ח חנייה - פרטים של הפקח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6735 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני כמה חודשים מצאתי דו"ח חניה על שמשת הרכב (בת"א). כמו כל אזרח טוב שמרתי אותו וחיכיתי לדו"ח המודפס שיגיע בדואר.

חיפשתי שגיאות בדו"ח ומצאתי ששם הפקח שרשם את הדו"ח וכמו כן מספר הפקח לא תואמים בשני הדו"חות- זה הכתוב בכתב יד וזה המודפס.

האם זאת עילה לביטול הדו"ח ?

תודה,

רועי.

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

אם אתה תושב ת"א ותלך בזמן ולא ביטלת יותר מדוח אחד השנה אז אתה יכול לבטל אותו בלי קשר לפרטים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

יכל להיות וזו רק השערה, שהשם שונה מכיוון שהשם של הפקח והשם של מי שהנפיק את הדוחות שנשלחים בדואר שונים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא תושב תל אביב אז זה לא הולך.

ליד שם הפקח כתוב שהוא העד מצד התביעה, מכאן אני מסיק שהוא היה צריך להיות במקום שבו לכאורה בוצעה העבירה.

במידה ואני רוצה להישפט הוא צריך להעיד נגדי.לא הגיוני שיבוא מישהו אחר.

האם אני צודק?

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

זה קלף טוב להוכחות.

לא יודע אם זאת סיבה טובה לבטל כי יכולים לטעון שהיתה טעות דפוס ולשלוח לך דו"ח מתוקן.

אם יגיע למשפט ויעלו את פקח ב' לעדות תוכל לטעון שלא היה במקום בכלל ולהראות את המקור עם פרטים של פקח א'.

מצד שני אם יש לך ביד את דו"ח המקור ולא שילמת תוך 90 יום, יתכן ומבחינה מנהלית התובעת תבטל את הדיון ומיד תנחה להטיל עליך קנס פיגורים מנהלי.

הסיבה ששולחים דו"ח בדואר היא למקרה שהחוכמולוגים טוענים שעף ברוח ולכן לא ידעו על קיומו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתה יכול לנסות לבטל אותו זה עבד לכמה חברים שהלכתי איתם

תלוי בכמה דוחות כבר היו לך בת"א

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...